I’m having trouble sleeping.

Okej, jag vet. Jag har sagt det förr. Men måste säga det igen. - Imorgon bär det av till Emmaboda och jag är pepp! Kommer sakna massa människor här hemma dock. Om alla ändå kunde följa med! Men i alla fall, som sagt, jag åker imorgon. Sakna mig för mycket! Jag gillar nämligen sånt.

Nom nom nom 4 fud Pt. 2.


When we were winning.

Idag lyser solen och det är så skönt. Jag ska snart ut på balkongen tror jag. Känns så rätt. Igår var jag och Elin i Linköping och hälsade på Hanna. Vi drack vin och målade campflagga. Eller jag målade campflagga... I fredags var vi också på bio och såg Broder Daniel Forever. Det var bland det bästa jag sett. Så fin och bra på de flesta sätt.


Boy you can't pretend, you've got to be honest now.


Igår åkte jag hem till Ida, vi "myste till det" med choklad, annat godis och så lite popcorn. Vi såg Twilight två gånger på rad och försökte se på The naked mile. Vi hann också mysa lite med Unni som skuttade förbi ett tag. Idag var också tanken att jag skulle titta på hus i Linköping. För jag och min mamma kanske skulle ha flyttat till november. Men efter lite beräkningar och grejer så kom mamma fram till att det var bäst att vara kvar där vi är ett tag till. Så istället för husinspektion stannade jag kvar hos Ida ett tag till. Idag har vi solat och spelat badminton, dock utan någon vinnare. Men nu är jag alltså hemma igen och hade tänkt att jag skulle laga lite mat och sen försöka mig på att instalera Zoo tycoon. Pepp på det!
Jag har tänkt på en sak - jag tänker för mycket. Det är inte bra, inte bra alls. Saker blir ju ändå aldrig som man tänkt sig.

Tappade taget.

Det blåser ute. Vet inte om man kan säga att det stämmer överens med min sinnesstämning just nu. Regn och rusk skulle väl passa mer antar jag. Vet inte vad det är med mig själv, men mest av allt vet jag inte vad det är med andra. Har lust att bara isolera mig ett tag, men ändå inte. Får se hur det blir med den saken.

But I know in the end, this will turn out wrong.


Sitter i min ensamhet och lyssnar på musik. Känns helt okej, förutom att min septum luktar räka. Tänkte att jag skulle se Walk the line eftersom jag aldrig har sett den, tro det eller ej. Men nu när jag tänker efter vill jag hellre titta på Ringaren i notre dame eller kanske Aladdin som jag lånade med mig hem igår. Disneyfilmer är alltid rätt enligt mig. Får en alltid på bättre humör och ack så fin musik.

Too bad I couldn't solve your riddle in time.

Okej, då är man hemma från Hultsfred. Den längsta veckan jag spenderat i tält. Men det var härligt och mysigt med festival och jag känner att jag knappt kan vänta till Emmaboda nu. Alla band/artister jag såg var bra och jag vet inte mer vad man ska säga om dem. Orkar absolut inte med en utvärdering nu. Men lite extra credd till de nakna männen på SMK, det uppskattades. Sist men inte minst,  I'm on a camp (like a boss) kommer man nog minnas länge tror jag. Nu är det också klart med lägenheten i Göteborg till Wayan. Det känns skönt, men måste bara fixa fram lite cash! Eller rätt mycket, faktiskt.


Du kysste mig nyss, det kommer bara leda till nåt ont.


Var är vi påväg såhär dags imorgon? Jo, till Hultsfred! Är så peppad att jag måste göra en sån här   :D

Behind me air's getting thin, but I'm trying. I'm breathing in.


Känns riktigt bra att åka till Hultsfred på måndag alltså. Känns riktigt bra med det mesta nu måste jag säga (bara för jag skrev det kommer allt bli skit). Idag har jag i alla fall varit mer eller mindre tvungen till att vara inomhus, jag har nämligen bränt mig massor. Som inte är någon vidare vacker syn! Men nu på kvällen vågade jag mig ut och vädrade + tränade på att sätta upp mitt tält tilsammans med Elin. Senare efter lite allmänt prat om festivaler och bajs gick vi och badade vid svarthäll. Det var skönt och jag älskar när det låter flöflöflö om vattnet. Det är allt härligt med sommar.



Magtröjan <3