ways to dance.

Gif Created on Make A Gif
Provade göra en sådan här liten gif. Det var kul, absolut. Kan säkert bli fler. På tv nu är det Top Model, ska nog titta på det. Imorgon är det tänkt att jag, Evelina och Ida2 ska gå på afrikansk dans - kan bli kul... Eller?

2346

ida2 satt förut och googlade på, bokstavligt talat, true blood sex scenes då hon ropar till mig från vardagsrummet - vad nakna alla är!

glue stick.

Glad tjej på husaren kanske? Fin helg med fina tjejer fick avslutas med ett ovanligt jobbigt och krävande poweryoga-pass.

autumn sweater.

Jag älskar doften av nyinköpta kläder. Önskar kläder alltid kunde lukta så.

1559

Då var det lördag. Jag, Ida2 och Unni sitter och gör, ingenting. Eller Ida2 försöker bevisa för mig att Justin Bieber är kort och att Jaden Smith är hennes pojkvän... Tror vi väntar på att vi ska laga mat. Idag blir det pizza, vitlöksbröd och bearnaisesås - känner att vi är bra på det där med mat. Senare ikväll blir det festligheter av olika slag, men ingen alkohol. Får se hur kul det kan bli.

a moment like this.

Jag och Ida beta sjunger (vrålar) till Kelly Clarkson. Våran gemensamma favorit när det kommer till att sjunga (vråla). Snart kommer även Unni hit och kanske joinar oss - pleasant surprise! Att hon kommer hit alltså, inte sjunger. Är på mycket bättre humör idag med, kan bero på alla endorfiner jag samlade ihop förut på gymmet eller kanske något annat. Vad vet jag?

lär mig tro att allting ordnar sig.

Vissa dagar önskar jag, mer än vanligt, att jag hade så mycket pengar så jag inte ens behövde tänka. Idag är verkligen en sådan dag. Känner att jag hellre skulle vilja göra något jag verkligen vill. Inte plugga. Känns som om man gör det bara för man måste, plugga liksom jobba. Det var verkligen en sådan dag idag. Jag gör inte det här för jag egentligen vill, utan för jag måste. Hatar sådana här dagar.
pic: Heidi Slimane

bitar som var vassa och för tunga.

Jag och Ida2 har precis följt Mathilda till tågstationen och samtidigt tagit en promenad med Calle the dog. Vi har spenderat den här dagen på Aqua Vitalis. Aka spa-avdelningen på Arena Skövde. Det är sannerligen underbart. Vill bo där - på varma stenen. Om en stund ska jag och Ida2 kolla på några avsnitt av True Blood och äta pan pizza. Men sen ska jag nog sova relativt tidigt eftersom en dag med avslappning gör mig trött och så har vi ju skola imorgon. Första dagen på länge känns det som.

man måste dö några gånger innan man kan leva.

Idag så fick jag finbesök från Götebrog - nämligen Mathilda. Vi har lagat mat, diskat tillsammans och nu ska vi dricka upp det sista rödvinet. Så mysiga är vi. Imorgon har vi också planerat in ett besök på Aqua Vitalis och varma stenen - hjärta.

like a warm summer breeze.

Sitter och äter äpplepaj med choklad som jag och Ida2 slängde ihop förut. Jag försöker också hitta ett redigeringsprogram som kan funka på min mac. Inget vill liksom fungera - jag blir sur.

it's an easy thing to do.

Då var man hemma i Skövdet igen då. Har varit en minst sagt bra helg hos Kajsa i Värmland, med massa nya gosiga människor och en hel del motion. Imorgon ska jag och Ida2 handla upp vårat studielån, men nu ska jag på yoga med Evelina.

1317

Sitter på en soffa i Värmlands skogar, Arvika mer exakt. Hos Kajsa, ännu mer exakt. Hon är i skolan och grejar och jag vaknade för en halvtimme sen. Rödvinsonsdagar sliter på kroppen. Jag tänkte nu ta mig friheten att kanske äta lite frukost och ta en dusch, sen efter ett tag bär det av till Ingesund där Kajsa med fler har någon sorts av konsert/uppvisning.

like the shotgun needs an outcome.

