Luften är full av allt som aldrig sagts.



Jaha då är man hemma igen då... Känns faktiskt skönt! Tänkte lägga upp lite fina bilder någon dag med. Är riktigt peppad inför kvällen och allt det där, men nu ska Elin färga mitt hår för det ser ut som skit. Faktiskt.

Igår var jag och Ida på äventyr, hoppade lite i löven och bjöd människor på julmust.


Playa del Ingles.

¡HOLA! jag ar pa Gran Canaria nu. Sitter och tontar mig vid datan i lobbyn. Men till mitt forsvar sager jag att det ar kvall och jag har inget att gora... Sa skulle bara skriva att allt ar fett bra, soligt och harligt! nom nom 4 fud! Jag saknar alla dar hemma jattemycket dock! och mina katter hih
Puss pa er


It's getting colder, starting to freeze.


Jag är rastlös! Vet inte riktigt vad jag ska göra för att fixa det. Känner för att göra massa saker, men kommer inte riktigt igång. Men jag har faktiskt laddat ner mallen till projektarbetet och börjar redigera lite. Känns produktivt! Nu är jag mest inne på att kanske börja packa lite. Jag åker ju faktiskt på tisdag. Peppad är jag. Ska bli så skönt att komma bort lite, till solen och värmen. Resten struntar jag i. Bara det är sol och varmt.
Man kanske ska sy något? Nej, det har jag inte tålamod för. Det får nog bli att börja med packandet...

Fin bild från i sommras (verkligen älskar dubbelhakorna!)


Somehow everything I own smells of you.


Idag har jag beställt en studentmössa. Det känns pepp men väldigt långt bort. Just nu känns det som om jag aldrig kommer kunna ta studenten. Imorgon har jag naturkunskapsprov, vilket inte är så kul eftersom jag knappt kan något alls. 
Nu sitter jag och tittar på gray's anatomy, ja det var allt.
Veckodagar är döden ibland.

Det slår gnistor, glittrar till, glödlamporna blinkar, dör och allt står still.





Ännu en till helg har passerat, det går så fort! Hinner ju nästan inte med... Men i alla fall, det har varit en lugn helg tycker jag - bergmáls spelning på skylten i fredags, fotbollskväll hemma hos Ida igår och mys med människor hos Mathilda idag. Innehållsrik helg ändå. Ikväll har jag försökt göra om katten lite, men gav upp efter ett tag. Så nu är den låst för tillfället, ska försöka göra klart den så snart som möjligt. Imorgon är det lång skoldag när engelska C börjar igen, kommer bli rätt jobbigt tror jag. Men en sak hjälper; på onsdag är det bara en vecka kvar tills jag åker bort härifrån!




A place for my head.

Jag är så trött. Håller jag på att bli sjuk? Känns som om jag skulle vilja ta ur min hjärna ur mitt huvud och skölja den med kallt vatten. Det skulle kännas skönt tror jag. I teorin i alla fall. Inte behöva tänka för en stund. Imorgon är det i alla fall fredag, det ska bli skönt. När skoldagen of doom är slut förståss...

Now it's time for changing and cleansing everything.



Idag blev det till att baka igen när jag kom hem från skolan, men idag orkade jag inte vara lika innovativ som jag brukar, utan idag var jag aningen mainstream och gjorde; en vanlig kladdkaka. Fast till mitt försvar så var det i en rätt udda form. Kul händelserik dag och så, verkligen. Känner att de flesta dagarna är rätt händelselösa nu, mest vardagar. Jag är uttråkad, understimulerad! Ingen musik verkar hjälpa för den sinnestämningen heller. Vad ska man göra då?
Men har nog klurat ut vad jag ska ha som projektarbete med... Det känns skönt.

Plug in baby.

"Skoj, skoj, skoj. Mer skoj, skoj"

And for the tiniest moment it's all not true.




Your riddle please, tell it to me?

Haha, spillde precis té över halva mitt tangentbord. Men jag ser inga blixtrande grejer så jag tror det klarade sig helt okej. Idag har jag fikat med Ida, Hannes, Unni och Fippe. Jag visade minsann att det är möjligt att äta en baguette med klass. Fille och Jonas var tydligen för bakfulla för att joina. Så usch på dem!
Nu sitter jag och uppdaterar lite musik på min ipod. Det är alltid lika kul tycker jag. Lättroad tjej och så, men det är jag det.