arvika Pt. 2

När hultsfredsfestivalen dog, dog en liiiten del av mig med. Så illa är det faktiskt. Men jag är inte den som är den utan jag återhämtar mig relativt fort. Jag ska försöka bli vän med min ovän Arvikafestivalen i stället. För jag köpte precis en biljett dit, så får se hur det går. Men nu är det sova som gäller, jag ska upp tidigt.


over and out.

Jag är så arg på hultsfred. Eller egentligen mest besviken. Så som föräldrar är på sina barn när dem gjort något dumt. För jag kan ändå inte hata eller tycka illa hultan, det är ju en favorit liksom. Det var ju fint att dem försökte men det vore ju också fint om dem kunde förvarnat lite kanske. Kommer sakna festivalen massor. Inte nog med att få reda på en sådan nyhet igår kväll, så fick jag också en migrän of doom - trodde jag var nära på att dö där ett tag. Känner av det lite idag med så får ta det lilla lugna så det inte håller i sig tills imorgon. Och om någon får för sig att ställa in Kolmården så blir jag fan arg!

my handycam.


Såhär kommer man se mig den närmaste tiden. Jag hjärta min nya handycam.

utan att vinna en enda seger.

Igår kväll räddade jag och min pappa en lite fågel som hade fastnat i stupröret - it was awesome! I alla fall, nu ska jag göra frukost för att sedan äta den!

jizz in my camp.


Här är mitt försök att mixa film i Imovie. Blev ungefär 7 minuter lång och inget vidare bra måste jag säga, formatet blev visst helt fel. Men man hör ju vad vi säger och ibland är det huvudsaken. Nu ska jag laga mat, sen mer jobb som väntar!

midsommar pt.2


Här är en av filmerna som spelades in igår. Tror det är när Hannes kittlar Jonas. Fina pojkarna. Får se om det kommer fler imorgon för nu är jag relativt trött på att vara uppe.

midsommar pt.1


Såhär såg det ut igår, då jag fick agera midsommarstång för 2a året i rad. Men ikväll är jag hemma eftersom camp-flagga-målningen inte blev av idag och det inte gick att ta sig ut till festivalpeppet Försjö. Filmer från igår kväll kommer upp om en stund, ska bara äta lite macka och dricka lite té först.

Luke Skywalker tonight.

Jag har inget att göra. Det klokaste vore nog att gå och lägga sig. Men känner inte riktigt för det än. Fast, kan inte påstå att det är helt inte-skrämmande att vara uppe nu. För i alla fönstren är det svart, eftersom det är ljust på insidan och ja, reflektionerna ni vet. Plus att jag är mitt ute i skogen. Så med närmare eftertanke tror jag nästan att jag går och lägger mig ändå. Imorgon är det hem till Borensberg på äventyr som gäller och dagen efter det, ja då är det ju midsommarafton - hört att det ska vara rätt festligt.

något för dem som väntar.

Har varit finaste vädret idag och var har jag spenderat min dag? Jo, i Linköping city - härligt. Men det var i och för sig rätt bra eftersom jag behövda handla hårspray. Men det konstiga är egentligen vad jag handlade mer. Jo, byxor. Byxor! På sommaren. Känns ju knasigt, men väldigt behövligt. Jag menar kan ju vara skönt om Hultsfredsvädret blir i klass med förra årets. Dem är i alla fall jättesköna, svarta i gosigt material och tighta! Så otroligt orginella låter dem.

turn the white snow red as strawberries in the summertime.

Nyduschad och potatisarna håller på att koka upp. Måste bara påpeka hur mycket jag gillar det här vädret, den här årstiden och så som det ser ut utanför fönstret just nu. Vill bara dela med mig av allt på något sätt, men utan kamera (bara cam) så kan det dock bli lite svårt, tror jag. Hoppas bara att jag kan hålla mig såhär glad och bubblig till fredag - för då är det fest, hih.

vill förändra allt jag ser.




