mama there's wolves in the house.

Idag har jag mest undvikit skolan, suttit i sängen och pysslat med min citatbok och spelat gamla dataspel - så som Zoo Tycoon (epic). Nu längtar jag mest till att Ida2 kommer hem, för jag känner mig lite ensam.

true love lasts a lifetime.


close my eyes for a while.

Jag ska aldrig mer dricka. Så bra har jag känt mig idag ungefär. Har haft rödvinshuvudvärk of doom i princip hela dagen och så är min dermal anchor svullen och knasig. Inte överdrivet kul att åka tåg i två timmar då har jag märkt. Men helgen har i alla fall varit rolig och kan kanske vara värd en dag med bakfylla och allt därtill. Nu ska jag brygga lite chai-té och titta på the walking dead.

where it all began.

Ser fram emot en helg i Motala... (ska hälsa från Ida2 att bilden är "från typ 3 år sen")

man glömmer att nätterna är korta.

Jag är hungrig nästan hela tiden. Jag tror det är mask i magen, men Unni gissar på vanliga cravings. Jag hoppas hon har rätt och inte jag - det skulle vara snuskigt på ett minst sagt dåligt sätt. Usch! Nu kom Ida2 och Calle the dog hem från deras promenad. Dem verkar ha blivit aningen trötta på att promenera med varandra. Eller Ida2 i alla fall, Calle the dog har nog inte den förmågan. He loves life liksom. Eller det är vad jag har hört. Nu göra Ida2 mat till sig själv också, får mig att bli ännu mer hungrig! Ska nog fixa lite mat. Och en dusch behöver jag nog. Samt packa seglarsäcken - för imorgon är det ju Motala/Norrköping/Linköpingsdags.

if only I had an enemy bigger than my apathy I could have won.

Sitter och kvällsfilosoferar, som vanligt. Funderar mest på förändring, på att jag vill förändra saker. Men känner också att jag inte riktigt har ork till det. Funderar på ur jobbigt det är med reklam på spotify, men att jag heller inte har ork till att köpa spotify premium. Funderar på rätt mycket som jag aldrig skulle få för mig att skriva i en blogg. Imorgon är det onsdag. Känns inte rätt... Varför går allt så långsamt?

mechanical animals.

Fick det är i brevinkastet idag. Alltid lika roligt med handskrivna brev tycker jag. Här är ju förresten min adress med, så om någon har lust att skriva ett brev är det bara köra! På fredag åker jag hem till Östergötland igen och det känns faktiskt kul, den här gången med. Håller till och med på att mixa en bil-cd dagen till ära. Menar vi kommer ju faktiskt åka egen bil hem - kommer bli awesome med roadtrip.

0245

Vill gå och lägga mig, men känner inte att jag kan. Tentan är inte klar och om jag känner mig rätt så kommer det heller inte bli det ikväll. Men jag vill ändå inte gå och lägga mig förrän jag känner mig klar. Har världens dilemma här känner jag. Men Big Brother var ju kul i alla fall, och the Walking Dead (förutom när dom åt hästen, det gjorde ont i hjärtat).

turning myself to a demon.

Borde verkligen försöka göra klart kompletteringarna till min senaste hemtenta. Men gör jag det? Nej. Idag har allt annat varit roligare än att komplettera tenta, vilket inte är så bra eftersom den ska lämnas in imorgon. Jag till råga på allt också bytt namn. Ni kan nu kalla mig N33RDz0R, tydligen.

365 dagar Pt6.

När september hade börjat, hade jag också börjat ett så kallat nytt liv i en ny stad. Mitt och Ida 2s lilla kollektiv fick en ny tillfällig medlem - Rebecca flyttade in på drottninggatan. Vi började även lära känna resterande delar från våran nya klass mer och mer, mycket tack vare nolleveckan. Vi upptäckte hur underbart det var med onlinepizza och hur svårt det var att tvätta på egen hand. Vi drack kvar-från-förfesten-öl och rökte Lucky Strike på våran gemensamma balkong och njöt av den sista sommarvärmen. Jag saknade mina katter, upptäckte också hur det känns att ha ett schema à la högskolan och så röstade jag också för första gången. Jag lärde mig att använda både systemkamera och photshop på riktigt, jag gjorde min efterlängtade dermal anchor och satt i mitt fönster när vädret tillät det.

I know something you will never know.