Äter torftig frukost och tittar på människor genom mitt fönster. Gillar att titta på människor, män i skor, genom mitt fönster. Därför är det så roligt att ha datorn i fönstret. Varmt är det också, eftersom jag har elementet nedanför. Fick bästa beskedet idag när jag vaknade - OC ska börja sändas igen på kanal 5! Idag! Jag gillar det.

365 dagar Pt4.


I juli månad bestämde vi oss för att åka till Kolmården och ha lite av en familjeutflykt, vi hade en mysig kväll på Hannes båtbrygga, jag brände mig i solen och fixade för tredje året i rad en biljett till Emmabodafestivalen. Vi bestämde oss också för att ta Jizz in my camp till Arvikafestivalen i stället, eftersom Hultsfred inte hände, som jag först tvivlade lite på med tanke på Arvika 08 som inte var så porrigt. Men trots kräksjuka och en hel del regn blev det ändå rätt bra på grund av både det ena och det andra. Efter nästan en vecka i värmlands skogar kom man hem och spenderade tiden med att åka båt, lukta på sommaren och andra saker som hör sommaren till när man inte har ett jobb att åka till på dagarna. Innan man visste ordet av var det dags att packa festivalväskan för att åka till Småland och Emmabodafestivalen.

power to the lonely.

Idag åkte jag och Ida2 på utflykt och köpte ett tangentbord och en mus till min nya dator. Så nu kan jag äntligen använda den - win. Och tills jag har blivit av med den gamla, får den vita stå i mitt fönster.

will that guarantee you a win?


Ikväll ska jag sova mellan nytvättade lakan, men innan det - yoga!

365 dagar Pt4.


Studentveckan fortsatte in i juni, med teman som kanske inte var dem mest innovativa men som inte gjorde något ändå. Inte långt in i juni kom också den stora händelsen - studenten. Då hela dagen mest bestod av att skratta, men även gråta. Också en sådan dag som jag aldrig kommer glömma. Jag och Elin tog cykeln och kvällsbadade i Boren, jag tog bort de sista stygnen från födelsemärkesoperationerna och jag som inte lyckades hitta något jobb anställde mig själv hos min pappa där jag mest klippte gräs och oljade altaner. Det var ett antal parkhäng, båtutflykter, solande på Ida2s altan och våran kronprinsessa gifte sig med sin prins. Vi firade midsommar hos Hannes för andra året i rad, och målade camp-flagga till ett Hultsfred som aldrig hände.

now I see no reason to pretend.


Sitter och lyssnar på finaste musiken och bestämde mig nyss för att åtminstonde en gång den här våren sitta i parken vid Stångån med fina vänner, filtar och vin. Det är något jag tror jag saknar.

som sångerna vi hör.


Har spenderat den här lördagen framför tv:n, igen. Fast inte på grund av bakfylla. Den slapp jag faktiskt idag trots rödvin, öl och tv-spelskväll igår. Var väldigt innovativ när det gällde mat förut med - jag gjorde/försökte göra blueberry pancakes som blev rätt gott! Annars tror jag både Ida2, Calle och jag är lite slappa idag bara, men imorgon ska vi städa lägenheten på allvar, men innan dess - mer tv. Det är ju liksom supersugen ikväll.


365 dagar Pt3.


Maj, som kanske var en av förra årets bästa månader, inledde vi med ett fint valborgsfirande hemma hos Ida2. Månaden fortsatte sen med att Elin tog körkort, våra projektarbeten lämnades in, en gratis resa till Stockholm med Kajsa och efter några dagar ännu en resa till Stockholm, då jag och Ida2 skrev antagningsprov till Ltu. Jag klippte av alla festivalband och satte en retainer i septum - det var dags för bal, som blev en dag man troligen aldrig kommer glömma. Jag utsatte mig för en hel del smärta då jag bestämde mig för att operera bort tre av mina många födelsemärken, men töjde även upp septum till 3.2 mm. Hela maj var blandades av både glädje och sorg, speciellt när vi städade ur våra skåp på Platenskolan och lämnade in nyckeln. Jag struntade i att åka på Siestafestivalen, trots gratisbiljett, och valde i stället att vara med under hela studentveckan som började dem sista dagarna av maj.

bored to death.

