And then there was Rome.

Jaha, okej nu sitter jag mest och petar näsan, tittar på min resväska och undrar om det är något jag glömt. Har förvånansvärt mycket plats kvar tycker jag. Fast det förstås, jag har ju inte provat stänga den än. Kanske blir annorlunda då? Jobbar på en "Rome-here-we-come-spelningslista" också. Den måste kännas 100.
Ska nog försöka göra mig klar för sängen och försöka sova i några timmar innan jag ska till bussen. Bussen som går 03.45 inatt och flyget lyfter 06.50. För trött är jag ändå. Blir lätt så när man spenderar dagen i ett bubbelbadkar med tre berudar nedstoppade i det.
Rome here we come, typ.

Din kind bets av en ny sorts köld.

Idag var jag ute och fottade snön - vilket blev lite kallt efter ett tag.




I just had to dye.

Färgar håret. Mörkbrunt igen, men till våren blir det nog blont igen tror jag. Den här dagen har varit verkligen händelselös. Men snöat som tusan har det ju gjort! Måste nog ut och ta lite kort på vintern någon dag nu.
Imorgon är det fredag och då kommer äntligen Elin, Matte och Kajsa hem. Jag är så avundssjuk på dem. Har sett bilder på facebook när dem sitter i vårsolen utan jackor och fikar på utomhusserveringar. Usch, så vill jag med ha det nu! Får väl hoppas på ¨något liknande nästa vecka, men jag tror det är rätt kört med det faktiskt, haha.
Men nu måste jag tvätta ut färgen ur håret mitt.

Och du undrar vem, vem om inte du.



Imorgon ska jag vara hemma hela dagen, dels på grund av den så kallade snöstormen och dels för att jag börjar bli förkyld! Och det vill man ju inte, med tanke på vad jag ska göra på söndag, hih.

You say Y E S to everything.

Tisdag idag. Jag har varit i skolan, fast okej, det var inte så oförutsägbart. Ovanligt vanlig skoldag. Fast det var ju elevråd -internethjärta- också. Jag och Ida2 hade tänkt att vi skulle "ljussimma" ikväll. Man simmar i en nedsläckt simhall (troligen full av tanter), med endast levande ljus och lyssnar på lung musik. Men så bestämde vi att det skulle vara bättre att göra det någon gång på sportlovet. Jag tycker det kan vara okej eftersom vi tränade igår. Även om man kanske inte kan kalla det träning...
Jag ansökte om att få affischera till Siesta idag med, lite sent kanske, men man kan ju alltid hoppas.
Men ja, så ligger det till. Uppdaterar inte lika ofta för jag har egentligen inget att uppdatera om. Logiskt.
Nu ska jag nog leta fram min lite mer kreativa sida och måla lite i paint, yes.

Det var i ett annat liv, känns det som.



Kan ju inte påstås att det har varit särskillt mycket uppdateringar på det-här-har-jag-gjort-fronten. Men då kan jag ju göra en kort sammanfattning. Jag har tränat så otroligt mycket den här veckan, för att vara mig. Jag och Ida har nämligen varit på gym och pumpat som tusan, så har vi simmat och lekt i simhallen. Det var nog i princip allt, kanske inte så mycket träning ändå... Men som sagt, det är mycket för min inte alls tränade kropp. Det gav resultat i en träningsverk som har suttit i hela helgen.
Helg har det ju varit med, som spenderades i soffan hos Ida2 på fredagen, det har målats naglar hos Jessica och lite mysfestande på lördagen. Och idag, söndag, har jag åkt skridskor och bytt lakan - awesome!



Photographs keep me alive.

Den här onsdagen har jag spenderat i Linköping. Först ensam sedan ett tag med Anna också. Det var både trevligt och mysigt. Sedan jag kom hem har jag mestadels tittat på tv. Så galet värt, heh. Men sen har jag haft "photoshoot" med Abba och Busa:



Fast det gick inte sådär jättebra eftersom Abba inte ville vara med efter ett tag.

