2142

Tillbaka i Skövdet efter en lagom bra helg i Motala kommun. Fast nu är jag trött och funderar på att sova, trots att klockan bara är halv tio. Men om man tänker en timme tillbaka tycker jag nog det är okej, så - godnatt.


cause I don't wanna get over you.

Lämnade in tentan igår kväll. Känns så otroligt bra. Inte för att det jag skrev var bra utan för att jag slipper tänka på det nu ett tag. I och med det är min helg officiellt ledig och det innebär halloween-fest i Motala city. Men nu ska jag göra mat och diska, samtidigt. Multi-tasking 4 sho'.

Så tackar jag Unni för att ha tipsat om den här låten, fin.

2019

En fråga kvar!

1627

Jag och mina porriga glas sitter i privat redigeringsrum i skolan och skriver tenta. Som jag nu sett inte ska vara klar förrän på söndag natt. Men jag känner att jag vill bli klar till fredag i alla fall så man kan få en ledig helg. Men tror inte det kommer bli så dock.

dance while you still have feet, smile while you still have teeth.




Idag har jag och Ida2 fan handlat! Jag har köpt en jättfin sängkappa, som syns högst upp, efterlängtad vetekudde plus massagekula (inte lika porrig som man kan tro), tavla, vinterjacka och så lite till. Känner mig duktig och lite bättre till mods. Nu ska jag verkligen försöka göra klart två delar på tentan, för ikväll ska det bli "make-overs" för mig och Ida2.

don't give yourself away.

Sitter och lyssnar på Joni Mitchell, Känner mig ungefär lika festlig som hon som också lyssnar på Joni Mitchell i Love Actually. Inte vidare party alltså. Är lite lagom stel i nacken, plus att det är väldigt kallt här på drottninggatan. Men hoppas att lite levande ljus kan hjälpa till med värmen och kanske också stelheten. Nu ska jag plugga mer tenta, men först ska jag byta till The Smiths.

the predatory wasp of the palisades is out to get us.




Idag har min mamma och morfar hälsar på på drottninggatan 1A. Vi har satt upp gardinstänger, ätit mat och besökt Hem och Hobby. Nu är snön så gott som borta igen och jag vill ha måndag och studielån. Då blir det att lägga pengar på saker som till exempel inredningsprylar och förhoppningsvis vinterjacka.

Här är en spellista också, innehåller än så länge bara låtar med Sufjan Stevens. Men och andra sidan - Sufjan Stevens är bra, passande för dagar som bara blir mörkare. Klicka!

långa vägar.

Sitter i skolan och jobbar på hemtentan. Tenta, tenta, tenta. Så ser mina dagar ut nu, plus snö då förstås. Försökte göra saker och ting lite festligare igår med hjälp av lite vin, men slutade med att jag och Ida2 köpte pommes klockan halv 2 på natten, ungefär. Men nu tror jag att jag ska ge mig för idag, börjar bli lite hungrig. Känner mig i alla fall tillräckligt duktig för lite girls-night-in ikväll.

mina ögonlock är tunga.

Jag.Hatar.Hemtentan. Det går alltså inget bra med min första hemtentamen. Hittar liksom ingen ro att skriva. Eller så är det så att jag inte vet riktigt hur jag ska göra och därför går det inget vidare. Känner att jag kommer tillbringa hela nästa veckan på biblan. Huvudvärken har i alla fall lugnat ner sig lite, fortfarande stel, men ska inte klaga. Vill ha måndag och nytt studiebidrag - då ska jag handla vetekudde och massagekula!


vill ha dig här på riktigt inatt.

Jag och Ida2 tittar på King Arthur. Det är lite sorgligt nu. Jag har ont i huvudet med, har haft det i typ två dygn eller så - sorgligt det med.


fantastic tales.



Helgen vecka 41.


another weekend has past me by.


Bra helg, tycker jag. Lång helg också för den delen eftersom fredagen var ledig. Mustasch-fest på torsdagen och efter mitt livs första kopp kaffe på fredagen så bar det av till Götet och Studiegången. Lördagen spenderades i Gbg-city och senare på Rumpan Bar. Så nu är jag skapligt trött och nöjd efter helgen - tror jag ska göra popcorn och té för att sedan läsa texter till seminariet på tisdag. Fast först hänga tvätt.

