the tragedy starts from the very first spark, losing your mind for the sake of your heart.

Tänkte att man skulle påpeka en sak (som så många andra redan påpekat). Det är fint väder ute och ljust, vilket gör mig glad. Man känner sig på något sätt mer levande då och man får alltid för sig att oväntade saker kommer hända. Men vilket sällan händer. Men bara att ha känslan är rätt ju fint. Jag stör mig inte ens särskillt mycket på att jag på något vis råkat radera ca 98% av mina foton från 2008... Det måste man ju tolka på ett bra sätt?
Jag har också undrat över en till sak den här kvällen. Vad är det egentligen som finns i min mage?
Snart ska jag ta lite nya bilder på saker som kan pryda min blogg också, det känns helrätt. Men nu är det bäst jag duschar, annars är risken att det inte alls blir av.

jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav






Tänkte att jag skulle visa upp mitt rum nu när det är lite omgjort. Så där har ni det i alla fall.

paint the picture of a perfect place





Igår "firades" earth hour med akustisk musik och fika tillsammans med Elin, Mathilda, Jessica, Kajsa och Klara. Och för en gångs skull var det faktiskt rätt fint på Motalas gator.

vaffelfezt





Sitter och äter Ahlgrens bilar och salta kex. En mix som faktiskt var godare än den låter. Bilderna ovan är från våffeldagen och våran nya tradition "Vaffelfezt i betongen" då vi åt våfflor och hade det mer än trevligt. Jag agerade Vaffelfrau och Anna sprang mest runt i handuk, men som sagt det var trevligt. Igår hade jag med trevligt, det började med en härlig massage vilket ledde till att den billiga ölen på Bona hade lite större inverkan på mig än vanligt. Sen åkte vi in till stan och CB, som vi döpt nya innestället till. Och jag tänker inte säga vad det står för. Men i alla fall, kvällen var fin trots mixade känslor om saker och ting. Ikväll är det earth hour och jag ska titta på folk som sjunger utan mikrofoner och kanske bli bjuden på en och annan öl?

your voice in my ear



Känner att jag vill ha det vädret som är på bilden. Tänk att kunna sitta ute på kvällarna och ha det allmänt bra! Men idag så konstaterade vi att det är dumt att bara längta till någon annan plats, så ska nog sluta med det nu och kanske spela lite the sims istället.
Och en sak till, här är nya låten som jag inte kan sluta lyssna på, Klick.

trots all kärleksbrist och trasighet och fransar

Sitter och försöker komma på hur man gör textrutor i OpenOffice... Det är klurigt, för när jag tror jag lyckas bevisas jag ha helt fel. Jag gör läxor idag, fast det går inte så bra som det skulle kunna. Imorgon ska jag hålla tal, ett argumenterande tal mer exakt. Något som jag försökt skjuta upp så länge som möjligt av någon anledning som inte ens jag är medveten om. Men just nu tog jag paus från skrivandet, för att dels komma på lite mer att skriva och dels för att titta på Guldfeber. Jag gillar det programmet, det är underhållande!
Jo, en sak till. Tror jag ska jobba på en ny vårigare design till min blogg. Så kanske låser den ett tag.



edit 21:44
Okej, nu har jag alltså ändrat lite. Det var gött, men tidigare inlägg kanske ser lite konstiga ut... Men så får det bara vara.

Truth is a word That's lost its meaning.



Jag har glada nyheter! Jag har fått tillbaka min data. Egentligen är det inte min data, utan en nyare, fast med mina hårddiskar... Så nu är jag glader! Men måste kanske lämna bort den igen eftersom den är lite knasig ibland och bara stänger av sig och lite sånna dumheter. Annars är jag mest stressad eftersom jag har så mycket att göra men får inget gjort. Funderar på att vara hemma imorgon och försöka rätta till lite av det. Men då är risken att jag får skäll... Kanske fejka migrän eller något liknande?

Signs of spring.

Då har man alltså påbörjat livet som 19åring och som min överskrift lyder så har också solen börjat skina och påbörjat att smälta bort snön. Vilket känns mer än helt okej x2. Fast än sålänge har jag bara varit förkyld och liggandes snorig och uschlig i min säng. Fast i lördags, aka födelsedag, pallrade jag mig i alla fall upp ur sängen och åkte in till Motown där det skulle bli partybowling. Tanken med partybowling är att man ska bli full och bowla, samtidigt. Och för min del, som aldrig bowlat tidigare, så gick det förvånansvärt bra måste jag säga... En strike det första jag gjorde och på slutet, två strikes på rad, så är lagom stolt över mig själv nu!
Eftersom det var min födelsedag fick jag ju också lite presenter av folk, jag fick massa pengar som jag kan spendera på olika saker, en välbehövlig massage, inte en liten flaska jäger, en asläcker bh, öl och ett hockeykort.
Det blev, trots fetaste förkylningen, en jättefin födelsedag och det tror jag är tack vare mina små vänner och kanske lite tack vare Mathildas må-bra-piller.
Jo, just det, en sak till. Jag ville bara berätta att nästa datum jag ser fram emot är 25:e mars. Inte på grund av att det är Marie bebådelsedag, nej, utan faktum är att det är våffeldagen då med! Och jag har bestämt att den dagen är värd att fira - så hoppas bara att det är någon som är up for våffelfezt.

technologic.

Telenor har tagit min ringsingnal! MIN ringsignal, som jag hade först... Jag är helt övertygad om att någon från telenor har hört den när det ringede till mig på bussen någon gång.
Usch, nu måste jag ju skaffa en ny.