Fear has always held me down.

Idag fyller Hannes år! Grattis till snutten. Vilket innebar mysig kvällsfika på Liverpoolsgatan. Nu är det meningen att jag ska skrapa ihop lite fakta om Barockens skulpturer, men det går dessvärre inte sådär jättebra!

I looked for stars, but all I saw was the sky.



Så har jag spenderat första advent:


Oh yes I did.

Det känns som söndag idag, jättemycket känns det som söndag! Konstigt när det känns som en annan dag fast det egentligen inte är det. Jag beställde stretching pins förut, 5 mm. Som skulle komma på posten imorgon stod det. Hoppas det! Så kan jag börja töja på "allvar". Fast när jag tänker efter kommer jag ju inte våga säkert. Attans!

Grattis Elin!

17-åringN goes 18 åringN.


It's not like that at all, I'm just being poetic.



Försöker lära mig lite om socialpsykologi, eftersom jag har prov i det imorgon. Men det går inte så bra... I alla fall, dagarna går så långsamt just nu. Känns som om alla dagar ser lika dana ut. Men det kanske blir ändring på det för nu ska jag visst börja äta piller med järn i. Jag har lite dåliga blodvärden sa min doktor + att han ville att jag ska börja äta kött. Men jag tror faktiskt att jag börjar endast med tabletterna. Nu ska jag äta kladdkaka.


Allt eller en miljon ingenting.

Idag har jag faktiskt varit en aning produktiv och lyckats städa mitt rum. Mycket tack vare Tobias Fröberg som är min nya vinterkärlek. Senare ska jag nog ta och skala en apelsin, brygga lite té och titta på Gladiator. Det, gott folk, får beskriva min kväll.


Före:



Efter:


I'm tired, surrender with me.

I helgen har jag bott hos Ida 2.
Firade Unni i fredags - kvällen började bra, kunde slutat bättre.
Kollade bio i lördgas - filmerna smått förstör mitt liv.

 


Hello my love, it's getting cold on this island.


Idag kom Kajsa och hämtade mig med bilen innan skolan, för hon tog ju körkort igår! Grattis till henne. Vi sjöng och halvt dansade till S club 7, vilket nog förklarar hur Kajsa körde... En annan kul grej är att snuttiga lilla Unni har fyllt 18 år, så jag måste ju säga Grattis till henne med! Nu är det ju bara Elin och Filip kvar, sen är vi vuxna hela högen.


I'll come running with a heart on fire.


Jag känner mig lite duktig idag faktiskt, för jag har gjort lite grejer till mitt projektarbete. Inte så mycket, men ändå lite, vilket är mer än ingenting. Tänkte snart laga lite mat åt mig själv. Makaroner och brunsås får det nog bli. Sen ska jag nog ringa Ida 2 och se om hon mår bra efter sprutan. Kaanske planera lite inför morgondagen, då det ju faktiskt är någon som fyller år hih (någon equals Unni). Måste läsa lite i mitt texthäfte eftersom det är nationella prov imorgon, från klockan 8 till 13.

They say you can’t judge a man until you’ve walked a mile in his shoes, so I stole your shoes. And I still won’t consider you a friend.







Verkar som om mina överskrifter bara blir längre och längre. Lite för långa kanske. Något jag får tänka på i framtiden haha. Men i alla fall, här sitter jag och lyssnar på Jens Lekman. Men dom som har koll på läget har väl redan klurat ut det antar jag.
Ibland stör jag mig så väldigt mycket på saker. Som att jag inte kan spela café world hemma eller att verkligen alla mina kontakter på msn är "upptagna". Åh, borde ta och göra något åt det på något sätt. Frågan är hur? Det ska jag fundera ut någon dag, men ikväll ska jag nog rosta mackor, göra lite té och titta på Helens små underverk, som föresten redan har börjat!
Jo, föresten; Vad är Vibeke för namn?! Jag menar inte att det är fult, utan att jag aldrig i hela mitt liv hört om någon som heter Vibeke. Jag vet inte ens hur man uttalar det rätt tror jag. Hmm galet, men jag gillar det!

Jag hoppas att du inte har det bra, jag vill att du ligger vaken som jag.



