PS. lycka till i kväll.

Ser ganska så mycket fram emot Håkan på lördag, faktiskt.

under fabriksmolnen.

Idag var det fullt nödvändigt att ta en paus från tentapluggandet, jag menar vädret. Så fint! Så jag, Ida2 och Evelina slängde ihop våra saker, packade in oss i bilen och åkte en sväng till en liten sjö i Skultorp. 10 minuter bort ungefär - ganska värt. Besöket blev dock rätt kortvarigt eftersom det började åska och blixtra. Snart ska jag och Evelina även gå på afrikansk dans och svettas lite till.

1930

Idag så har jag och Ida2 alltså suttit på biblioteket och studerat. Så duktiga tjejer är vi. Känner mig duktig med, och faktiskt ganska förberedd. Känns ju alltid bra. Men ja, kan ju aldrig vara riktigt säker. I alla fall inte jag. Idag har jag sytt lite med. Eller bara fixat till klippta kanter på ett linne - blev fint, så är nöjd. Nu blev det inte kul längre så nu ska jag göra annat. Typ som att baka något chokladigt, men det har jag ju inte saker till...

den rotlösa känslan.

Var tog egentligen det fina vädret vägen? Det undrar jag just nu. Jag är inte bakis idag, utan vill bara vara ute i fint väder, men det går ju inte. Det regnar... Sämst, usch. Jag och Ida2 ska i alla fall äta potatisgratäng och sådan lyxig mat, fast vi egentligen inte har råd. Men screw it, vad finns det för annat och göra sådana här dagar än äta menar jag? Imorgon börjar dock allvaret igen och jag ska spendera hela dagen på biblioteket hade jag tänkt, plugga tenta så man kan få godkänt. Vore skönt!

do you want to go to the plage with me? I'm going now now now.

Så var det lördag, ännu en gång. Och ännu en gång ska jag och Ida2 förtära kir. Fast det här gången med fler än bara oss själva. Men först ska vi äta pizza, dricka krusbärscider och se lite på The Last Song. Lite kexchoklad på det med, sen är det fan fest!

minerals, vitamins, and fruit extracts.

Fick min vilja igenom och titta vad fina vi blev. Förstår liksom inte hur snygga vi faktiskt är...

phone call.

Åh, raslös. Ida2 bara ligger och sover och snarkar i soffan! Jag däremot sitter och lyssnar på Jon Brion, alltid mysigt när det regnar, och funderar på att göra lite mat. Börjar bli dags tror jag. Men först ska jag nog torka mitt nyduschade hår, väcka Häggberg och fråga om vi ska ansiktsmaska.

hummingbird, go!

Köpte den här grejen idag när jag och Ida2 var på vift i Skövde. Syns ju inte sådär jättebra i webcam, men i alla fall den är fin. Vi köpte även ett nytt tält som ska invigas på Hurricane.

almond.

Har precis varit lite människor och tittat på lägenheten och som gärna ville flytta in. Så då är det fixat och jag kan flytta till kurortsvägen utan problem. Tycker att tvättmaskinen kan bli klar snart så jag och Ida2 kan ta en tur i Fijaten.

2215

Benig tjej 17 år, mm-hmm. Ska sätta mig i sängen och se film och dricka nyponsoppa, sen sova. Bra kväll tycker jag. Galet, vad jag är positiv nu för tiden. Men är väl bra att i alla fall någon är det i den här över-deprimerade världen.

give me some rope I'm coming out of my head, into the clear.

Är fortfarande galet pepp på Hurricane Festival. Har aningen svårt att förstå tror jag. Tur att det inte är så långt kvar till det är dags att åka dit. Så är det ju även Håkan i Götet om typ en vecka, känns heller inte fel precis. Bra antal veckor framöver kanske? Ja.

2112

"Hej! Förra året gick Rockparty i konkurs och du förlorade pengar, men idag har du VUNNIT!"
Så himla otroligt super duper mega bega kul! Jag har vunnit tre biljetter och resa till Hurricane Festival i Hamburg den 17-19 juni. Helt gratis. Helt sjukt. Så glad, tack hultsfred liksom.

jag vill att du förstår.

Pic: Hedi Slimane

I wanna se numbers in action.

Ida2 är och hämtar Fijaten i Motala, Calle the dog ligger och snarkar och drömmer i min säng och jag, jag gör inte särskillt mycket. Funderar på att värma lite mat och se tecknad film. Eller klä på mig? Jag vet inte. Känner inte för att göra så mycket idag. Vet ju att jag borde plugga tenta, men gör det inte. Kommer få panik när det väl är dags.

1817

Fick med mig den här hem.

1809

Har haft en fin helg i Östergötland då jag bland annat kollat 92ornas bal (måste säga att jag blev sugen att gå igen), har hälsat på i Filips finfina sommarstuga och umgåtts en del med min Elin. Vi hade Göta Kanal-häng då vi fick besök av en väldigt närgående och envis anka. Väldigt charmig dock, tyckte i alla fall jag. Har även glidit runt i Idas nya, helt egna, bil.

give it what you got.

Vill så gärna att världen inte ska gå under imorgon.

on the edge with you.

ycR4F9 on Make A Gif, Animated Gifs
Sitter och lyssnar på Lady Gagas typ, senaste album skulle jag tro. Helt okej bra. Är så hungrig och vill göra mat, men kanske ska till apoteket och äta tårta först... Får se helt enkelt. Imorgon ska jag och Ida2 hem och göra Motala osäkert igen. Eller ja, för min del blir det nog inte förrän lördag eftersom jag ska hem till Linköping först, men ändå!

these walls drain my thoughts.

