heartbreak, you know, drives a big black car - swear I was in the back seat, just minding my own.

Inte så mycket uppdateringar på senaste tiden, men jag har haft annat för mig. Som till exempel möblera om i mitt rum. Fast det ser i och för sig ut ungefär likadant som förut, nu är det bara spegelvänt, ungefär. Så köpte jag även en ny dagbok idag, bara för den var fin och hade olinjerade sidor. Ska nog färga håret sen med, och diska, och packa! För imorgon ska jag till Motala/Linköping och kanske hitta på något kul.

kalla mig sämst.

Har haft en kul helg med mycket firande. I fredags var det firandet av våffeldagen med våfflor, såklart, och mycket kir. Så hade vi ju firandet av Earth hour igår med, som spenderades med två pojkar under en filt på balkongen samt marschaller och cocio chokladdryck. Senare på kvällen när det var tillåtet att ha tv:n på igen så såg vi på Braindead och Bad Taste - väldigt mysigt. Nu försöker jag mest komma på om jag orkar möblera om i mitt rum, eller om det får vänta till imorgon...

suit up.

Igår var det fint väder, om man bortser från vinden, så jag och Filip fikade i solen med John Silver och Tom&Jerry kex. Efter det var det någon slags filmkväll plus smultronvin i krabbarnas faggotcave. Snart ska vi fira våffeldag och dricka massa massa massa.

så länge du är med mig.

Den 8e april kommer Elin och hälsar på i Skövdet. Känns sådär superdupermegabegabra och jag tycker det kan vara dags för våran hypade vårpicknick då, om nu vädret är okej. Menar det är ju sällan man har medvind här i Skövde.

har stått i regnet så länge att jag börjat krympa.

Har tagit lite blodprover idag så nu är det bara att vänta. Känner mig lite sliten så tror jag måste sova en stund! Ikväll kanske jag orkar tvätta med. Hope so, för jag har inga strumpor kvar.

flyktbenägen.

Min septum luktar inte vidare gott. Det är typ så det ligger till.

come around sundown.

Har precis duschat, känns fresh! Unni och Ida2 kom hem nu också, med varsin pizza i handen. Men det är lungt, jag har ätit linssoppa! Nu ska jag bara ta lite hostmedicin och sen är det rödvinsdags - wish me luck.

1240

Jag och Ida2 sitter i skolan och försöker göra klart våra filmer. Tror inte det går så överdrivet bra för någon av oss... Jag är i alla fall väldigt trött på att göra film vid det här laget, det blir ju liksom inte bra. Verkligen B-film - inte kul alls.

ett liv i synd och utan omsorg att bli frälst.

Önskar det här var allt jag behövde göra om dagarna, bara lyssna på musik i mina lurar och verkligen inte göra något annat. Bara ligga i sängen och inte göra någonting.

well, if I ever get that slumber.

Det är kväll och jag plus Ida2 lagar kvällsmat. Mycket passande. Vi gör varma mackor och linssoppa - sjukt gott. Idag har vi annars varit i skolan och klippt film, haft framtidsångest och lite så, det är som vanligt liksom.

vad är det som krävs för att stanna kvar?


går runt i någon jävla dagdröm.

Idag är jag yr och trött, orkeslös. Ska till någon läkare på onsdag om jag fattat rätt.

2033

Sitter och tittar på Vampire Diaries och är allmänt ensam i Skövde. Alla andra lever livet i andra städer, så som Motala, Göteborg osv osv. Fast Filip kom förbi förut ett tag innan dom skulle åka och jag fick lite välbehövlig hostmedicin och sällskap i alla fall för en stund. Men nu börjar jag känna mig liiite yr så ska nog krypa ner någonstans, tror hostmedicinen är lite för stark för mitt eget bästa, haha!

2035

Första blogginlägget på typ en vecka. Har egentligen många anledningar till varför, typ att jag är dödssjuk. Men alla anledningar har en gemensam faktor - jag har inte orkat. Tänker inte förklara mer än så, det tjänar ändå ingenting till.

up from below.

Laddar upp inför kvällen med min underbara fruktsoppa. Snart kommer pandan och resterna av min retarderade familj hem med bland annat tequila. Och sen mina vänner, börjar festen.

does this bag make me look flyeth?

Idag fick vi sådana här porriga väskor av skolan. Kommer ju se så galet professionell ut. Eller..? Jag och Ida2 har varit i skolan större delen av dagen och klippt film. Det känns helt okej, tror det kommer bli något jag kan visa i alla fall - vilket är en fördel. Som belöning köpte jag en tröja till mig själv.

she shows no emotion at all, stares into space like a dead china doll.

Produktivitet är verkligen inte min grej nu för tiden känner jag. Sitter mest hemma och tvivlar på mina val jag gjort i livet. Väldigt muntert måste jag säga, men ibland nödvändigt. Jag vet inte om jag vill gå kvar på mitt program, jag vet inte vad jag vill jobba med och jag vet inte vad jag vill vara - jag vet liksom ingenting längre. Och det är inte den mest uppskattade känslan. I alla fall inte i mitt fall. Fast imorgon ska jag till skolan, jobba. Därför borde jag sova nu. Jag ska sova nu. Godnatt.

1818

Första dagen i mars spenderar jag och Ida2 ungefär såhär; vi firar min baby Justin Bieber genom att typ inte göra något alls, vi anar att vi kan ha åkt på en vinterkräksjuka, men är ännu inte säkra på den saken och vi tittar på Green Street Hooligans + gråter en skvätt. Jag har även fått reda på att det var ngn slags vätskeansamling  under min dermal anchor, men inte längre eftersom jag också fick hjälp att punktera den - aj. Men nu är det lungt och den är inte längre lika lila och svullen. Nu, för att fortsätta den här dagen ska jag laga mat till mig och Ida2. Det blir pommes, vegetarisk schnitzel och brunsås, livin' the dream.