Det är väldigt tydligt när jag och Ida2 inte har något att göra. För då äter vi, äter och ser på film. Jag inser verkligen hur innehållsrikt mitt liv är när jag sitter och skriver om det såhär. Bådar ju också gott till när jag blir 20 - undrar vad jag kommer köpa istället för mat då liksom? Jag vet heller inte hur, eller vad jag ska göra för att ändra på den saken. Tror jag måste jobba en del på min spontanitet och typ, min fantasi kanske..? Det är ju i alla fall kul att jag och Ida2 har fått låna hennes föräldrars bil den här veckan, och nästa för den delen. Känns ju som om man har det lite roligare när man kan cruisa.

pill head.


cause blue skies are calling.

Idag har jag mest haft migrän hela dagen och bara legat i sängen, men framåt kvällen gick det faktiskt över. Då tog jag och Ida2 bilen till Maxi och handlade lite saker saker som till exempel pommes, krus-brus (älskade krus-brus), chips osv osv - dags för fredagsmys liksom. Så nu är jag mätt, pank och ganska så pigg. Vad gör man av det egentligen?

seven shooting stars in one night.

Har städat, diskat, rensat avlopp och varit så galet duktig idag. Måste egentligen tvätta några illaluktande tröjor med, men det tror jag får bli imorgon istället för snart ska jag och ida2 gå på core och bli lite svettiga. Har förresten börjat på en ny fabulös spotifylista, så klicka!

just to see if theres something we believe.


out of body experience.

Ikväll står det mellan den här fina burken med gott och rom-och-cola-disco med Anton och Rebecca. Svårt val, och då är jag allvarlig!

this world around us.



1555

Har försökt göra om min bloggdesign en aning, men inte lyckats sådär jättebra. Ser typ likadant ut... I alla fall, nu orkar jag inte pyssla mer - så det får se ut såhär ett tag. Usch.

oh I beg you, can I follow?

Bästa.på.länge.

valentine.

Okej, tanken var att idag, alla hjärtans dag, skulle jag och min roomie Ida2 åka bil till max och ha alla-hjärtans-dag-date där. Det var det jag såg fram emot, som jag berättade om igår. Men min roomie Ida2 har tydligen bestämt sig för att dissa mig för att istället spendera den här dagen i Motala. Verkligen kul. Så den här speciella måndagen kommer troligen bli lika kul som alla andra år. Tack Ida2! Fast i och för sig skulle jag och Rebecca kanske hitta på något istället så, screw Ida2.

don't just leave a girl without a clue.

Känns ändå ganska så skönt att få komma hem efter en festlig och relativt knasig helg i Emmaboda. Kanske ska slänga upp lite bilder, har inte bestämt mig än. Men om det blir så, så blir det inte idag - jag är rätt trött och ganska så frusen. För en gångs skull ska det även bli rätt kul med alla hjärtans dag imorgon med. Varför jag tycker det kommer jag förklara imorgon...

once the show gets started.

Så var det fredag igen. Efter en vecka som mest känts som en onödig helg. Jag sitter och väntar på att Rebecca ska bli klar med seminariet, för vid typ fem ikväll går ju tåget mot Emmaboda. Som vi mycket troligt för vänta ännu längre på. Inte så kul. Men det kanske man kan lösa med vin..?

dull road to anywhere.

Har gått över från 2 steg från paradise till Ritual - Det nya från White Lies. Verkligen underbar skiva! Borde egentligen läsa. Borde egentligen träna. Borde egentligen göra något som är vettigare än det här, men har liksom inte ork till något. Möjligen linssoppa i så fall.

it feels like I never went away, like drifting back to sleep when I'm aching and I'm tired.


alltid en orkan i hälarna.

Fick den här i brevinkastet idag. Tur var väl det - Menar, så jag har något som kan rädda mig lite från snön som bestämde sig för att ta över Skövde igen. Om jag inte hade saker jag måste göra idag så skulle jag nog valt att bara ligga i sängen med Håkan på repeat.

del två.

Efter ett avsnitt av Glee kunde jag och Ida2 inte sluta tänka på tanken att ha pringles och nutella. F.ö. kanske världens godaste mix. I alla fall, vi slängde på oss skor och jacka för att sedan börja den en minut långa joggingturen till Willys. Ja, vi joggade - sprang till och med. Men fan - väl framme ser vi att det är stängt! Vi frågade oss själva om det verkligen brukar stänga klockan nio? Om det kanske har ändrats? Mitt uppe i våra funderingar kom vi på - GODISKÄLLAREN! Måste vara öppet! Så vi sprang, igen. Tur var väl det, för vi hann, men med inte mycket till marginal. Några minuter senare hade vi i alla fall lyckats handla pringles, choklad och varsin klubba. Dock ingen nutella. Resulterade trots det i en rätt bra kväll på drottninggatan i Skövde.