Måste verkligen börja läsa kurslitteraturen på riktigt nu känner jag. Men kan liksom inte. Blir bara så trött eller börjar tänka på annat. Inte så kul när man har sin första salstenta om mindre än två veckor. Börjar bli lite orolig.

bucky done gun.

Lite bilder på lite fulla tjejer uppskattas väl alltid? Idag ska jag göra pannkakor och försöka läsa lite till tentan om två veckor. Men är lite rastlös så vet inte hur det kommer gå. Känns rätt skönt om man kunde få åka hem över helgen och kanske bli lite bortskämd, har verkligen inga pengar!

twist and turn - follow up.

Om gårdagen har jag bara två ord att säga; mission accomplished.

dagens Pt.2

dagens humör: lite osäker på den saken
dagens mående: bra, inget virus eller så
dagens borde: äta mat
dagens frisyr: än så länge smutsig mittbena
dagens smink: lite puder, lite mascara
dagens klädsel: jeans, linne. det vanliga liksom
dagens planer: kir med Ida2
dagens materiella vill ha: pengar
dagens fundering: funderar på det mesta just nu
dagens beroende: beroende är töntigt
dagens längtan: kir med Ida2
dagens superlängtan: kir med Ida2 
dagens bok: massa böcker om konvergenskultur och dylikt
dagens låt: ?
dagens tråkigaste: jag har ingen mat

twist and turn.

Idag har jag och Ida2 ett mission - bli fulla som fa-an. Ser hur det kommer gå.

just because you know my name doesn't mean you know my game.

Hmm, idag har det varit seminarie sen inte mycket mer. Ida2 hänger tvätt och jag, jag sitter här och stirrar. Och Filip, han opereras. Kanske därför tiden går så långsamt? Det är för dåligt väder för att vara ute och vila i solen, men det känns ändå som om det är för bra väder för att typ, se på true blood. Åhe, ganska så jobbig dag minst sagt.

1943

Har gått loss idag när det gäller att köpa biljetter. Har köpt en biljett till Håkan Hellström i Göteborg den 4e juni, har köpt biljett till Emmabodafestivalen och nyss köpte jag även 3 biljtetter till Hultsfredsfestivalen - Man har ju resurser.

it just won't go away.

Är lite nostalgisk idag. Har fått lite gamla panda-bilder av Elin, så är nog mest på grund av det. Så lyssnar jag och Ida2 på Escape the Fate med. Kan ju aldrig slå fel, heh. Känner att jag ofta brukar lägga upp samma bilder här som på facebook, kanske inte så kul för er som känner mig. Men här på bloggen blir det ju även lite text med, vilket kanske kan vara kul..? Förut gick jag och Ida2 och pantade alla burkar och dylikt från valborg. Vi fick ihop hela 48 riksdaler. Och vad köpte vi för det - jo, chips och choklad såklart.

1157

Så.himla.söta.

if love is just a game, how come I've never won?

Noah and the whale till Way Out West, kommer bli fint som snus tror jag. Ungefär lika fint som att byta till nytvättade lakan. Kommer aldrig tröttna på det.

I've got sunshine.

Sitter i mitt rum med fönstret på vid gavel, lyssnar på Otis Redding och bara njuter av sommarluften. Har annars idag firat Ida och Calle på deras treårsdag med att ligga på en filt i solen. Snart ska jag ladda tvättmaskinen och efter det ska det bakas kladdkaka till all ära.

william, it was really nothing.

Hur härligt väder är det inte idag då? Jo, verkligen jätte härligt! Så det ska firas såklart, tar filten och en flaska saft och går på eftermiddagshäng i parken. har förövrigt lyckats med världens bästa sommarpepplåtlista!

2012

Hur kan man vara så trött efter en dag då man i princip inte gjort något? Det är något jag ständigt undrar över. Eller ganska ofta i alla fall. Ännu helg har gått och jag har inte gjort särskilt mycket. Varit i Jönköping och hälsat på IKEA med Unni och Daniel, ungefär. Har försökt spara pengar, för jag har inga att spendera. Nu ska jag laga någon sorts budgetmat innehållande nudlar och linser. Kan bli gott. Sen är ju tanken att man ska göra den där uppgiften till seminariet...

and I will salute him forever.

Efter en dag med två långa föreläsningar (där den ena var mindre intressant än den andra) så gjorde detta min dag så mycket roligare och finare. Morrissey till Hultsfred - hur underbart kan det bli? Har älskat, älskar, kommer alltid älska den festivalen.

onsdagen den fjärde maj.

Var och hälsade på Unni i Tidaholm. Vi åt, fikade, åt och fikade. Men hann även med att måla lite, fota lite och strosa runt i Tidaholm.

yes, I get lost in my mind.

Finn ett fel, ungefär. Precis hemkommen från O'learys där det serverades god mat och fotboll med Filip, Daniel och Murra. Fotboll som verkligen är min favoritsysselsättning också, eller inte. Men jag gillar sällskapet och då går det ju hur bra som helst.

in the mystery time of cold and rain.

Ge mig ett badkar, nu tack - Jag är frusen och vill bada.

som en lögn som inte synats än.


1702

Valborgsfirandet blev bra, men verkligen inte som det var tänkt från början. Även väldigt bra bakisdag. Fast är fortfarande trött och sliten, vill endast sova. Fast kanske ska ta en dusch ändå. Lägenheten får i alla fal vänta på att bli städad till imorgon.