Jag är nu nästan helt slut. Jag är andfådd, smått svettig och trött i musklerna. Jag har klippt gräset! Och krattat upp det. Och klippt allt gräs i kanterna på gräsmattan. Och flyttat galet många stenar från ett ställe till ett annat. Det har jag gjort idag hittills, det och tagit ett antal kort, heh. Men det är jobbigt att jobba och därför kan jag inte fixa i trädgården så jättelång tid vilket equals inga pengar. Det är inte okej, jag ska ju bli rik och det där med att bli bloggkändis, och på så sätt bli rik på det, verkar inte gå så bra än... Jag kanske ska skriva om något roligare än bara vad jag gör om dagarna? Men måste komma på vad det skulle vara i så fall.
I alla fall, nu ska jag ta en dusch - sen skala potatis... woho vad kul det är att bo själv i ett hus ibland alltså.

until I breathe all the air out my lungs.

Så blev det finare väder och jag provade att ge mig ut och springa en sväng. Första gången jag motionerar på några månader, trots gymkort. Det gick alltså inget vidare bra. Dansade galet med min syster ett tag med och blev andfådd... Så, it's official - jag har absolut ingen kondition kvar. Vad vet jag, kanske dags att få tillbaka den?

as soon as the storm is over and all the fog is clear.

En till dag då regnet verkar vara konstant. What to do? Jo, man kan lyssna på min spellista som passar utmärkt för regniga dagar som denna.

vi var värda så mycket mer.




Har troligen haft världens segaste dag idag. Vaknade i morse av att katten min lekte med en plastpåse på golvet - som i och för sig var väldigt roligt och gulligt. Men efter det har det inte hänt så mycket mer spännande. Jag har legat i soffan mest hela dagen och tittat på film och på kungligt bröllop, grät en skvätt faktiskt. Vet inte om det berodde på att jag tyckte det var vackert, att dem är så fint kära, eller om det var för att jag var påväg att få migrän. Jag har ingen aning, men jag kan gissa på att det var en blandning av allt. Och även om det här bröllopet kostar galet mycket för Sverige och bla bla bla, så kan jag faktistk bara tycka att det är fint när dem tycker om varandra så mycket. Jag vet i alla fall en tjej som någon gång skulle vilja prova på hur det kan kännas.

en gång ägde vi hela jorden.



Igår var det parkhäng i stadsparken, mysigt, varmt och dock fullt med cyklar överallt. Fast är det vätternrundan så är det. Förresten, knasigt vilka saker man kan hitta i gräset ibland alltså.

you catch a glimpse of sunlight, shining down on your face.



I tisdags skulle jag till Motala för att luncha med Kajsa, så jag åkte dit. När vi var klara med lunchen gick jag till arbetsförmedlingen - värsta jag gjort i hela mitt liv och tycker det måste vara den sämst fungerande uppfinningen i Sverige och blabla. Sen blev det att luncha igen, fast nu med Jessica. Sen gick vi runt och jag gick och mötte Ida2 när hon slutade jobba, vi mysde med diverse filmer på kvällen och sen sova. Men grejen är att dagen efter tänkte vi att det skulle vara en bra idé att sola lite... Men eftersom det blåste blev det lite mer sol än vad man märkte, så det resulterade i att vi nu ser ut som...tomater kanske? Om våra nya solbrännor inte ser så massiva ut på bilderna så skulle man se oss i verkligheten. På kvällen var vi även på bio med Towe och Mathilda och tittade på Sex And The City 2, som var jättekul. Mycket finare än första filmen faktiskt, enligt mig.

Nu: ut och steka baksidan.

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.


Kom på förut att det är ju faktiskt Håkans dag idag. Så var tvungen att lägga upp en liten bild, för mannen är ju faktiskt helt underbar.


(Bildkälla)

headline.

Oj vad roligt jag har! Är klar med att olja båda verandorna nu i alla fall. Ska laga lite mat, blir nog snabbmakaroner och brunsås idag med. Var bara tvungen att berätta det - oj, vad roligt jag har...

#1 outfit.




