väggarna rasar och jag undrar vad som händer.

Min dermal är lite geggig och svullen. Det är nice, med tanke på att jag ska spendera en vecka i leran. Kommer säkert ploppa ut. Skönt, ja. Men som sagt, imorgon åker vi till Emmaboda. Filip, Daniel och jag. I detta läge är jag lite mer pepp än vad jag har varit, men ändå - känns inte riktigt bra. Men blöblö, nu ska jag sova, för det är något som gör mig så glad. Ack, så glad.

"I'm young, eat a dick"

EzimQJ on Make A Gif, Animated Gifs

you've never taken that way with me before.

Ibland blir man ju så galet trött på sitt eget utseende. Det är jag nu lite. Så, jag gick upp tidigt för att se om det fanns klipptider - jag har ju så mycket cash nu med. Jag vill nämligen ljusa upp mitt hår lite. Fast det gick då tydligen inte. Så får väl se ut såhär för alltid. Wo-ho, fml osv.

shootin' hoops.

Tror jag tycker att basket är kul. Speciellt på natten. Speciellt med två karlar. Nu vill jag ha mat.

back to black.

Jag tyckte i alla fall hon var snygg. Ibland.

burden of tomorrow.

I stället för att städa lägenheten så målar jag mina stolar. Det blir riktigt fint, men vafan - jag flyttar om en vecka och på tisdag åker vi till Emmaboda. Har egentligen inte riktigt tid för det här kanske. Men w/e, jag har ju inget annat kul att göra.

like you are suddenly awake after a long winter.


ett bättre djur.

Osminkad och relativ äcklig är min nya grej tror jag. Men det är ju i och för sig ganska skönt. Stör mig lite, för idag måste jag ta på mig kläder och gå ut... På riktigt gå ut då alltså. Ska lämna lite grejer till myrorna innan flytten. Jag orkar inte bära allt, så ger bort det i stället. Jag gillar dagens väder, passar för städning osv. Bara det blir bättre till Emmaboda. Just det, har försökt "spica upp" min sidecut med. Ooh vad fint det blev, eller nåt.

saying nothing, that’s enough for me.

Kommer sakna det här.

cause I need freedom now and I need to know how to live my life as it's meant to be.

Kom på att jag inte ätit något idag. Kanske är dags. Kanske är dags att bestämma sig med.

0000

Är trött och har ont i nästan hela min kropp - allt är alltså som det ska efter festival. Galet vad jag har saknat Hultsfred. Galet bra spelningar, inte allt för dåligt väder osv osv. Luv.

äventyr.

Så var det dags att åka idag då. Har börjat peppa ganska mycket nu. Känns bra, känns jättebra till och med. Har saknat Hultsfred. Har dock inte packat, eller köpt alkohol... Det är ju ganska viktigt. Men det fixar sig, jag har tid på mig som fan. Nu ska jag göra nytta, så hörs vi om ca 5 dagar.

like leeches.

Fuck it. Imorgon är det Hultsfred som gäller. Jag gillar. Party til' you pass out, drink til' you're dead.
Dance all night til' you can't feel your legs. Ungefär.

I'm all the days that you choose to ignore.

Är så himla trött. Och vad har jag gjort idag egentligen? Inte mycket alls... Hatar dessa dagar. Känner mig sämst, lite så. Har inte ens ork att ändra designen på bloggen. Eller packa. Orkar inte duscha ens. Känner mig kort och gott som han i filmen. FÖ en av kanske världens bästa låtar med. Tror jag ska ta en bulle eller två samt ett glas mjölk. Se på film kanske. Ja, så får det bli. Återkommer imorgon. Om jag orkar.

say what now?


some indulgence.

Nu har den riktiga väntan inför Hultsfred börjat och ikväll ska jag dricka rödvin.

1655

Har då inget att göra. Så jag har börjat "dreada" mitt hår. Vet inte om det syns något här, men i alla fall. Vet inte om det blir så bra egentligen, men fuck it - träning ger färdighet som man brukar säga... Blev ju tyvärr inte att möta Unni på stan, så istället ska jag baka bullar med mamma. Är lite trött på min blogg med, gillar inte alla dessa cambilder och lånebilder. Fult, men blir bättring sen när jag är hemma hos mig själv.

sommarängar och himmelsängar.

Dags för dusch, fix och sen möta Unni på stan. Känns bra att någon kommer och hälsar på i Linköping i alla fall. Piiik, med ah som sagt - dags. Om jag hade pengar skulle jag köpa saker. Om jag hade pengar skulle jag åka hem.

precis som jag.

Så har man varit på spontant äventyr i Borlänge. Det var jag och Elin som åkte upp till Peace and Love festivalen - kanske sämsta festivalen någonsin, eller i alla fall sämsta blandningen på folk. Vissa är ju dock mycket bättre än andra. Inget betalat förutom en tågresa, och det var det värt. Fick ju uppleva camping, bajamajor och hela festivalgrejen.

1152

Trots all skit som jag har att tänka på nu, peppar jag ändå Hultsfred och dessa överdrivet bra människor. Peppar även morgondagen. fniss.

before you knew you'd know me.

Wohoo, min sista visdomstand håller på att komma upp at the moment (mycket ironi i woho:et). Gör så ont så jag inte kan svälja. Till råga på allt har min ena halsmandelkörtelgrej svullnat upp på samma sida med. Hör liksom till. Säger bara att alla som slipper visdomständer har en jävla tur. Det är då inte skönt alls. Nu ska jag fika med mamma, sen ska jag gå och skrika på banken och fråga varför dom drar för mycket pengar på autogirot. Hatar autogiro. Hatar allt. Så himla svår.