The need to lay down beside you.

Åh, är så opepp. Opepp och ensam. Stannade hemma ikväll istället för att gå ut och ha kul som mer normala människor har efter draget (om ni tänker att jag är opepp för samhäll förlorade så tänker ni fel, jag är ingen tävlingsmänniska). Så ikväll ska jag bara sitta inne och äta, bli fet och vara ensam. Plus att jag hatar reklamen med basshunter på Spotify! Kan han inte lära sig engelska på riktigt? Det är så kul att klaga på andra.

Reflection is always brighter than shadow.


Måndag igen, imorgon börjar draget he he he. Ska bli lite kul i alla fall. Eller...? Helgen har varit bra, bra och mysig. Mathilda fyllde 18 igår och vi fick godsaker av henne. Så grattis Mathilda. Men måste ju säga grattis till Jonas också som också fyller 18 imorgon. Jaa, så var det med det.

I taste the failure on your lips.

Ännu en fredag är alltså förbi. Den spenderades på Bona där det var lite spelningar och billig öl, sedan in till "stan" och brygget. Trevlig fredag var det i alla fall! Nu ska jag duscha för att sedan åka tillbaka till Motala för att träffa Hannes-baby som äntligen är hemma.

I won't last long, soon I'll be gone.

Igår åkte jag till Ida efter skolan för att på kvällen ha vårat efterlängtade pyamasparty. Vi tittade på Grey's anatomy, grät och åt popcorn. Idag däremot slutade vi alla tidigt så jag, Ida, Filip och Unni tog en roadtrip till Linköping för att pierca Ida. En smiley blev det. Riktigt fin sådan! And that was it, eftersom vi andra var för fattiga för att göra någon förändring på oss själva. Men just nu lyssnar jag på Broder Daniel, är nyduschad och känner mig riktigt fräsch. Lite huvudvärk dock, så ska sova tidigt ikväll tror jag. Men först ska jag se gårdagens avsnitt av true blood.


Maybe someday we will meet, and maybe talk and not just speak.



Jag har absolut inget att göra. I alla fall inget som jag har lust att göra. Möjligtvis äta, men det vill jag egentligen inte, inte än. Åh, vad jobbigt det är när man känner sig såhär! När jag var lite brukade jag göra "ifall-du-inte-har-något-att-göra-listor", där jag skrev upp lite random göromål, för just sånna här tillfällen. En sådan skulle verkligen sitta fint nu. Få lite alternativ. Om jag hade pengar skulle det finnas massor jag kunde göra, till exempel åka till Linköping och töja nosen och öronen, färga håret, köpa lite nya kläder, köpa tyg så jag kan sy saker, ta körkort... Pengar och materiella ting gör mig lycklig! Hjälper inte heller att man har en sån där jobbig känsla i kroppen. En känsla som jag inte förstår mig på och troligen heller aldrig kommer göra.

I was walking with a ghost.


Idag har jag varit sådär innovativ igen. Jag har bakat en käpplekaka. För er som inte förstår vad det är, så är det en kladdkaka med äpplen i. Därav namnet "käpplekaka". Så smart! Den blev faktiskt god. Jag tror att hitta på nya kaksorter är mitt kall här i livet. Kan man jobba som kakuppfinnare tro?
Men nu; tillbaka till verkligheten och 90-talisterna.

Nu faller löv, det blåser på, det börjar om.


Så var det söndag igen. Känns tungt, minst sagt tungt. Skola imorgon lockar inte alls. Men som tur är har vi inte så många lektioner och det är ju alltid skönt.
Dagen började med att jag gjorde frukost och satte mig framför min television - vilket jag fortsatte med hela förmiddagen. Men efter ett tag var det slut på det, för Elin och jag tog cyklarna och åkte på höstpicknick. Så började det regna och vi åkte hemåt igen. Men mina äventyr var inte slut där inte. Jag gick med mami till kyrkan och röstade i kyrkovalet, vuxet och PK som tusan. Så nu sitter jag här med en kopp té i handen och är jag relativt nöjd med min dag.










I despise that what I want is too much.



Idag mår jag relativt bra och igår hade vi relativt kul. Nu lät jag väldigt negativ, men i själva verket är det tvärt om. Mycket positiv tjej idag. Aningen trött och lite ensam kanske. Men i alla fall, får se vad man hittar på ikväll. Känner att det skulle vara kul att göra något kanske. Jo, lite bitter för man inte var i Götet igår, men tack vare fina vänner fick man ju höra lite av Håkans röst i alla fall. Har blivit lite nykär i Weeping Willows med. Texterna sitter ju som en smärt!


Words that you whisper in my mind.



Sitter här framför datan. Lyssnar på Joshua Radin och byter ibland till Noah and the whale. Tänker över massa saker som vanligt när jag har tid över. Inget kul är det. Får försöka hitta på något tror jag. För kallt för att gå ner och bada idag igen. Kallt i mitt rum är det med. Funderar på om man kanske skulle vara hemma i morgon? Jag menar, har ju bara en lektion. Och den är ju bara 40 minuter... Äsch jag får se helt enkelt, japp.

Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick.