Mhm, såhär snygg är jag i mina arbetskläder. Galet coola, med knäskydd och allt. Idag har jag sysselsatt mig med att olja altanen här hos min pappa, så nu kan jag det med. Nu är jag trött och ska hänga med min syster lite. Ikväll är det ju Hairspary på tv med, den ska jag se och tänka på Ida2.

1900

Sitter i mitten av ingenting, alltså hos min pappa. Jag har spenderat dagen med att klippa gräs och tittat på Stor i Japan - vilket är ett av de bästa tv-programmen någonsin tror jag. Fortfarande sjuk och gårdagen gjorde inte det hela bättre heller, usch för regn. Ikväll blir det att sova tidigt för imorgon är det mer jobb som gäller.

unless it's fictions.



Var i Linköping idag, på studenten, i regnet. Men stämningen var på topp och jag känner att jag vill ta studenten igen! Ville bara hoppa på 3I:s flak och göra om det igen. Men så kul ska vi ju inte ha det...

beats.



För att förklara bilderna, så är det första fotot på min tatuering som jag fyllde i lite igår. Den kommer nu se aprolig ut tills bläcket bleknar till den vanliga färgen igen. Bild nummer två visar min nya jumpsuit (är kortbyxad, men syns inte här) som kom hem på posten idag, skrynklig men ack så fin! Annars är jag fortfarande sjuk och gillar inte läget alls! Jag vill tjäna pengar. Men vilar idag med och är förhoppningsvis tillräckligt frisk för att kunna "festa galet" imorgon.

Tror inte jag har hunnit nämna det här men fick ju veta att jag fick jobb på Way Out West för några dagar sedan. Exakt vad jag ska göra vet jag inte än dock, hoppas på öltält eller artistservice. Men det visade sig bli lite extra trevligt idag när Wayan släppte The Chemical Brothers - hur festligt kommer inte det bli?

rain city.


Idag har jag tagit bort de sista stygnen från min kropp. Det var roligt, men nu ska jag ha suturtejp på i ca 2 till 3 månader. Tänkte visa hur den där fram ser ut nu med. Har gjort en liten grej så man ser hur det såg ut från början till slut. Så roligt man kan ha det! Har fikat med Kajsa, Mathilda och Elin på med eller utan idag med. Det var mysigt, god baguett med! Och så har jag blivit sjuk - troligen från badet igår eller något annat.

Måste bara påpeka en sak; var är alla kommentarer? Jag gillar bekräftelse, men ändå får jag ingen. Och jag vet att folk läser bloggen, så om ni vill göra mig glad osv så kommentera någon gång ibland.

från arkiven pt. I


take a bite of my heart tonight.





Finfin dag idag. Har varit på pick-nick i Varamon med delar av min klass. Eller ska väl säga före detta klass nu kanske... Men det var fint, fast badade dock bara fötterna. Så för en liten stund sen ångrade jag mig när jag tänkte på att det kanske kommer vara dåligt väder nu ett tag. Så jag ringde Elin och vi tog våra finfina cyklar ner till Boren och badade. Det var kallt. Kallt men skönt. Fast massa fladderpellar.

studentens lyckliga dag.

Jag har tagit studenten! Helt galet, men så skönt. Lite sorgligt med kanske, för jag kommer sakna min klass och mina lärare massor. Men studentveckan har varit awesome och också studentdagen igår. Jag tror jag aldrig haft en sådan rolig vecka i Motala förut. Det bästa är att jag mår bra idag, ingen bakfylla här inte! Trots det har jag spenderat dagen i sängen so far och bara njutit av att inte ha några som helt måsten. Jag älskar det och kolsyrad läskedryck. Nu ska jag vara mer osocial och spela the sims. Kommer troligen upp lite bilder från gårdagen senare med - gotta luv that!

03-06-10

Imorgon gäller det alltså. Imorgon tar jag, och många fler, studenten. Äntligen? Jag vet inte vad jag tycker - det är läskigt men ändå kul. Spännande mix helt enkelt. Idag är jag trött och planerar att sova tidigt, annars försover man sig ju säkert imorgon.