1832

Hänger i Göteborg hos Mathilda och Jessica. Snart blir det tacos och sen får vi se, heheh!

kvart i fest.

Ikväll är det varm och kall som gäller.

drunk dial.


jag trodde jag hade tid.

Satt och tittade på Broder Daniel Forever, men så tog bandet slut - inte kul. Har också försökt börja med min hemtenta, men kommer inget vidare långt innan jag hittar något annat roligare att göra (som till exempel titta på BDfilm). Sitter nu också med Mathildas gamla data i knät, med windows millenium. Bestämde mig för att det är roligare att sitta i sängen och skriva tenta än i hallen liksom.

summerbreeze.


Så har man relaxat här, på Aqua Vitalis - vilket innebär ligga på en stor varm sten, bada i mörka rum med mysbelysning, basta på fyra olika sätt och upplevelseduscha med mintlukt och fågelkvitter. Allt samtidigt som man får lyssna på avslappnande musik. Hur som hur har det varit en väldigt skön dag idag, som borde upprepas minst en gång i månaden.


Bild: arenaskovde.se

2128

Satt i fyra timmar och tittade på film idag. Sagolandet av Jan Troell. Av den lärde jag mig att jag ogillar verkligheten och älskar kycklingar. Nu sitter jag i mina test-glasögon och tittar på Love Actually och spanar gamla katter på blocket. Imorgon är det simhallen som gäller!

I'm so confused by you, I don't know what to do.


everyday is like sunday.

Känns lite så just nu. Känner att jag vill prova något nytt. Behöver inte vara något stort, behöver inte ens förändra saker. Bara någonting nytt.

can't sleep because my bed's on fire.



1732


Igår hade Paul Hansen, nu fotograf för DN, föreläsning för några av oss på Högskolan i Skövde. Det var riktigt kul och se lite av de saker han hade gjort! Senare på kvällen var det inflyttningsfest hos Evelina och efter det Bonnephest på Kåren, som inte var så peppat som man trodde. Efter ett snabbt besök på efterfest i skrapan gick man hemåt för att sedan somna en stund på vardagsrumsgolvet. Fin dag. Men nu är det nog dags för soyakorv med bröd + kolla på lite film, tills vidare.

Bild: Fotosidan.se


finally we are no one.

Ida2 står och skakar ansiktet/visar snäckan framför spegeln, Rebecca lagar tacos - nu är det matdags.

fml.

Har beslagtagit Rebeccas vita data och brutit mig in på någon annans internet. Blev till slut lite öl och kir ikväll, men som nu känns onödigt. Jag menar gå själv hem i regnet är ju inget hitt precis. Egentligen vill jag bara sova, men kan inte för jag är så hungrig. Men äta orkar jag inte, för jag har redan borstat mina tänder...

1654



Idag fick jag ett paket med kläder, äntligen. Så gick screeningen bra den också. Ja, allt är gosigt idag och imorgon är jag ledig - party idag? Tåls att tänkas på.

kan du inte vara tyst nu?

Vill ha så mycket nu. Så, för att göra det så enkelt som möjligt så gör jag en en begärlista för stunden.

- Massa pengar som enbart ska spenderas på nya tatueringar.
- Varma, gosiga och fina höstkläder.
- Katter, helst mina egna (fast okända gör också tricket).
- Massa tid, till sådana saker som sovmorgon.
- Tystnad.

1257

Går i skolan till klockan 17.00 idag och lite till efter det. Plus tidig morgon och screening av min photoshopuppgift. Aj.

for a second my mind started drifting.

I helgen har jag varit hemma och hälsat på i Motala och Borensberg, och jag är väldigt nöjd med helgen. Tror att Motala är bra och mys i små mängder. Blir ju mer speciellt på så sätt. Helgen har i alla fall bestått av reunion-öl, massage, skogspromenad och lite annat. Så känns alltså helt okej att vara tillbaka i Skövdet efter en bra helg som denna.

1943

Sitter hemma hos Kajsa och lyssnar på när alla hennes kusiner osv grattar henne på födelsedagen. Det är mysigt! Snart ska vi på musikkväll, och efter det är det dags för fest i Motala.