1130

Okej, vindruvorna smakade konstigt, men min skål är fin.

1115

Åh, just nu har jag verkligen lust att anlita en spökskrivare. Finns det någon där ute som kan tänkas jobba för mig? Du kan få en femma! Jag sitter och skriver rapport till skolan, det är det som händer. Men det går tungt. Emellertid, inte riktigt lika tungt som igår vilket är bra. Men ändå, går fortfarande segt. Så ja, någon som skrev åt mig skulle vara underbart. Jag skulle kunna sitta brevid och ge lite riktlinjer. Är nog mest önstketänkande, får börja snacksa på mina vindruvor jag köpte igår och bestraffas för att jag inte började tidigare med den här rapporten helt enkelt.

see you in the after life.

Har bytt piercingar och även färgtema. Fresh!

0723

Känns som om det är för tidigt för att börja med skolarbete, men ändå för sent att sova. Så underhåller mig med detta ett tag. Detta och risifrutti, känns old school.

björnbärsmarmelad.

Attans vilken sommrig frukost jag åt idag. Görsagott (gillar det ordet, görsa. känner mig true till östergötland). Nu har jag smörjt mig full med solkräm och planerar att gå ut och lägga mig ett tag, känner att jag är värd det nu efter en veckas jobb. Plus att Daniels data säger att det ska bli regn i skövde imorgon, så bäst att passa på. Så tänker jag.

1535

Ännu en dag i skolan. Fast idag är jag inte själv, utan har sällskap av Evelina. Jag har i alla fall gjort klart min animation! Lägger ut den här efter redovisningen tror jag. Har alltås bara mitt paper kvar... Sitter mest och undviker det med att klippa filmmaterial från sommaren 2010. Är ju så mycket roligare.

värd så mycket mer.

Började dagen, lite tidigare än vanligt, idag med muffinfrukost för att sedan bege mig till skolan. Jag kan nog säga att jag blir klar med min lilla animation imorgon. Vilket självklart känns jätteskönt. Inte långt till sommarlov då inte. Men det är klart, de tyngsta sakerna kvar nu - mitt paper och screening. Men ska bli väldigt kul att se vad alla andra pysslat med de senaste två månaderna.

dream fortress.

Den här veckan har jag besök av inga mindre än Lina och James. Det är nämligen så att det tapetseras om och läggs nytt golv i Daniels lägenhet, och då brukar katter mest vara i vägen. Vilket alltså resulterar i att dom får bo hos mig ett tag, inte mig emot. Kan dock inte vara hemma och mysa med dem eftersom jag måste vara i skolan och jobba på mitt projekt, som faktiskt börjar gå mot sitt slut. Sitter atm och renderar film. Är ju inte sådär superkul på grund av att det tar 3 timmar att rendera en två minuter lång film. Bra där! Men och andra sidan får jag ju då tid att skriva på mitt paper. Såatteh, det är väl bara börja med det nu då.

fml.

Idag skulle jag bege mig till skolan för att skriva omtenta i intellektuell egendom, som jag var 3 poäng ifrån att klara på första försöket. I alla fall, har tränat och det känns helt okej att skriva om den ändå. MEN så när jag kommer dit står det inte att jag var anmäld, och jag vet så väl att jag anmälde mig! Är så otroligt irriterad och arg nu, för att det enda som man får till svar när man försöker fixa problemet är ett högst oengagerat "nej det går tyvärr inte". Jag medger att Högskolan i Skövde har sin brister, och nu har dom fan ingen empati heller. Nu får jag alltså repetera allt om immaterialrätt ända till, kanske september då nästa omtentatillfälle är. Kul liv. Ännu en sak som ska bevaras i bakhuvudet hela sommaren. För att göra den här dagen bättre, eller kanske att strö salt i såren ska jag varva med att kedjeröka och sova. Tills Daniel slutar jobbet. Så ja, fml!

skeptiskt.

Har varit i skolan ett tag nu, ett ganska bra tag egentligen. Nu känner jag mig ganska slutkörd efter ett tappert försök till att väcka liv i mina immaterialrättskunskaper. Har nu gett upp för dagen verkar det som. Men imorgon ska jag och Evelina köra lite till, efter att jag varit på sjukhuset och röntgats lite som jag tydligen skulle göra igen. Så härligt med lite nålar i armen. Och jag skulle vilja påpeka att jag var ironisk där, eftersom mitt tonläge inte riktigt kommer fram genom min blogg.
Men min laddare låg kvar i datasalen i alla fall. Det kändes väldigt kul.

you lost man.

Sitter och äter frukost vid datan då jag ser att det endast är 24 % batteri kvar - måste ladda. Men nej, hittar inte min laddare. Har jag inte självklart glömt den i skolan? Eller vet egentligen inte om jag har det, men tror det. Så vafan, hoppas verkligen den ligger kvar där en timme till så jag kan få tillbaka den.

1655

Jo, jag har namnsdag idag. Jag och Ida kort. Vi heter båda Linnea. Men känns som jag påpekat det ett par år i rad nu. Men som jag säkert sagt innan med, jag gillar namnsdagar. Annars idag har jag och Daniel mest sett på tv/film men också promenerat lite. Eller 5 km. Vet inte om det räknas som mycket eller lite. Det var i alla fall svettigt. Nu skall vi grilla soyakorv.

1414


Idag lyssnar jag på Bon Iver, jobbar på min animering samt stirrar ut i regnet. Men fick just ett samtal som gjorde dagen lite mer intressant. Ska på möte om ett jobb imorgon, ett jobb till hösten då i och för sig men ändå. Superkul ju!

Lediga lägenheter.

Aaah, nu ligger min lägenhet ute för någon annan att hyra. Nu känns det ju på riktigt att jag ska flytta om ca två månader. Känns pirrigt, men på ett bra sätt såklart, men känns lite sorgligt för att jag gillar ju den här lägenheten. Så om du vill bo i Skövde och är student, hyr den här - den är bäst. Bara lite dyr...

week end.

Och så var det en ny vecka, igen. Går fort nu tycker jag. Känns lite för fort, eftersom mitt skolarbete inte alls går i samma takt. Måste animera lite idag, för enligt mitt eget schema ska animationen vara klar den här veckan. Så bäst att få det gjort va. Kanske ska ta en promenad först, har suttit aldeles för still för mitt eget bästa på senare tid. Ida kort och Filip var och hälsade på en snabbis i helgen med, det var kul - kom tillbaka snart och håll mig sällskap.

hair peace, bed peace.

Gör två inlägg ikväll. Ett om solande katter och ett om mitt hår. Fick nämligen ett litet ryck igår då jag bestämde mig för att försöka bleka mina toppar, så det gjorde jag. Blekte topparna och tonade utväxten. Blekningen blev ju såklart gul/orange, men det löste jag temporärt genom att dra i lite mörk toning även där. Själva slutresultatet blev lite fläckigt om man kollar noga, men ändå helt okej med tanke på att det var hemmafix.

solkatter.


1325

Motivationen är inte på topp idag kan man säga. Har haft en helt okej Valborg då jag och Daniel i varit och sett the Avengers, tvättat bil och ätit soyakorv. Men nu är jag alltså tillbaka i "vardagen" igen. Borde sitta och pyssla med min animation men gör inte det. Sitter och kollar jobb på varenda jobbsökningssite som finns men hittar typ inget jag passar för i Skövde, förutom Lidl. Det är typ min nivå på jobb här tydligen. Är ju bara reserv till de sommarkurser jag sökt, så det kommer säkert skita sig med. Men får väl söka jobb på Lidl, eller sälja min kropp samt mina festivalbiljetter.