Convince me that the truth is always grey.



Nu har jag i alla fall lämnat min dator till en man som troligen ska fixa den. Hoppas det inte tar mer än en vecka för annars kommer jag inte ha något projektarbete. Och inget projektarbete equals ingen student equals inget liv.

Idag har jag spenderat dagen på min gamla skola, Hällaskolan, vilket också är min mammas nuvarande jobb. Här har jag suttit och skrivit CV och lite grejer. Blir nog troligtvis så att jag kommer hit flera dagar detta sportlov.
Jag har också regestrerat mig på studera.nu - såg att jag måste göra ett så kallat röstprov för att komma in på den utbildningen jag är sugen på. Undrar om min röst är tillräckligt fin för att höras i radio? Får nog börja kolla på andra alternativ också...

Min blogg är så tråkig nu för tiden. Mitt hår med för den delen, men ska försöka göra något åt de båda delarna snarast. Kan ju inte vara såhär.
Är det någon som har idéer? I alla fall till vilken frisyr jag kn välja, bloggen blir bra igen bara jag får tillbaka min lilla data.


"uppgift 2"

Okej, då blir det ett blogginlägg från skolan igen då... Kanske inte så kul, men nu har jag i alla fall lite att berätta! Jag kan göra en liten lista för att göra det lite mer spännande.
- Jag har ska affischera till Siesta! och får där med en gratis biljett (och en tischa).
- Jag har fortfarande inga hultsfred-poäng... hmm
- Jag har inte längre anemi, jag är tydligen frisk igen alltså.

Men nu kommer jag inte på så mycket mer, kanske inte var så mycket att berätta ändå.

Stilanalys och spontana intryck.

Sitter i skolan och försöker skriva en stilanalys. Men det går mindre bra. Tror jag har ADHD eller något liknande.
Viruset på hemmafronten finns fortfarande och det stör mig. Jag har ju inget att göra om dagarna (Sorgligt nog). Men annars händer det inte så mycket mer, så man missar ju inte något större om mitt lilla liv.

My baby shot me down.

Nu är läget aningen instabilt. Min dator har troligen fått virus eller nåt, så jag kommer troligen inte kunna hänga på internet sådär värst mycket nu. Men frukta inte - jag har ju min mobil.
Annars var Rom helt underbart fint! Ska visa bilder ngn annan gång då det förmodligen kommer ha ordnat sig med det där tekniska.