1237

Här kommer äntligen lite bilder från mitt nya rum. Har tagit ett tag att få iordning, även om det är en del kvar att göra! Köpa hyllor till exempel, som jag ska göra om jag får mina pengar någon gång. Att leva i 3 månader utan riktig inkomst är inte lätt kan jag säga. Inte så kul heller för den delen. Men snart ska väl studiebidraget börja trilla in igen som tur är, men även lite pengar från mitt lilla extrajobb. SOM jag förresten ska på introduktionskurs till nästa vecka, pirr i magen! Kanske återkommer med bilder från resterande lägenhet, men än så länge har vi ganska stökigt...

heaven's in your eyes.

Snygg video, snygg kvinna, snygg kaarrrrrl.

1229

imorgon blir det att åka till Göteborg och Way outWest för en vecka! Är så himla lagom pepp och har inga överdrivna förväntningar, vilket är så skönt! Känns underbart, jättekul osv osv. Gillar läget nu alltså!

London och nu förtiden.

Så, lite bilder från min och Daniels vistelse i London, har tyvärr bara lite typiska turistbilder att bjuda på eftersom jag inte hade med kameran på Yndi Halda spelningen. Somförresten var riktigt bra! Lika bra som burgaren med falafel och haloumi, minst. Men just nu håller jag på att fixa lite här i nya lägenheten samt fixa lite inför nästa vecka då jag och Daniel (med fler!) åker till Göteborg för en vecka. För det är ju såklart Way out West på gång. Och Liseberg med om det går som det ska. Ååh, ganska pepp alltså. Men nu ska jag torka mitt nyfärgade hår och sedan klippa av det en bit.