it's all the time.

Ingen dålig frukost om jag får säga det själv. Fin. Har varit på en föreläsning idag men nu ska jag bara kurera mig. Är förkyld nu, på riktigt. Vilket inte är så kul. Så, just därför jag har bestämt mig för att bara sitta i soffan idag, titta på Simpsons och spela dataspel. Kanske lite brunsås och makaroner med. Värd dag, ja.

drop.

Köpte nya skor idag. Tyckte det var på tiden. Håller på att bli lite sjuk med skulle jag tro, inte lika coolt dock.

0940

Första skoldagen idag - pepp! Fast fuck, såg precis att det kaskadregnar ute... Nu blev jag inte lika pepp. I alla fall inte på att gå dit.

erase me.

Detta är vad jag har gjort de senaste dagarna ungefär. Hängt med Unni i Tidaholm, hängt med Filip, Anni och hängt med Daniel i Skövde. Skrivit tenta ännu en gång och lite så. Kom på nu att jag gillar inte ordet "hänga". Men okej, det får helt enkelt vara för den här gången. På tisdag börjar skolan, på måndag börjar introveckan, idag är det matfestival och ikväll åker jag hem till Linköping för att sedan åka på bröllop i smålandet.

om jag hade lite kraft kvar att ge dig.

Färgar håret och har som alltid glömt ta tiden. Det är heller inte den vanliga färgen jag brukar ha, utan nu går det sakta men säkert mot ljusare nyanser. Förhoppningsvis.

I can't make me love me if you don't.

Finaste killen, finaste låten osv osv.

1018

Köpte ett jättefint té igår, fint och billigt. Best of Both Worlds liksom. Idag är det mer tentaplugg som gäller och kanske till och med en cykelutflykt.

six days at the bottom of the ocean.

Har precis ätit lite risoni och vegetarisk korvstråganoff. Bäst på att laga den maträtten. Snart ska jag ner några våningar till Evelina för att plugga lite mer till tentan. Ja, det är typ det jag har gjort idag. Låter kanske mycket mer ambitiöst och produktivt än vad det egentligen är, för det jag försöker lära mig kan inte riktigt fastna. Då är det dåligt.

I make sure to show him all my teeth.

Tog mig tid att göra en riktigt lyxig frukost. Fast det gör jag ju iofs nästan varje morgon. Men den blev ganska imponerande med tanke på att jag är en fattig student. Det där bruna som ser lite ut som bajs är föresten kladdkaka - i särklass bästa ingrediensen till en bra frukost. Det kaskadregnar i Skövde idag med, om någon har missat det. Hela dagen har det regnat och jag gissar på att det inte kommer sluta på ett tag heller. Jag tycker det är helt okej. Då kan jag sitta inne i lägenheten och mysa, lyssna på Billie the Vision samt plugga utan några problem. Måste dock gå in till stan snart för några ärenden på banken. Får se hur det går.I

1445

Tvättar kläder och pluggar tenta. Känns väldigt onödigt att göra om en salstenta som man redan gjort. Men har man failat så har man, right? Det jobbiga är bara att jag hittar massa andra saker som "är viktigare att göra". Fast dom egentligen inte är det då alltså.

mellan oss och allt.

Pannkaksfesten.

1959

Sitter mest och tar kort på mig själv i väntan på att Daniel ska komma och ha pannkaksfest med mig.

we are the people who rule the world.

Orkade inte lägga upp alla bilder får Way out West här på bloggen, det var ganska många... Men här är några favoriter. Det var en riktigt fin festival, fint väder, bra band osv osv. Nu ska jag se klart ett avsnitt av Ducktales och sedan försöka komma iväg till FeelGood för lite träning kanske. Efter det handla ägg, för ikväll blir det pannkakskalas.

now it’s as obvious as a kiss.

Då är man hemma i Skövdet igen efter en helg i Göteborg. Känns skönt, för jag känner mig ganska trött och smått sliten. Ska snart lägga ut lite fina bilder jag tagit tid att ta, men inte ikväll för det nalkas myskväll deluxe.

love and do what you will.

Det är lördag den 13 augusti. Idag fyller Ida Linnea Häggberg 20 år (massa grattis) och idag är det ännu en dag på Way out West. Gårdagen var underbar, med Explosions in the Sky, Fleet Foxes och lite så. Bra dag. Nu ska vi åka mot området strax och förhoppningsvis hinna se lite Tallest Man on Earth.

1851

Sitter hemma hos Jessica och ska snart fixa till mig lite och dricka några öl. Efter det bär det av ut i natten och till andra lång. Har ju faktiskt biljett till Way out West med. Väldigt nice tycker jag.

it's times like these you learn to live again.

Okej, har precis lämnat Kajsa vid tåget och om ett tag kommer Unni hem till mig. Det är mycket som händer den här veckan, ja. Imorgon åker ju vi till Göteborg och Way out West med. Har ingen biljett men kommer nog bli bra ändå.

2000

Lite sådant har jag gjort idag.

1615

Ungefär såhär har min helg sett ut. Elin åkte hem för en liten stund sedan, men ingen vila - för nu ska jag hämta Kajsa som ersätter henne.

drömmen om elin.

Igår var det alltså lördag igen. Hämtade upp Elin vid tåget, tog en simtur och på kvällen åt jag, Elin, Filip och Daniel tacopaj och spelade spel. Allt blandades såklart med alkohol och lite sådant som hör lördagar till. Idag har jag och Elin mest tittat på Eva&Adam, men även småpratat och ätit chokladbollar. Fin dag, fin helg och imorgon byter vi ut Elin med Kajsa.

tiden har sin rätt.

Idag har jag mest monterat TV-bänk, och fy fan vad dåligt det har gått. Har skruvat fel, gjort om, fattat noll osv osv. Så nu har jag lite huvudvärk som inte riktigt vill ge sig. Ska ta en dusch, sen en avslappnande kväll hemma hos Daniel och Filip med mat och film ungefär. Imorgon kommer även Elin till mig i Skövde - då måste man vara utvilad.

them hoes follow like twitter.

Rockar loss med Wiz Khalifa såhär på morgonen. Eller ja, förmiddagen? I alla fall, här är lite bilder på min lägenhet. Ganska efterlängtade om jag har förstått rätt. Men det är ju så att det fortfarande ser ut som bajs eftersom jag saknar vissa möbler. Utan dessa möbler kan jag inte förvara de saker som fortfarande ligger i lådor - filmer, böcker och dylikt. Men idag ska jag i alla fall få ordning på mina kläder, som än så länge bara ligger i högar lite överallt. Har tvättid om en timme med, I love life.

next to you.

Kör på samma bild i bloggen. Såhär blev det alltså med 4.0 mm i nosen. Jag gillar det, även om det kanske inte syns sådär överdrivet mycket. Men får väl töja till 5.0 när det läkt en aning. Idag har jag än så länge bara ätit frukost och tittat på the day after tomorrow. Ska börja fixa lite till i lägenheten och kanske fixa den där hemförsäkringen.

I'm a fuckin walking paradox, no I'm not.

Så har man flyttat till ny lägenhet. Egen lägenhet. Känns fett bra, har lite morgon-fest as we speak. Slänger nog upp lite bilder när jag fått ordning på allt. Idag ska jag fixa i lyan, köpa lite nödvändiga inredningssaker och i eftermiddag ska jag, Filip och Daniel töja kroppsdelar. Swag! Kan bli spännande, och smärtsamt. Just det, var ju på Emmaboda med. Festivalen som blivit allt för stor... Men det var bra, helt okej, till och från.