I wish that I could work it out.

Ibland har jag absolut inget att göra, som just nu till exempel. Då kan jag sitta och titta på alla bilder på min facebook, plus alla andras bilder på facebook, kanske en och annans bilddagbok osv... Så hittar jag grejer som får min tid lite roligare. Som till exempel sånna här grejer;







Kanske inte är så lätt att förstå om man inte sett bilden som hör till kommentarerna, men jag tycker det är kul.


Hultsfred X

Som de flesta kanske vet vid det här laget så köpte ju jag min biljett till Hultsfred X för rätt länge sen nu. I och med det kom jag med i "släkten"... Då kan man få massa poäng om man säger till sina kompisar att köpa biljett och använda mitt bokningsnummer i en ruta... Sen får jag alltså poäng och det här kan jag få;

1 poäng: Jubileumsarmband i stället för vanligt armband i entrén.
5 poäng: T-shirt från Vasuma med Hultsfredsdesign.
8 poäng: Uppgradering till backstageaccess för dig.
10 poäng: Uppgradering till backstageaccess för en kompis till dig.
20 poäng: Ta med en kompis gratis på festivalen.
30 poäng: Du kommer in gratis nästa år.
40 poäng: Håkan går (han har inget körkort) personligen ner 2 veckor innan festivalen och markerar upp ditt egna camp på campingområdet.
50 poäng: Hultsfredjacka från Didriksson (värde ca 1500 kr).
1000 poäng: Vi döper valfri scen på festivalen efter dig! Du är våran hjälte för evigt.

Så att om någon ska köpa en hultsfredsbiljett någon gång - säg till mig innan va.
Åh, tänk om jag fick 1000 poäng!

And I still remember the shape of your lips, but I've forgotten how they taste.





Funderar på att äta ett paket nudlar. Det skulle bli tredje dagen i rad som jag äter det i så fall. Men det är orelevant, nudlar är bland det godaste som finns! Så det får nog bli att gå och fixa det snart. Idag blev det varken Linköping eller skridskoåkning för min del. Jag har suttit nästan hela dagen framför min data och försökt skriva bokanalyser. Det måste vara bland det tråkigaste saker man kan göra. Förstår verkligen inte varför det ska vara en sådan viktig del av skolan?


And it's all because of you.

Först måste man ju bara påpeka att Judit och Judit har gjort världens bästa reklam, igen! Jag tror jag älskar dem på com hem.
Men ja, när man har berättat om det så kan jag ju berätta om min fredag som var riktigt myspys. Vi var först på Isabellas popkväll på skylten, där bra band spelade och där vi försökte leka kurragömma i replokalerna och där jag extraknäckte med att jobba i garderoben. Måste säga att jag var en naturbegåvning. Sen bar det i alla fall av till Ågatan där vi även där satt och hade det myspys, drack billig öl, pratade spanska och ibland tog några udda danssteg (white girls can't dance, ungefär). Klockan halv två gick ju bussen hem sorgligt nog. Fast bussresorna var ju rätt intressanta dem med. Somnade sen i en bäddsoffa med Ida och Towe på var sin sida av mig.
Vi gick upp tidigt i morse för att åka med Kajsa till skolan. Det har nämligen varit öppet hus och vi var informatörer, eller något liknade. Inte så kul när man är bakfull, hehe. Men det gick ju relativt bra, 94:or är gulliga.
Nu sitter jag mest och dricker té, lyssnar på Moto Boy och försöker komma på vad jag vill göra imorgon. Kanske åka till Linköping eller åka skridskor. Får se vad man väljer.

Like a film.

Slutade skolan klockan elva idag. Och nu sitter jag hemma och försöker göra mitt projektarbete till något bra. Emellanåt sitter jag och kollar på den här filmen:



Åh, älskar katter

Please me, show me how it's done.

