1247

Sitter och försöker lära mig själv Illustrator, men misslyckas dock. Annars är jag i skolan där det idag står vampyr-/draculafilmer på schemat. Har än så länge kollat på Nosferatu, som kanske inte var bland det bästa jag sett precis.

1914

Sitter ensam hemma i min lägenhet och äter brunsås och makaroner, samt tittar på första säsongen av One Tree Hill. Det är så Dramatiskt!! Ju mer jag tittar deso mer undrar jag varför man gillade det så förskräckligt mycket. Aja, tillbaka till maten.

hold me like you used to, control me like you used to.

Usch vad jobbigt det är att blogga nu ibland. Har aldrig några fina foton att visa, egentligen inget överdrivet kul att skriva heller för den delen. Tror att även om vi bara har ungefär fyra timmar skola på en vecka, så gör skolan mig trött nu. Bakade i alla fall semlor hos Evelina i tisdags, det var kul och semlorna blev ordentligt goda. Annars om dagarna gillar jag mest att gosa med James, Lina och Daniel.

1538

En väldigt fin bild från helgen, tagen av Evelina. Den innehåller Simones armbåge, Greta, Daniel och så mig. Ja, för Greta var ju och hälsade på i Skövde, exeptionellt måste jag säga att det var. Kom tillbaka snart, tack.

lets get lost.

Alla hjärtansdag spenderade jag mest med att skriva hemtenta, som inte är det mest underhållande man kan göra. Senare på kvällen lagade jag och Daniel lite mat och såg på serier, ungefär som en vanlig dag fast med tända ljus - mysigt! Även idag sitter jag och skriver hemtenta, fast kanske inte så helhjärtat som jag borde. Funderar på att ta en powerpaus på en timme eller så, men risken är att jag då inte kommer igång igen, vilket skulle vara katastrof.

roll away your stone.

Denna morgon när jag och Daniel skulle gå ut till hans bil, för att åka till jobbet och för att skjutsa hem mig, så var den borta. Mest troligen stulen. Hur otippat är inte det? Hur som helst är det ju inte alls särskillt kul. Snälla bilen kom tillbaka?

1630


Idag har jag varit duktig och skrivit uppgift med James och Lina. Det var mysigt. Ikväll ska jag och Daniel gå på bio och se Star Wars i 3D, kan bli spännande!

slurp n' slush.

Har idag fått reda på att jag tydligen har lite av en tandläkarskräck, enbart av att skrapa bort tandsten. Så nästa tandläkartillfälle, då "skrapningen" ska upptas ska jag troligen få lite lugnande piller eller lustgas - winning. Om ett par timmar är det föreläsning med, något jag egentligen inte har så stor lust med idag faktiskt. Skulle mest bara vilja vara hemma och kurera mig med Daniel. MEN träna ska jag faktiskt göra ikväll ändå, det är praktiskt med en hurtig väninna som släpar med sig en till gymmet. FÖ tror jag att jag borjar bli vindögd...