when I die I'll be the bird outside your window.

Det är fan jobbigt att packa. Jag menar, jag tycker det är jobbigt och jag har inte ens börjat på allvar, ÄN. Kanske det är något psykiskt? Är besvikelsen över att Welle spelar redan 18:30 för stor? Känns det inte bra att det kommer vara så överdrivet mycket folk på festivalen i år? Jag vet inte. Men jag får se det från den ljusa sidan och tänka på att mina förväntningar kan ju omöjligen bli lägre nu - ingen besvikelse.


a little more and I'll fall of the planet entirely.


Försöker komma igång med packningen. Är lite svårt med tanke på att jag inte ens packat upp alla saker från Arvika. Man kanske kan tro att det ska bli enklare då eftersom jag redan har hälften avklarat, men grejen är att jag tror jag måste byta väska. Min rullväska förlorade nämligen sina hjul på vägen tillbaka till bilen och då är det kanske inte det bästa alternativet längre. Annars är jag bara halvt pepp på festival, mest med tanke på vädret som alla säger ska bli skit. Men får väl köra ännu en gång på; den som lever får se.

att ta kontrollen.


Följ min blogg med bloglovin

someone's got a birthday coming up.







Lite för att visa min fredag.

part time lover and a full time friend.

Idag har jag träffat lite av min släkt. Förstår inte varför det kan vara så långsamt. Jag menar, jag tycker ju om alla men på något sätt blir jag rastlös och så vidare. Men i alla fall, nu är jag hos pappa så tanken är att jag ska få något att jobba med imorgon och på så sätt få lite pengar. Behövs kan jag säga!

nose to nose, eyes all closed.

Idag vaknade jag klockan 12.00, prick. Då gick jag och stallde mig i duschen och kom inte ut igen förrän klockan 13.39. Jag blev lite förvånad. Men det kändes bra, så då åt jag frukost och nu sitter jag här. Dock inte länge till, för nu ska jag göra mig i ordning för första gången på relativt lång tid - tror till och med att jag ska ta deodorant, bara för att liksom.

if it doesn't break your heart, it isn't love.

Jag har ont i min kropp! Har lite feber och sånt smått och gott också. Hoppas bara man hinner krya på sig lite till morgondagen, för då ska jag minsann gosa med mina katter - och inte dem med päls.

the blue skies are coming.

Älskar så som nattluften lukatr på sommaren. Insåg det förut när jag stod och filosoferade på balkongen. Om det inte var så att alla människor jag känner i min hemstad sov just nu skulle jag släpa med mig dem ner och bada.

100624 - the one that got away.





the same red ruby blood flows through me, but I don't feel it now.


Har läst ut en bok för första gången på jättelänge idag. When We Were Winning aka BD-boken. Fin är den. Annars har jag bara spelat sims, inte mycket mer än så. Är trött och utsliten, orkar inte mycket just nu. Känner att jag borde vila lite innan Emmaboda nästa vecka, men så tror jag inte att det kan bli tyvärr. Har för mycket att göra. Jobbigt är det, när tiden inte räcker till och allt bara går för fort.

Här är en spellista som jag knåpat på ett tag idag, den är inte klar men passar till en fin sommarkväll. Klicka!

can't stop all the pressure building up in my head.

Då är meningen att jag ska berätta om Arvikafestivalen. Men jag är egentligen inte överdrivet bra på att berätta om saker. Men jag ger det ett kort försök. Det var bra, bättre än 08 i alla fall. Men ändå fattas den själva festivalkänslan på Arvika tycker jag, vilket är lite synd. Men som sagt det var bra, trevligt och mysigt ändå! Fast det förståss fick lite spysjuka där ett tag, fast inte av den anledning att jag drack för mycket alkohol, nope, tvärt om. Hade till och med feber. Men blev ju i alla fall frisk sen som tur var. Bilder på hela grejen har jag inga, men Unni har så ska bearbeta henne.


stars beneath my feet.

Jag är hemma, jag mår bra, jag berättar mer sen.

hur som hur.

Nu är jag nästan klar för morgondagen. Bara lite packning kvar. Fast egentligen är ju det det svåraste... Men i alla fall, är pepp på Arvika - så hoppas det uppfyller mina förhoppningar, eller nåt. Har också fått mina högskoleresultat nu med, och hur det blev kommer jag berätta mer om när jag kommer hem tror jag.

see ya there playa!

what can we do?


Packar för fullt, men har lite problem. På något jävla vänster får inte allt jag vill ta med plats i min superväska - det har aldrig hänt förut. Men det ska nog ordna sig till slut tror jag. Bäst jag fortsätter, sen bär det av till Linköping för att handla konserver och titta på hus med mamma.

ett inbyggt fel.

