maybe I'm a different breed, maybe I'm not listening.

Ja, gårdagen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig och i stället för att hänga med Jakob, Axel och Elin så stannade jag hemma. Tittade på TV. Deppade sönder mig själv. Lite så. Men idag känns det aningen bättre. Hoppas den känslan består, hatar att känna mig nere! Nu ska jag sätta The Tallest Man On Earths senaste album på repeat ända till jag får träffa min karl igen.

1408

Sitter och kollar på en usel reality serie på tv. Verkligen dålig. Men ska snart torka mitt hår och bege mig till Federal för att få lite hjälp att ta bort min septum piercing. Men lugn bara lugn, ska inte ta bort den helt utan bara ha retainer ett tag. Sen ikväll var tanken att jag skulle hänga med mina kära Motalavänner, men nej blev visst inget med det så jag stannar i Linköping ikväll och umgås med Linköpingsvänner i stället.

from the valley to the stars.

Sitter och kollar på How I Met Your Mother. Det regnar och är kallt ute och alla mina vänner är upptagna, vad jag vet. Just nu känner jag mest för att åka hem till Skövde igen, heh. Inget gratis Peace&Love på torsdag heller, om jag inte åker upp helt själv då förstås, vilket inte är så lockande när man inte ens har någonstans att sova. Skulle verkligen behöva ett kul dataspel att sitta med hela dagarna men det har jag ju självklart inte råd med. Får kolla garderoben och se om jag har något gammalt som kan funka.
Bilderna är i alla fall från när jag och Jessica hade picknick i Göteborg.

1833

För, vad blir det nu, fjärde året i rad har jag och mina vänner firat midsommar på Hannes trädgård. Det var mysigt, regnade som vanligt, men mysigt. Jag och Daniel fick sova hos Ida kort där vi hängde fram till att hon skulle åka till jobbet, då vi åkte och hälsade på Filip som han begärt kvällen innan. Vi köpte lite glass, sedan bar det av till Linköping. Här har jag och Daniel mest slappat och gosat, men nu har han åkt hem till Skövde igen och jag är kvar i Linköping. Saknar honom redan. Och kommer sakna honom en massamassamassa mer!

william som fixar allt.

Åh, hur bra kan det bli egentligen? Underbart såhär innan tandläkarbesöket.

get psyched mix.

Ja men så var man hemma från Hultsfred. Eller kom ju hem i söndags, men då var jag trött och har egentligen inte överdrivet mycket att säga om saken. Det var kul, men mest kallt. Jag känner mig gammal för det enda jag vill göra är att sova på kvällarna. Får fan bättra mig till Way out West alltså! Och på fredag är det ju midsommarafton med, då jag och Daniel ska åka till Motala och midsommarfesta på Hannes trädgård. Men nu ska jag, Lina och James se klart dubbelavsnittet av How I Met Your Mother.

hultsfredsfestivalen 2012.


Wiii, imorgon är det alltså dags - Jag och Daniel åker ner till Hultsfred! Ska bli riktigt kul tycker jag. Har packat och allt idag till och med. Brukar alltid vänta till sista sekund typ, men icke i år! Så måste ju vara riktigt peppad att få komma iväg. Just nu sitter jag och tittar på när Daniel packar sin väska, det är med kul och sen (efter all fotboll) ska vi se på senaste avsnittet av True Blood! Men, såatteh ja. Ses om en vecka eller så.

väderväder.


Ser ju ändå heeelt ok ut nu alltså. Om man bortser från onsdagen... Men man kan ju hoppas det bättrar sig ännu mer.

1156

Beställde precis tågbiljett till Göteborg till morgondagen. Jag ska hälsa på Jessica en liten stund hade jag tänkt, vilket ska bli superkul! Ska ju också till naprapaten i eftermiddag, vilket jag också ser fram emot galet mycket eftersom min nacke är heeelt fucked up. Jag kan knappt leva. Och DET bådar inte gott inför en vecka i tält på Hultsfred precis, men ja, idag ska det alltså ordnas upp det med. Så om man bortser från min ekonomiska situation så är sommarlovet fortfarande helt okej enligt mig.

extraordinary swag and a mouth full of gold.

Idag är en sån dag då jag städar, tvättar, syr och är allmänt pigg på livet. Sådana dagar är kul och livet känns bara allmänt bra. Ska även boka in en tid hos naprapaten med vilket kommer göra livet ännu bättre. Och A$AP, älskar det här.

summer break.


Okej, då har man sommarlov då. Känns underbart, trots regnet! Här är i alla fall min animation som jag hållt på med ett tag, hoppas ni tycker om den lite i alla fall, och mycet credd till Rebecka! Men nu ska jag spela dataspel, helt utan den känslan att jag egentligen borde göra annat med min tid.