Idag har jag badat. I sjön den här gången. Tanken var att jag skulle ut och motionera lite, men eftersom det såg så skönt ut i vattnet tog jag av mig kläderna och sprang i. Det var jätteskönt, så jag ska nog bada imorgon med.
Men nu ska jag gå och göra té och sen se klart the girl next door som jag började se nyss. Än så länge relativt bra. Jag menar Emile Hirsch är ju med!
Såg också att det snart är höst på riktigt och det här var mitt 100:e inlägg.


Well, yes I want it back. Yes, I want you back.



Många inlägg idag minsann. Om de är läsvärda får någon annan avgöra. Har precis ätit upp nästan en halv påse med surcream & bearnaise chips. De var goda, jag gillar allt med bearnaise! Blev våldgästad av en Unni och en Filip idag med, mys på dom. Jag blev glad för det är inte allt för ofta som folk hälsa på mig i Borensberg.
Nu har jag i alla fall gjort klart min presentation om Heliga Maria tror jag. Kommer nog bli en hel del improvisation. Har bestämt mig för att Göteborg tyvärr inte blir av för min del. Jag ångrar det redan, var så länge sen jag såg Håkan. Jag får väl sitta hemma och titta på inspelade konserter eller nåt...

That secret that you know, that you don't know how to tell.



Idag är det ingen vanlig dag, utan idag har jag och min kära vän Ida namnsdag. (nej, det skulle inte låta som sången!)
Som jag tidigare nämnt så gillar jag namnsdagar, inte lika seriösa som födelsedagar. Bara en apnice dag utan några speciella måsten. Det gillar vi.


Fresh.

Gjorde om min blogg lite, hehe.
Lite mer "höst/vinter" nu...

Shut up and let me go.

Helgen har varit bra. Mycket bra faktiskt. I fredags var det först mys med Unni, Elin och Ida hemma hos Elin och efter det gick vi ut. Kvällen innehöll det mesta; dans, alkohol, fyllesamtal från Kalmar och mycket promenader. Älskar gratisfyllor (tack Ida och Elin). Sen var det läggdags undefär vid 05:30 kanske?
Igår, lördag, mådde jag och ida skit så vi sov mest hela dagen. Sen kom pappa och hämtade mig. Vi åkte och handlade och sen lagade mat och tittade på bumbibjörnarna. Kändes som att man var 8 år igen.

(Elins bilder)






14:00

Sitter i skolan och ska leta reda på bilder som stämmer överens med min uppgift... Uppgigften jag har är "Jungfru Maria i kyrkans fresker". Som man nog förstått så går det inget bra med den saken. Funderar på att åka hem och jobba med geografiprovet i stället. Kanske baka något med. Det går ju alltid lättare om man är omgiven av kakor!

Jag vaknade så lycklig över att äntligen ha drömt.


Idag har jag varit hemma igen. Men imorgon blir det förhoppningsvis skola! Det är ju en sak som jag glömt skriva om. Jag gjorde en lite impulsiv grej förra veckan. Jag bokade en resa till Gran Canaria. Playa del Ingles för att vara mer exakt. Fast jag åker ju inte själv för de som trodde det! Jag åker med min syster och några andra brudar som jag inte riktigt känner. Vi åker den 21 oktober och är borta i en vecka. Kommer bli awesome hoppas jag. Har sån lust att åka och töja septum nån mm till, så måste kolla över ekonomin! Men i alla fall, det är hit jag ska åka:


Goodnight, you princes of Maine, you kings of New England.





Har nästan en ny favorit nu.

All you do is fill me up with doubt.

Tji fick jag - nu är jag sjuk på riktigt! Feber och hela kittet. Ensam hemma är jag också. Till på tisdag eller onsdag. Jobbigt om jag dör eller så, haha... Hade tänkt fixa lite frukost nu, stoppa i mig några ipren (febernedsättande) och se på film. Låter som en härlig dag. Men först måste jag släppa ut Busa, innan hon dödar mig.

I've been a quitter all the time.

Idag kom jag inte iväg till skolan. Jag saknade motivation när jag låg där i sängen och försökte ignorera väckarklockan. Så jag satte den på en timme senare och eftersom det inte hjälpte, så sjukanmälde jag mig. Men det är faktiskt lite sanning i det hela. Jag har ont i halsen faktiskt. Och så får jag kramp i benen nu och då.
Har gjort iordning lite frukost och ska nu lägga mig i sängen och äta den. Jag ska se på O.C och lyssna på när det regnar.


I say I don’t love you, though it kills me. It’s a lie that sets you free.




Borstat tänderna, tagit på mig pyjamas och redo för sängen. Men Sitter lite fast vid datorn som vanligt. Lyssnar på James Blunt, väldigt otippat jag vet, men han är fin och mysig. Ska nog försöka slita mig snart ändå, kanske läsa lite i The Catcher in the Rye. Sannerligen en underbar bok!
Imorgon blir det till Linköping med Unni och Fippe. Men ingen töjning för min del tror jag. Nosen får läka ett tag till.
Har lust att skriva om så mycket mer, men om vad vet jag inte. Inget som jag kan skriva om känns relevant och mina innersta hemligheter håller jag till mig själv. Så jag antar att det här får räcka för idag, ikväll. MEN en sak till kan jag ju säga i alla fall; idag har september-temat börjat. Join or die!