1359

Sitter ännu en dag i skolan och skriver tenta. Eller i alla fall försöker. Men nu kände jag i alla fall för ett blogginlägg. Det börjas bokas band till alla festivaler nu och än så länge är jag nöjd över resultaten att Hultsfred bokat JUSTICE och att Way Out West ännu en gång bokat Bon Iver. Hoppas bara att han får spela på större scen än 2009.

my halloween, the movie.

Ungefär såhär firade jag Halloween. Var ju ett tag sedan nu, men säger som man brukar i dessa situationer - bättre sent än aldrig.

christmas decoration fail.

Hahah, jag håller på att pynta så som jag brukar den 1a advent. Har hämtat granen och adventsstjärnan osv osv. Har möblerat om en aning med. Men alltså just nu ser det väldans konstigt ut... Kan liksom inte sluta skratta åt min inredning. Hahah, men ja, det får väl se ut såhär ett tag. Tills jag tröttnar på att skratta åt det ungefär. Haha!

räkna IQ min vän, siffror och tal.

Igår var jag hurtig med Evelina och Rebecca och bakade småfranska. Ja, bröd alltså. Det blev gott, så det var ju bra. Snart ska jag gå ner några trappor till Evelina så vi kan diskutera seminarie till i eftermiddag. Som det är nu så kan jag inte säga att jag känner mig så förberedd. Men låtsas kan man ju alltid. Nästa vecka är det tenta som gäller och jag ska ge min själ till skolan. För övrigt så får jag pengar imorgon och har då planerat att handla något fint. För fin är det sista jag känner mig just nu.

that's when I seem to fuck up.

Så här såg det alltså ut min senaste lördag. Jag, Daniel och Rebecca var nämligen och bowlade. Ganska otippat, men det var kul och vi kom överens om att det borde göras om snart igen. Nu har jag precis ätit pannkaksfrukost och om en timme är det föreläsning. Villintevillintevillinte, ungefär.

jumping and laughing forever - it would be great, right?

Sov på tok för länge idag alltså. Min kropp ville liksom inte gå upp vid 10, då mitt alarm för första gången ringde. Nej, utan jag ville visst sova till 11.30. Till och med då var det jobbigt att gå upp. Tror att jag omedvetet börjar förbereda mig för att gå i dvala. Eller så kanske det bara var för jag var trött efter lite mer än en dygn i huvudstaden... Finns många teorier. Ska nog i alla fall försöka göra något idag, som typ duscha och fixa nytt pass, kanske fota lite. Den som lever får se.

the birth and death of the day.

Idag åker jag, Unni, Pontus och Daniel upp till Stockholm för att, dels för att bo på Bed and Breakfast à la Mikko, men även för att se Explosions in the Sky. Är pepp, med tanke på hur bra de var sist jag såg dem, på Way Out West. Bokade även ett par andra biljetter igår - Tur och Retur, Brighton över nyår. Alla bra ting kommer i biljettform.


Pic: Jag

dirty windshield.

Idag är det, vad heter det nu igen - dimmigt. Det har sett ut såhär mest hela veckan känns det som. Tycker det är helt okej mysigt. Det tillåter mig att bara sitta inne med SVTplay, muffinfrukost och stearinljus.

2230

Har äntligen fixat internet-et i min lägenhet. Eller Daniel har fixat det. Alldeles lagom till att världen går under imorgon, vilket tydligen ska hända enligt vissa. Det blir världens undergång eller så kommer mänskligheten på något vis upptäcka att vi måste leva bättre... Eller nåt. Hoppas på det andra alternativet i så fall tror jag. Men troligtvis kommer inte det heller hända.

when the time calls for it.

Kunde inte alls sova i natt. Vet inte varför, men händer ju ibland. Har även en sådan där "vara-hemma-och-läsa-dag" idag. Problemet är att jag inte är på humör för att läsa seminarietexter. Ska äta lite frukost och kanske duscha, så kanske man blir mer pepp sen.

bangs.


Okej, såhär blev alltså min lugg. Har även bytt till fatbone i septum. Det är mycket skönt!

like an open book.

Idag har jag försökt läsa mer. Men misslyckats ganska ordentligt. Jag har klippt lugg med. En kort kort lugg. Har inte bestämt mig om jag gillar det än. Lägger inte upp någon bild nu för håret är smutsigt osv osv. Bortförklaringar. Men ja, nu ska jag ge det där läsandet ett försök igen.