Jag hatar min data just nu. Så fort jag vill redigera mina filmer, eller ens titta på dem, stänger den av sig. Åh, så irriterande! Speciellt nu eftersom jag hade tänkt att mixa ihop materialet jag samlade ihop under gårdagen, då jag med flera Arvika-peppade på Varamons strand med grillande och badande. Så, okej, ingen faboulös film idag heller. Imorgon kommer jag troligen ha fullt upp med att packa, färga håret, sätta i extra-hår och vara pirrig i magen. För på tisdag är det dags för årets första festival - äntligen!

when I see you you make me cry.


Besökte ju Norpan igår - fick med mig denna hem. Wiiho!

Snart ska jag på Arvika-pepp hos Ida och kommer inte hem förän imorgon.

never gave a thought to an honorable living.

Fixar lite inför kvällen. Jag och Elin ska nämligen på liten utflyckt till Norrköping där gratisfestival, med bland annat Oscar Linnros, väntar. Men först det svåraste - bestämma vad fan jag ska ha på mig för kläder. Får inte fundera för länge, då är chansen stor att jag missar bussen.

my dreams are nothing like they were meant to be.


Vet inte riktigt varför, men känner mig lite lite lite som Randy känner sig på bilden. Inte dumpad, mer hopplös kanske.
En sak som hjälper rätt så mycket är den här låten, tanken på att om en halvtimme börjar sex and the city och det faktum att det är mindre än en vecka kvar till festival!

kingdom of welcome addiction.

Har fått veta att jag ska jobba med/i PLOCK 2 på way out west nu. Det betyder att jag ska jobba med servering och lite så, om jag har förstått rätt. Det duger nog bra till mig ändå. Bara jag får se Håkan och M.I.A. En annan sak - IAMX har ställt in på Arvika, det är mindre kul. Hade nog varit awesome!

från arkiven pt. II


ser du det som alla tänker, ser du vad dom väntar på?



Kom för ett tag hem från Motala, där vi mixade film och mest hängde vid vattnet och myste.

23:32



Sådär ja, klar med mitt aldeles egna spelschema för Arvika. Men hade lite dåligt med pennor i olika färger så det blev inte så spexigt. Men skit samma säger jag. Här är också min lilla Arvika pepp-list på spotify, klicka!

varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt natten lång.


Idag har jag hängt med Jessica i Motala, ätit, fikat - lite så. Annars har jag mest väntat på bussen hela dagen eftersom östgötatrafiken inte har någon koll över huvud taget. Men då fick jag ju i alla fall chansen att plocka lite smultron när jag väntade, en bra sak med en sjukt sen buss i alla fall. Nu sitter jag och målar mitt eget spelschema till Arvika, samt gör en pepp-list på spotify. Resultaten kommer upp senare.

I just won't get loud about it.


Geggade precis yoghurt på mig själv. Jag har tydligen bränt mig i solen lite idag. Vet inte riktigt hur eftersom jag hade solskyddsfaktor 30 just där på bröllat. Men i alla fall, det är apskönt och luktar vanilj. Fast har dock inte tänkt ut hur jag ska tvätta bort det lite smidigt sen förståss...

come with me, to a place they call reality.

Vad mysigt det är med sommar egentligen. Vad mysigt det är att vara "ledig" på sommaren med för den delen. Hoppas bara att det blir bra festivalväder nästa vecka, för då är det till Arvika som gäller. Men innan dess måste jag färga mitt hår, för som det ser ut nu kommer det blekas mycket mer än vad det redan gjort.

inget annat.


Emmabodabiljetten är fixad. Är lite orolig för att det säljs så många biljetter dock. Jag gillar inte mycket så mycket folk på Emmaboda. Det ska ju vara litet och gemytligt, det är lite det som är charmen tycker jag. Men okej, bara jag får plats att titta på Welle så är jag nöjd.


whirlwind.


Klockan är 00:58 och jag borde gå och lägga mig. Har spenderat kvällen på Hannes båtbrygga med fint sällskap och sedan en stund på Motalafestivalen där vi passade på att åka några varv i virvelvinden. Men eftersom man tydligen inte är lika ung längre så resulterade det i att jag nu har mer eller mindre nackspärr. I alla fall åt ena hållet.

stuck on my vision.

Har försökt steka lite på balkongen, för att få lite färg. Men jag blev rastlös, jag menar det är ju inget kul att sola! Plus att mina hörlurar inte funkar alls längre. Ikväll blir det visst chill-grill på Hannes brygga, men först tror jag jag måste bada, eller nåt.

kolmården Pt. 1


Har försökt ett tag nu och än sålänge är det här allt jag orkat sätta ihop. Det är jättejobbigt har jag märkt och så blir formatet dåligt, därav den otroligt dåliga bilden.

dem tiger men dem glömmer ingenting.

Sitter och ändrar format på mina filmer från idag. Är ganska gosig i kroppen, efter att ha gått omkring på Kolmården en hel dag. Men får se hur det blir med filmen jag spelat in idag, har lite problem att få det att fungera, men hoppas på det bästa. Annars har jag kommit på idag att jag tycker om djur mega-bega mycket och att jag vill ha en surikat.
Men nu ska jag få detta att funka.