that should be me.

Har precis lämnat in min tenta. Känns så.himla.skönt trots att jag vet att jag kommer få komplettera en del. Men det struntar jag i just nu i alla fall. Jag håller på att laga linssoppa till mig och Towe som vi sedan ska äta. Efter det blir det att göra sig fin så ska jag och Towe ha pandafest/Justin Bieber fest. Wazuuuuuuuup!

blue skies.

Så kul att man måste sitta inne och skriva tenta när det är så mycket skönare och roligare utomhus. I love life!

1246

Lite rött är det allt. Hoppas på att det bleks fort i vårsolen så kommer det bli som det var menat från början.

21 Augusti.

Min animation som jag gjort i skolan nu. Hehehehhehe.

my violent heart.

Jo, jag gjorde även ett försök att färga håret idag. Rött var tanken. Kändes så otroligt rätt att få bli rödhårig nu till våren igen. Men blev ju inte så överdrivet bra. Eller ska väl säga att det syns knappt. Och i hårbotten syns det lite för mycket. Orkade inte köpa en avfärgning heller, så jag får se ut såhär till det typ, försvinner eller kanske blir bättre.

den här världen är gjord av trubbel.

Idag när skolan var slut gick jag och Filip och åt goda mackor på fint porslin.

summerbreeze.

Den här dagen har jag och Ida2 varit i skolan och försökt göra lite nytta, misslyckades ganska mycket. Sen har vi storhandlat, spontanhandlat kläder som vi intalade oss själva att vi verkligen verkligen behövde. Och så har vi muffinfikat i parken. Nu ska jag tvätta och imorgon har jag bokat en tid för massage - livet leker.

I can almost see you.

Jobbar på bästa spellistan för en kväll som den här. Klicka.

the world we knew as children.


Lite av det jag gjort de senaste dagarna. Njuter av aprilhimlen och tycker att dagarna borde vara längre än vad de egentligen är. Nu ska jag nog laga mat, sen kanske gå en promenad - kan ju vara skönt även om man promenerar själv.

hearts on fire.

Ännu en fin vårdag i Skövdet. Jag gillar det skarpt. Känner hur glad man blir, vilket är så skönt. Jag och Ida2 har mest promenerat hela dagen, men vi har även hunnit göra ett partyschema inför mega-bega-festen på Valborg. Tror det kommer bli bra och hoppas på att så många som möjligt vill komma och ha kul/mys med oss. Nu ska jag gå ut till Ida2 i vardagsrummet, stolt visa upp min galet retro Calvin Klein pyjamas och sedan korka upp våran påskmust.

natten är ung och jag ligger vaken.

Jag och Ida2 gick till Max idag och åt idag. För att vi inte orkade gå hem och laga mat och för att det var så snuskigt fint väder.

there ain't no way that I'll let you take it away.

Var ju i Göteborg och hälsade på i tordags till fredags. Vi hade det mys mest hela dagarna.

everything just found their place it seemed.

Sitter i skolan och försöker få till min animation en aning. Men är lite ofokuserad. Hoppas läraren kommer tillbaka snart, heh. Nu sitter jag mest och tar lite bilder, men även tittar på lite bilder. Gillar den här bilden där uppe på något sätt! Good Times!

2142

Sitter på studiegången i Göteborg, hos Jessica och Mathilda. Har firat Jessicas födelsedag idag, ätit tacos och hemmagjord daimglass. Har även varit på intervju för ett fotojobb, hur det går får jag reda på morgon. Men nu ska vi gosa lite mer och se American History X.

people like me, with knifes.

LVXH8y on Make A Gif, Animated Gifs
Haha fint. Jag har lämnat in mina sökningar till högskolor till höst och ska på intervju om jobb imorgon. Är ganska förvirrad, när det gäller typ allt. Min plånbok är i alla fall hemma från sin östgötasemester, vilket ju är ganska bra.

1024

I morse satt jag och Ida2 och tittade på MTV, som vi brukar när det är frukostdags. Så spelades Travis McCoy's låt "I Wanna Be a Billionaire"... Tror både jag och Ida2 typ, kissade på oss lite! OM NOM NOM NOM NOM!

at every occasion I'll be ready for the funeral.

Idag är jag rätt pigg. Kan vara med tanke på att jag sovit sedan klockan 10 igår kväll och att jag sov större delen av dagen igår med. Men nu mår jag i alla fall bättre! Inte längre ont i halsen, inte heller någon feber och ingen äcklig huvudvärk - win! Nu ska jag dricka mitt blåbärsté och förhoppningsvis skriva klart massa skolarbete.

n°3.

Den här helgen fick vi finbesök på drottninggatan, av Mathilda och Elin. Som en liten utökning av det vanliga umgänget. Vi har haft hemmafest mest hela helgen, vi har haft vårens första riktiga picknick och vi har sovit i ormgrop. Bra helg.

1851

Igår fyndade jag och Filip en tröja på nya myrorna i Skövde och sen matade vi även fåglar. Idag har jag, Ida2 och Filip fikat, eller Ida2 och Filip i alla fall. Sen köpte vi hårfärger och nu har vi färgat. Jag ser ut som jag brukar, men Ida2 är mest orange.

put your paws up.

Känns som man har fullt upp nu för tiden. Mycket på grund av att jag fortfarande har saker kvar att göra från förra kursen och lite för att vi har fått fler uppgifter i nya kursen. Så väldigt mycket att göra, väldigt mycket att läsa, väldigt mycket att se och väldigt mycket att skriva. Och allt ska vara klart innan fredag så jag kan slappna av i helgen när Elin och Mathilda kommer hit och hälsar på! Nu ska jag duscha av svetten från afrikanska dansen jag var på nyss, sen ska jag laga matlåda och efter det ska jag och Ida2 mumsa i oss den delikata kladdkakan hon har bakat så snällt. Bilden är från helgen, saknar mina gosiga kissar.

det går inget bra nu, inga pengar rullar in, för mycket kris och medicin.

HAHA, alltså har fått urinvägsinfektion - ännu en gång. Eller det var ju rätt länge sen sist nu, men ändå. Bra skit, bra skit. Så då blir det ätt äta massa mysig medicin. Undrar lite hur mycket pengar jag lagt på sjukdomsrelaterade saker de två senaste månaderna... I alla fall. Nu ska jag försöka diska, sen ska jag nog laga ris och vegetarisk korvstroganoff.

1011

Visar min nyaste tatt, skorpig och fin. Lite kul grej sådär. Borde verkligen byta om från min emo-pyjamas och kanske se om man kan göra något idag.

cutting grass for gasoline, so I can see you soon.

Det är första april idag och jag har inte lurat någon. I alla fall inte än. Kan ju kanske bero på att jag än så länge bara varit ensam med min katter. Men om ungefär en timme eller så ska jag möta Elin nere på stan och äta lunch och kanske kolla shoppingen. Känner det är dags för en ny bikini. Så ska det handlas vin också, för ikväll är det uppvärmningsfest.
Pic: Hedi Slimane