2008

Jag fryser och är sugen på typ, godis. Ida2 och jag kom överens om att pringles och nutella skulle sitta fint. Men har vi det? Nej. Så vi får nöja oss med varandra, Glee och Mean Girls - för ikväll.

a corke tale wake.

Har verkligen lust att bli lite mer ljushårig till våren. Men är inte riktigt säker. Får se helt enkelt... Imorgon har jag föresten tagit mig friheten att följa med Ida2 när hon ska hjälpa Evelina med ljussättningar i studion. Men vad har jag gjort idag då? Ingen skola har jag behövt gå till, så jag har varit och bytt platta på min dermal, till en svart, och dansat afrikansk dans med Ida2. Nu är det mest pyjamasläge och världens bästa Juno på tv.


Edit:
Okej, blev visst ingen fotografering imorgon... What to do istället?

vad tjänar vingar till?

Helt klart bästa gästen idag på Top Model. Finns nog ingen finare än Karolina Kurkova. Nu ska jag göra kvällsmacka, té och sedan kanske kolla på insmorda män i 300.

365 dagar Pt5.

Augusti började alltså med en bilresa tillsammans med Jonas, Filip och Oscar. På väg mot småland och Emmabodafestivalen. Som även den festivalen blev en positiv överraskning. Jag tog ett antal roadtrips till Skövde och fick också veta att det var där jag skulle spendera tre av mina kommande år. Jag plockade blåbär, jobbade ihop pengar till bussbiljetter och packade ner mitt dåvarande rum i flyttlådor. Åkte till Göteborg för att plocka skräp på Way Out West, för att se Håkan Hellström och för att bo hos Jessica och Mathilda i deras nya lägenhet. Jag och Ida2 fick efter mycket letande någonstans att bo i Skövde, jag var rastlös och ville flytta så snabbt som möjlgt och jag tog farväl av min dåvarande hemstad.

sort of revolution.

Fick nya lakan av min mamma när jag var hemma i helgen. Peppad på att lägga mig där om ett tag - men först ska jag laga lite linssoppa för att få upp värmen och så kanske se någon film som känns bra.

it is best to keep it all inside.

Mer eller mindre lysande helg. HAHA. Ordvits.

där jag kommer ifrån.

Jag och Ida2 sitter och väntar på att Filips tåg ska komma fram. Då blir det att fixa saker till ikväll, äta mat och sen åker vi med min mamma till Motala. För ikväll equals fest.

guilt smeared across your lips.

Om spinning skulle vara en tillräckligt bra anledning till att ta självmord, så skulle jag redan skjutit mig i huvudet. Jag må överdriva ganska så mycket, men jag menar än så länge är jag ju tonåring och i och med det är överdrift tillåtet. I alla fall, jag provade spinning idag med Ida2 (spinningfantasten) och Evelina. Det visade sig efter max tio minuter att jag inte har någon som helst muskelmassa i mina ben och fick därför bara sitta och glo på en cykel de resterande 20 minuterna. Och detta, trots peppande ord från instruktören. Väldigt givande måste jag säga!

keep on running this neverending race.

Jag gillar inte att blogga utan bilder egentligen. Känns så tomt och tråkigt. Men nu är det såhär att alla mina bilder ligger på min PC och den orkar vi inte sätta igång. Några nya orkar jag heller inte fixa. Jag ska sova snart, vara pigg och fresh till presentationen av min film imorgon. Lockar dock inte att gå upp vid 7. Kommer också bli kul att åka hem i helgen känner jag, det känns som det var ett tag sen nu, även fast det bara gått en månad sen sist.

smiles like a fist.

Då har man alltså provat afrikansk dans. Mycket svettigt, men ack så kul! Trodde verkligen bara det skulle vara pinsamt, men så var alltså inte fallet den här gången. Nu är jag trött i både benen och fötterna efter allt stampande, ska sätta mig och läsa texten om Mise-en-Scene inför seminariet imorgon. Efter det ska jag och Ida2 troligen ha myskväll vid tv:n med varsin tetra sagolik soppa.