Vet inte varför men på något sätt känner jag mig yngre. Känner mig lite som 17 år, eller kanske 16. Har inte utnyttjat några av de fördelar man får när man är 18 på länge. Jag menar i fredags dissade vi till och med öl för hallonsoda. Men det var ju mysigt i alla fall.
Igår åkte jag in till Ida 2 och vi åt popcorn, chips och choklad. Vi såg även på ungefär 13 tv-program/filmer, inklusive porrfilm. Så gick vi och la oss runt tre kanske. Denna dag spenderade vi med att färga Ida 2s hår och inte så mkt mer. Men nu ska jag duscha och imorgon ska jag på elevråd, PPP!

You make me lose my cool.

Så äntligen kom mina kläder. Och det bästa var att allt passade. Eller relativt bra i alla fall. Men det känns gött med lite nya kläder minsann. Nu är jag hungrig och ska snart äta, sen blir det att åka in till Motala och gå på Musikcafé. Har hört att man kanske får gratis té där... Idag fick jag också en (eller tekniskt sett två) ny vän av min mamma. Jag ska ha med honom överallt! Men vad ska jag döpa dem till...?




If I had a heart.

Var inte i skolan igår, är inte i skolan idag. Har egentligen inte varit ute över huvud taget sen tisdag. Kanske är dags för en liten promenad? Jag tycker mitt paket med kläder kan komma idag, så kan jag promenera upp till ica och hämta det. Det vore roligt med lite nya grejer minsann. För den enda glädjen jag har nu är när jag får en ny stjärna på Sim Tower - vilket inte är något vidare lätt att få precis. Så imorgon ska jag nog gå till skolan i alla fall tror jag.


Morgondagen skriker "NEJ".

Överskriften beskriver väldigt bra hur jag känner just nu. Imorgon ska jag nämligen hålla tal om relationer och starka band. Som om jag skulle vara rätt person att prata om det...? Tror inte det, men jag gör ett försök.
Idag var i alla fall en bra dag. Vi hade studiedag och den spenderades med Ida och Towe på med eller utan. Vi åt chokladbollar, gjorde cosmopolitan-test och hade det allmänt mysigt. Jag vill ha fler sånna dagar, tack.


När ljusen släcks så ska du vara med.


Den här dagen har jag spenderat i badkaret. Jag har bara pysslat om mig själv, vilket är skönt att göra ibland. Igår var Elin och Hanna här. Vi myste och tittade på Eva & Adam. Snart ska jag gå till bussen. Jag ska på fin middag hos Ida i en alldeles för liten klänning. Jag kan knappt andas, men hoppas jag får i mig lite mat i alla fall.


Then the snow started falling Pt2.




Trust me baby, we've already danced tonight.



Idag började jag skolan 8:00 och slutade skolan 9:50. Det är en rätt lagom lång skoldag tycker jag! För att fördriva tiden till min buss gick så åkte jag och Jessica in till stan. Jag handlade ett par riktigt sköna strumpbyxor och ett gosigt linne. Sen åkte jag hem och kollade på transamerica och sen somnade jag och Abba i soffan, sov i pricip resten av dagen. Så nu är jag ju relativt pigg! Funderar på att kanske sy om en skjorta, eller måla lite... Just nu är det ankare jag målar. Ankare och rosor. 
Fast egentligen borde jag skriva lite på mitt tal. Hmm, vilket dilemma.





So tell me when you hear my heart stop, there's a possibility I wouldn't know.





Har mycket på axlarna just nu. Mycket att tänka på, mycket att göra. Jag hinner ju inte med! Usch vad jobbigt det här blev nu då. Egentligen skulle jag nog hinna med alla måsten, men problemet är att jag inte har någon som helst ork i min kropp. Jag vill bara sluta tänka och sluta bry mig för en liten stund, just nu verkar det omöjligt.
Halloween har varit trevligt/mysigt. Fest hos Elin i fredags och igår gick vi ut. Så relativt lyckat tycker jag det var.
Jag är hungrig. Mamma ska göra tacos till mig i alla fall, det är ju gott.






20 oktober - När jag, Elin, Oscar och Beccis hade Erik Hassle-disco i bilen. It was awesome!




19 oktober - ett litet "hejdå-fika" med Hannes, Ida, Unni och Filip den äldre.