2344

okej, då har karlarna gått till krogen. Jag själv ska väl hitta på något annat kul här i min ensamhet, kanske se på en film och ta lite smärtstillande. För en sak ska jag berätta - det känns fan att kissa njurstensgrus.

I was just thinking that this boat i sinking.

Sitter i min säng och undviker att gå upp. Måste dock gå upp snart egentligen, för att diska och för att gå till tandläkaren klockan 14.40. Men när jag kommer ut från tandläkaren står ju förhoppningsvis Filip där och väntar på mig, om han nu inte missar tåget. MEN det tror jag verkligen inte. Så det ska bli kul, tycker jag. Klockan är nu 11.03 och jag har verkligen ingen lust att gå upp. Har lite lust att sminka mig. Kanske gör det med i sängen. Imorgon ska jag till sjukhuset med och spränga lite njursten. För dom som missat det så får ni ju veta det nu, jag har en 4 mm njursten. Och den ska alltså bort imorgon. Är ganska nervös och så, men ska be om lite droger.

fuck swag.

hej vad glad man kan bli av bandsläpp! Det var bästa händelsen idag. Näst bästa var att jag och Daniel precis köpte varsin hultsfredsbiljett. men nu ska vi minsann laga lite mat.

1752

En bild på min nya piercing. SÅ himla fin bild i övrigt med, men ja här är den. Var ju tvungen att testa liksom.

is it really wrong.

Så då var tentan i intellektuell egendom gjord. Får se hur det gick inom 18 dagar tror jag det så fint stod. Nu har jag i alla fall lite "lov" fram till måndag vilket känns bra. Har också lite planer på att göra små ändringar i mitt ansikte, men vet inte. Får se. Kanske fredag, kanske aldrig.

seven days a week.

Idag blåser det så mycket vid kurorten så att det dånar i fönstrena på nionde våningen. Det var också snöstorm i morse när Daniel gick till jobbet, men det slutade innan han hann utanför dörren, vilket ju var tursamt. Idag har jag även tandläkartid 13.40 och imorgon har jag salstenta, för typ tredje gången i mitt liv. Nu sitter jag mest och väntar på att mitt hår ska torka, och detta gör jag med att strecha min nacke som har värkt i två dagar och som alltid även medför huvudvärk. Inte alls härligt om du frågar mig. Blev FÖRRESTEN sjukt glad när jag såg att Hultsfred bokat Gorillaz, men såg ca 2 sekunder in i lyckan att det endast var Gorillaz sound system. Kollade in dom och SJÄLVKLART gör dom bland annat dubstep remixer, av gorillaz låtar. Hatet...

1236

Jag och James chillar i soffan och tittar på Made. Han ser dock väldigt skeptisk ut här. Borde plugga, borde verkligen plugga. Har ju faktiskt salstenta på tisdag, ehehee. Så ja, ska nog läsa lite nu tror jag. Så jag kan slappna av sen. OCH så har jag sökt sommarkurser, lite webbdesign och lite så. Det betyder att jag kommer få pengar i sommar med, vilket är uppskattat eftersom jag inte är speciellt eftertraktad på arbetsmarknaden, än!

1339

Sitter och tittar på tv, fast tror jag ska läsa lite snart i stället. Lite immaterialrätt. Kul och så. Sitter även och häller i mig A-fil. Har hört att det ska vara bra för kroppen, och magen osv osv. För ja, jag är ju fortfarande sjuk. Jättejobbigt sjuk med då jag har ont i halsen så jag inte kan äta samt en orkeslöshet som heter duga! Ah, bara gör mig frisk tack?

I want to dance, I want to fly.

Alltså har blivit sjuk. Feber. Igen. Känns inte som det var så länge sen jag var det. Ganska jobbigt med tanke på att det är fredag imorgon och jag har sett fram emot att göra något festligt. Men även för att det är hemtentainlämning på söndag och jag har typ inte ens börjat skriva! Panik? Ja, lite. Nu ska jag gå och lägga mig. Håll tummen för jag är pigg och frisk imorgon när jag vaknar.

I'm about to drive in the ocean.

Frank Ocean till Way out West! Underbart - Detta tror jag vi firar med lite tårta.

2229

Jag har fått en ny data, en macbook. Fast inte helt ny då alltså, utan har ännu en gång tagit över min pappas. Men den är ju i alla fall ny för mig, right. Plus att det är en lite uppgradering från min stationära mac med. Annars så är jag jag trött och har ont i kroppen. Det är inte bra. Måste ju vara på tip top humör nu när det ska skrivas hemtenta och börja pluggas inför salstenta. Ack ack, ska gå och lägga mig nu.

födelsedag.

Idag fyller både jag och Tyler hela 21 år - är ju ganska kul på ett sådant där relativt nördigt sätt. Jag har än så länge fått frukost på sängen och senare ska det bakas tårta! Bara för det är 21 man fyller behöver ju inte ens födelsedagar vara mindre barnsliga för det, är min tanke.