Har inte skrivit något på ca tre dagar så jag tänkte att det var dags nu. För det är lite av min grej, jag bloggar även om innehållet är sämst. Ja, vecka 3 har ju börjat och det känns som om det går fort. Jag är lite orolig för att jag inte kommer hinna klart med mitt projektarbete om jag inte börjar snart. Så atte, det kanske man ska göra nu? Lite mer på allvar då kanske.
Fick hem en till streching pin och en streching spiral idag på posten med. Så nu kan jag och Kajsa börja töja. Men det ser väldigt konstigt ut när jag har spiralen efter som jag har en otroligt fet örsnibb - den kan liksom inte spirala sig runt hela örsnibben som den ska...
På fredag är det popkväll + ÖL. Jag skulle vilja säga att jag inte har några förväntningar över huvud taget, men då skulle jag ljuga.


edit 23:09
En gång i tiden hade jag riktigt snygga magrutor. Ska nog försöka få tillbaka dem till sommaren tror jag.

Your fireproof heart was never wasted.



Sitter i mitt rum och lyssnar på min mamma som sitter och verkligen asgarvar framför I en annan del av Köping. Visst programmet är ju rätt charmigt, men kanske inte så där mycket. I helgen har jag inte gjort mycket. Mycket på grund av mig själv! När ska jag lära mig klockan? Hatar mig själv när jag gör såhär. Jo just det, vet inte hur mycket hopp det finns för mitt ena öra - kommer nog aldrig att bli töjbart. FML ungefär.


Det gör ont att veta, men lika ont att undra.



Det blev två inlägg idag. Tyckte inte det passade med text i det förra. Det skulle vara lite nostalgiskt, eller något liknande. Skolan har börjat nu också. Är på något sätt trevligt när man får något att göra på dagarna.
Det är helg och jag har städat bort julen. Nu ser det ut som vanligt igen. Förutom att i princip alla saker i min hylla är nedlagda i lådor. Anledningen till detta är att mitt rum ska "tvångstapetseras om" inom en snar framtid. Se hur det blir. Kommer sakna mitt svartvita rum.
Hatar den här vinterdepressionen som alla befinner sig i (inklusive jag) och som aldrig heller verkar försvinna. Jag saknar sommarkvällar.

3 Januari 2007.








For the first time in such a long long time I know, I'll be ok.



Idag har det nog varit en av dem mysigaste dagarna på det här året! Jag har varit och ridit i kylan. För kallt var det, jag menar -17 grader är inte varmt precis. Men härligt var det i alla fall. Känns ju bättre att börja skolan igen när man känner att man gjort något med sitt lov. Annars är allt lungt just nu känns det som. Jag känner mig lite avkopplad faktiskt! Fast vi börjar ju skolan på torsdag, det känns ju mindre bra.








I'm asking you for just one thing.

För er som inte visste så tog jag en tripp till Stockholm igår, men kom hem idag. Jag hälsade på pappa och Anita, jag övertalade dem att titta på Avatar med mig igen, fast den här gången i 3D. Det var coolt minsann! Älskar verklilgen den filmen. Men nu är jag nog mest trött igen och är jättesugen på att spela dataspel. Problemet är att jag inte har några roliga... Kanske ska köra Full fart i stallet, men det klarar man ju nästan av på en kvart, det är ju inte så kul kanske.

Vilka problem jag har!


Can't wait to feel brand new.



Känner mig relativt värdelös idag, vill helst vara någon helt annan. Inte för att jag är speciellt bakfull, bara trött och galet öm i axlarna. Så det kan man utesluta som anledning. Bra start på första dagen år 2010. Man brukar väl säga att den kommer spegla hela året..? Nyårsafton, igår, var bra antar jag. Vi var lyxiga och åt god mat med mera. Så var klockan tolv osv osv.
Idag har jag bara legat framför min TV och tittat på Mad men. Skönt att ha en anledning till att bara ligga och titta ungefär. Och den där sammanfattningen av 2009 som jag sa att jag skulle göra får nog vänta ett tag till tror jag. Känner mig inte riktigt pepp på det just nu! Istället ska jag laga lite mat för att sen åter igen sätta mig framför TVn och kanske ringa till min pappa.