1623

Lite av min helg genom telefonen. Har mest druckit alkohol känns det som, även om det kanske inte syns på bilderna. Idag är det ju också Valborgsmässoafton, som jag ska fira med att gå på bio med min karl. Någon eld vill man ju ändå inte titta på med tanke på hur måna igelkottar och dylikt som brinner upp därinne...

puss.

Söta peeps på äventyr i Tidaholm förra helgen. Har dock inga bilder från själva festen som var målet med resan, men ändå - gillar den här! Nu ska jag äta frukost, vilket idag består av ägg. Kokt ägg.

kollektivliv.

Idag, mina vänner, så har jag sagt upp min lägenhet. Varför? Jo, för jag ska flytta in i lägenheten på bilden här över. Fast inte själv då utan med Evelina, Sara och Des. Känns som om det kommer bli riktigt kul att få rumskompisar igen! Så nu är det nästan exakt tre månader kvar tills det är flyttdags igen, precis ett år efter förra flytten.

androiddrömmar.

Här är den alltså, min mya telefon. Ska älska henne lika mycket som hennes föregångare. Har haft lite svårt att förstå den bara, massa inställningar och dylikt, men nu börjar det ordna till sig på den fronten med. Drömde till och med om androider och alla dess inställningar i natt, vilket inte resulterade i någon lugn sömn inte.

weapons in bad condition are less effective.

Sitter och försöker sätta ihop lite bakgrunder till min animation samt tittar på Daniel som spelar Dead Island. Mycket roligare att kolla på honom eftersom jag är för dålig för att faktistk komma någonstans i det spelet, vilket är synd eftersom det är väldans kul. Har inte haft motivation till att jobba med mitt skolprojekt nu på två dagar, trots ostbågar, men idag går det skapligt bra i alla fall. Kanske är det för att vi snart ska på utflykt för att se om jag kanske ska kunna få en ny telefon idag.

argggg.

Hur irriterande är inte det här då? Och att få mailet samma dag som jag skulle fått paketet med en ny telefon. Cepe-siba, tänker aldrig mer handla där, ungefär.

1554

Jag och Daniel har precis ätit vegstroganoff och tittar nu på American Dad. Har hittils även spelat lite Dead Island och ätit lite mungott denna helg. Men lite senare bär det av till Tidaholm för lite fest hos Unni. Unni, Unni. Och JUSTDE, har köpt en ny telefon med - men den kommer inte förrän nästa vecka någon gång, visar den då.

right here on my cellphone.

Ja, har ju inte bloggat så mycket nu alltså. Vet egentligen inte varför. Har börjat ny kurs och känner mig upptagen av det? Har en massa bilder på kameran men aldrig kommit ihåg att föra över dem till datan och därför struntat i att blogga? Eller så har jag inte orkat? Vem vet. Men tänkte i alla fall visa en sak vad som har hänt mig nu på senare tid - jo, min älskade fina oersättliga telefon har GÅTT SÖNDER! Eller det funkar att ringa till mig och jag kan ringa andra om jag har tur, men den är i övrigt bara helt vit. Alltså känns så hemskt att vara tvungen att byta bort min fina fina telefon!

1545

Har idag följ efter min syster i, och runt om, stallet och fotat henne och hästen - har själv ridit lite till och med. Skulle även träffat Hanna för en fik på stan och lite mys, men efter mycket om och men med glömda hemnycklar osv blev det inte så - which sucks. Så nu ska jag väl lägga mig i soffan och kanske se Twillight nummer 3 eller 4 eller vad det nu är. Blev FÖ ganska så sugen på snabbmackaroner med grillkrydda, men finns det här? nope.

can't stop staring at pictures of me and you.

Frukost och SVT play - finns inget bättre sätt att äta frukost på tror jag. Köpte godaste jävla yoghurten igår med, som lite lyx i vardagen och för att ett litet paket yoghurt är bra mycket bättre om man ska åka bort en vecka eller så. Snart ska nämligen Unni komma och hämta mig och tillsammans åker vi mot Motala för att där ta en fika med Ida2, sedan åker jag hem till Linköping. Har lite problem med packningen och allt dock, så det är bäst jag snabbar mig.