Jag är rastlös! Men jag, Ida2 och Evelina ska försöka oss på att göra kvällen rolig - så hoppas på det.

365 dagar Pt2.


Och så började April. Jag tatuerade mig, solen började visa sig igen, vi fick våra studentmössor och jag klippte en lugg som jag sedan lät växa ut igen. Månaden var också full med högskoleansökningar och personliga brev till skolor som skulle hjälpa oss att komma ifrån Motala. I April hann vi också med en överaskningsutflykt med Jessica som fyllde 20 år och lite desperat letande efter en studentklänning som skulle passa Kajsa.

365 dagar.

Jag har kommit på att 2010 var ett av dem bästa åren. Tror också jag nämt det i bloggen tidigare. Så, tänkte därför sammanfatta mitt fina 2010 i bilder och text. Men tar det en månad i taget, alltså en månad varje dag - för att undvika overkill. Men just idag blir det faktiskt tre eftersom dem är korta.


2010 började liksom 2011 med Mad Med maraton. Annars var januari mest kallt vad jag kommer ihåg. Jag gosade med mina katter och åkte buss nummer 520 till skolan cirka 5 dagar i veckan. Jag såg Avatar mer än en gång på bio och började töja mitt öra som på grund av kylan inte gick så bra. Jag började också att träna på gym, i hopp om att få tillbaka konditionen och musklerna jag en gång hade.


Februari och mars passerade. Jag fick virus på min dator, åkte på världens bästa klassresa till Rom, var stressad över projektarbetet som skulle lämnas in och påbörjade mitt liv 19åring. Det var vaffelfezt i betongen, tvångsrenovering av mitt dåvarande rum, earth hour och inte minst musikcafé.

where every frail thing can survive, where we can live this dream of life.


Dricker té och försöker städa bort julen en aning. Blir dock bara så att alla julsaker samlas i ett hörn i vardagsrummet eftersom förådet ligger i källaren. Och för att komma dit krävs det att gå utomhus - ingen större lust till det nu känner jag. Är fortfarande kallt som fa-an i lägenheten så tror jag ska bädda ner mig tidigt och se på film.

on top.


"Ny" säsong av Top Model equals popcorn och mys på drottninggatan.

it doesn't matter what I do, I could never make you stay.


Har äntligen lämnat in tentan nu. Känner jag mig nöjd? Nej, men tror det kunde varit värre. Nu är det bara filmvisning kvar, men det känns bara som något roligt just nu.

paperboat.

Vill presentera min nya lilla vän (designed by Amanda Mogrim). Han är så fin så, dock inte så läkt än. Men när den är det så ska det visas fler bilder minsann. Hemma i Skövde nu igen på tal om något. Måste bara säga att det var inte skönt att sova på drottninggatan inatt alltså. Kallaste natten någonsin. Fick sova i min onepiece samt två täcken och en varm vetekudde. Men i skolan är det varmt och här kommer jag sitta tills min hemtenta är klar.

electrify the boys and girls if you'd be so kind.

Efter ganska många wienerbröd, kakor och lite Mods så gick jag och Unni på bio - Tron Legacy. Galet bra film, galet bra filmmusik och hjärta på Garrett Hedlund.

games games games games.

Jag och Unni chillar i hennes mormors lägenhet. Som är det första jag gjort på det här året ungefär, känner mig så produktiv. Kanske dags att åka hem till Skövdet snart igen..? Där har jag ju i alla fall tillgång till internet hela tiden, till skillnad från här.