with every single breath you draw.


Är på det här humöret för tillfället.

vintertio.


Idag är en sån där produktiv dag för min del. Skola från 8-12 och sen gick jag och handlade nödvändiga saker, så som bröd, linser osv osv. Sen i alla fall, drog jag igång med tvätten (håller för den delen på med den fortfarande) och samtidigt har jag städat lite granna. Men det tar inte slut där, nej för ikväll ska jag träna. Samla endorfiner liksom. 

christmas time in the city.


Helgen började kanske inte i det nyktraste tillståndet, men det var nog bara positivt egentligen. På lördagen vaknade jag upp vid ca kvart i ett på förmiddagen och bestämde mig för att åka till Tidaholm och hälsa på Unni. Där det mest fanns snö men även mysigheter och dåliga skräckfilmer. Och så kom jag alltså hem idag igen, då jag direkt gick ner i källaren och hämtade min gran, inte en dag för tidigt.

det är inte bara rädslan som har bundit mig vid dig.


Idag kör jag på Kent och lite melankoli. Men förhoppningsvis inte länge till, det är ju faktiskt "fest" ikväll.

word.


Jo gick och köpte en gosig stor myströja Pt2 idag. I brist på annat att mysa med. Så, den kommer man få se mycket av.

just close your eyes and let me hypnotize you.


hehee, prrr.

2027


"I think that it only could be one thing better than fresh clean sheets.
and thats cuddling with you between fresh clean sheets"


första snön är alltid vitast.

Känns skönt att vara tillbaka i Skövde. Började bli lite långtråkigt i östergötland... Kom hem tidigt så har haft en del tid till övers. Så vad gör jag då? Jo, jag möblerar om såklart. Det är kul, speciellt när det blir fint. Men fattas lite tyger, så det är det första jag ska handla på torsdag. Och ljus, massor med ljus.

nothing like november.

Sitter och äter kanelbulle hos min syster. Fast min syster sover. Jag längtar till torsdag, equals cashflow och så längtar jag lite till söndag med. Då jag med ganska gott samvete kan ta fram min julgran igen.

new best friend.

Kan ju säga att min farmor är helt okej snäll och stickar en helt okej snygg tröja till mig. win!

1155

Jag gillar inte när saker inte funkar som jag vill. Gillar inte tekniska problem. Bara det jag vill ha sagt egentligen. Det, och att jag är vid liv igen. Igår var jag ganska så seg! Men en överraskande trevlig fredag var nog värt det. Annars är det bara dem gamla vanliga funderingarna, ungefär.

I have and I will.

Jag och Ida2 kollar på Paradise Hotel. Våran nya favorit tror jag, bland många andra. Imorgon ska jag på mitt andra besök till naprapaten, se hur det går. Sen senare på eftermiddagen bär det av hem till Borensberg. Menar, Unnipie fyller ju år imorgon och allt, så se vad som helgen har att komma med.

du vet hur det är.


Tah-dah! Mina nya glas. Hur galet smart ser jag inte ut nu?

säger du, så säger jag.

Tog Unnis råd och gick till en naprapat idag. Det knakade skönt! Ska visst tillbaka nästa vecka och ställa mer saker till rätta. (var inte meningen att det skulle rimma) Men nu ska jag se om jag hittar något kul att göra i en halvtimme, sen är det dags för jobb på filmfestivalen! Och just det, nu har my girl Ida2 skaffat det där körtkortet med, equals roadtrips! Congratz säger jag!

midnight streets.

Om man skulle sova.

les etoiles secretes.


take away the words.



Det är fett mycket snö ute, och jag gillar det! Tänka sig. Jag har till och med varit ute i snön, men hatar den ändå inte. Vad är det med mig? Jag är i full gång med att lyssna på Bing Crosby, den här årstidens favorit för min del, och tänt ett antal levande ljus, med doft och utan. Jag fullkomligt älskar det. Har köpt min första julsakgrej idag med. Alla hem behöver ett rådjur i silver enligt mig.

I know what it takes to move on.

Trodde jag var fattig... Men såg nyss att jag har två lax på kontot - alright! Känner att det ska firas med ett par nya strumpbyxor imorgon, kanske en extern hårddisk och nya glasen med förståss. Så hade jag tänkt att gå till feelgood och träna imorgon med - jag ska få tillbaka min kondition, en gång för alla. Men nu ska jag faktiskt laga linssoppa.

2 steg från paradise.

Eat-and-run, oskärpa, Håkan på skandinavium och vilse på gatorna i Göteborg. Så kan en lördag i Göteborg med Unni sammanfattas.

does my name sting your tongue?

Idag var tanken att jag, Rebecca och Anton skulle gå och slappna av på Aqua Vitalis, men väl framme kom vi på att det var höstlov för alla skolbarn, och vi vände. Gick tillbaka hem istället där hushållet Wallin/Frey testade filmutrustningen. Tveksamt om det blir något av det som spelades in. Spelade mest Mario och Yoshi's Island. Men nu är jag hemma, ska duscha som jag väntat på hela dagen. Sen ska jag göra toast, har äntligen köpt ost.


falling with the fall.


Känner mig så galet nöjd just nu! Var en av de 6 i min klass (på 30) som inte behövde komplettera sina fotouppgifter. Så nu är det bara resultatet på hemtentan kvar... Känner att jag kanske inte har lika tur där dock. Idag har jag också köpt glasögon. Eller jag har inte köpt dem än, men har i alla fall beställt rätt glas till dem bågarna jag valde. Tog typ dem billigaste som fanns, men även de snyggaste enligt mig och Ida2. Bilden är förövrigt från helgen, som jag tjyvat av Pandan. Mys att träffa nästan alla av oss igen.