andas, tänker, känner samma sak.

Sitter i Kajsas kök, lyssnar på Bon Iver/Kent och tittar på när hon lagar vårrullar/lägger kycklingfiléer i marinad. Pratar med sig själv gör hon med. Ikväll ska vi laga fin-middag och äta den, och imorgon blir det minsann födelsedagskalas. Blir nog finfint!

orkarinte.

Uppdaterar ganska dåligt och så, men orkar inte. Har sådan fet träningsvärk idag. Gick nämligen och provade bodypump igår... Känns som det kanske passar folk med lite mer muskler. Ska även idag åka till Karlstad för att sen åka till Arvika och Kajsa. Det blir födelsedagsfest och tydligen även marknad. Kan bli spännande!

what's happening with you and him?

Hade idag planerat att vara lite hurtig och produktiv. Med hurtig menar jag träna, och med produktiv menar jag göra massa saker som behöver göras till skolan. Har dock inte gjort något riktigt ordentligt än... Fast, är inte helt misslyckad - har fixat med CSN. Så tror det kommer ramla in lite pengar nu i veckan. Vilket passar jättebra inför min Värmlandsturné nu i helgen. Men nu ska jag nog ta mig en macka och läsa lite texter, sen ska jag fan träna. Satsa på träningsvärk imorgon, ja.

ge mig revolt.

Har liksom inga roliga bilder att visa. Men den här kanske symboliserar vad jag har pysslat med idag. Nämligen städat. Städat, diskat, tvättat och lyssnat på Kent. Så har min dag sett ut i stort sett, och snart ska jag och Daniel äta god mat.

2016

Känner att jag verkligen vill ha mitt studielån nu, tack. Känner att jag vill kunna betala mina räkningar. Men okej, jag väntar väl lite till då. Idag har jag, förutom att gått och önskat att jag ska få tillgång till studielån, suttit och vilat, tittat på Filip när han druckit latte samt fönstershoppat. Nu har jag ätit mannagrynsgröt, härliga mannagrynsgröt. Imorgon kommer Unni och då ska vi dricka tequial 4 sho'.

onetwothreefour

Jag och Daniel bakade ju kakor med ja. Blev faktiskt inte alls fina. Men goda var dom.

1901

I helgen har jag hunnit med en del: haft Unni på besök, spontanfärgat hennes hår, haft skräckfilmskväll, åkt till Linköping, åkt till Trosa, hälsat på pappa, levt primitivt på båt, åkt till Stockholm, tagit en promenad med Mikko, åkt hem till Skövde och så var det måndag. Idag kom Rebecca hem till mig igen och nu ska jag och Daniel baka kakor.

1344

f0uwjX on Make A Gif, Animated Gifs
Haha. Nu går jag ut en sväng.

knit.

Fick en tröja i brevlådan igår. Fick godkänt på tentan idag. Har även namnsdag. Har sagt det innan, men säger det igen - bra dag!

1153

Jag gillar min nya bakgrundsbild alltså.

press my buttons baby, press my fuckin buttons.


1651

Idag går mitt internet ovanligt segt. Hatar mobila bredband. Sitter och äter studentmiddag bestående av snabbmakaroner och någon random chilisås på. Inte så överdrivet gott, men är man hungrig och fattig så är man. Tror mjölken jag dricker har surnat till råga på allt.

världen var vacker och så undrebart skev.

Idag har jag och Evelina varit kulturella och varit på vernissage för Elisabeth Ohlson Wallins nya utställning Jerusalem. Hade tyvärr inte med mig egen kamera, men det var en riktigt bra utställning och tycker att man ska se den om man får chansen. Nu är jag ganska så jättetrött, och ska nog ta en powernap.

can't stop missing you.

Försöker peppa mig själv att gå till gymmet. Har försökt i 30 minuter nu, utan framgång. Tänker att imorgon kanske det skulle passa bättre, för då har jag ju ingen skola osv osv. Ju mer jag tänker på det, desto mer tycker jag det verkar som den bästa idén för mig. Nu är det ju ändå packat med hurtiga medelålders kvinnor och män på gymmet ändå liksom, equals ingen plats för mig. Fick även goda nyheter av min vän Evelina idag, i Västergötland är tandvården tydligen gratis till man fyller 21 - winning! Såatteh, nu ska jag beställa tandläkartid tror jag.

1314

Igår kväll blev det att titta på fotboll med Rebecca och Daniel. Fast jag gjorde mest muffins, så i morse bev det självklart muffinsfrukost för mig och Rebecca. Muffinsfrukost och Kill Bill II. Jag gillare.

the trouble I've been looking for.

Hemkommen från skolan, där jag spenderat lite tid. För idag hade vi faktiskt TVÅ föreläsningar - på samma dag, plus att jag stannade kvar lite i mac-salen för vissa förberedelser till diverse arbeten. Men nu är jag hemma och ska laga linssoppa till mig och Rebecca, som är tillbaka i Skövde och övernattar hos mig för ett par dagar.

1307

Har idag inte gjort så mycket, har inte några vidare planer på att göra mycket mer heller. Se på film och serier typ. Kanske äta något, kom på att jag visst glömt det. Och just det, har skaffat mig en tumblr, men fattar inget så tänker inte länka.

Pic: giant!

1129

Sitter hemma hos Daniel och Filip. Men ingen av dom är hemma. Jag tittar på TV och spelar dator. Så är jag sjuk med, fortfarande. Nu är det liksom inte kul längre, vill ju bli frisk och ha tequila-race med Evelina. Jag ger det till klockan 4 att bli bra.