1534

Som en viss kenta och en viss Stoffe skulle säga - Happy New Year! Snart blir det nyårsfest i Tom Cruise-lägenheten Pt2, stay tuned.

1317

Inviger min senaste julklapp - en egen onepiece. Fast den är stor nog till två, så feel free att flytta in. Kan ju säga att den är minst lika skön som den ser ut! Kan ju också passa på att sammanfatta min jul lite, som har varit jättebra hittills - trots utedasset vid sommarstugan på julafton. Är nu hos min pappa och ska fira lite mer jul, så jag och min syster håller på att städa lite, fast hon påstår att det bara är hon som gör något. Dock ingen tenta gjord, men jag intalar mig att jag kommer ha tid till det senare...

happiness a la mode.


cup cake bakin'.



Idag har jag bakat cup cakes för mina sista slantar. Goda som fa-an om jag får säga det själv. Nu är det också dags att packa - åker ju hemåt imorgon. Fnissig tjej!

om en falsksjungen kärlekssång.


Har en ny vinterfavorit skulle jag tro. Fin är den, så lyssna för din egen skull. Idag blev jag och Alex mer eller mindre klara med våran film, eller i alla fall för i år. Känns helt okej! Så nu ska jag fira med rostade mackor och té. Så ska jag kolla igenom min ekonomi med, för imorgon vill jag baka cup cakes!

still counts.

haha. alltså klockrent.

until now.

Även 4:e advent har jag spenderat i soffan. Fast den här gången inte lika bakfull. Inte bakfull alls faktistkt. Igår var ju tanken att vi skulle till Kåren på Bartömning, men efter att ha köat i ca en halvtimme med ett antal försök att planka in, gav vi upp. Gick till modegrillen (the place to be in Skövde) och åt pommes alt hamburgare. Efter det ett relativt kort besök på Vibe för att sedan gå hem och försöka sova i en iskall lägenhet. Fick sova under täcket, alltså under under med huvudet och allt. Inte ens sms-signalen fick mig att kika ut, så kallt var det! Men nu ska jag koka potatis för att sedan göra potatismos. Vilket i mitt fall alltid blir någon sorts potatissås...

ungdomen.



Haaar dom roligaste kompisarna - lycklig.

in a notebook.



Lyssnar på Goldmund och tänker på senaste sommaren. Känns som om det var den bästa av somrar. Känns som om nästa kanske inte alls kommer bli lika bra. Jag hatar att växa upp, jag vill vara 19 för alltid. Saknar Motala lite med. Eller nej, inte Motala. Saknar mina vänner i Motala, saknar att få ha alla så nära. Så, det känns faktiskt bättre än bra att få åka hem nästa vecka och att kunna stanna i mer än ett par dagar. Jag tror jag behöver det, på något konstigt sätt.

1634

Såhär kul har vi det i skolan nu. Rätt kul alltså. Dock inte så mycket annan film gjord.

tu m'emmènes pour un aller simple.


Fick en anledning till att bli lite sådär glad idag. Såg ju att Emmaboda bokat Yelle - verkligen trevligt! Men nu är alltså frågan om Emmaboda får bli min enda festival. Har ju tänkt att i år får det räcka med en tältfest, jag vill ju hitta ett jobb osv osv. Tåls att tänkas på. Fick nya hemtentan idag med. Kommer bli en kul jul, säger bara det.

wings wouldn't help you down.

Pic; jag

come on skinny love what happened here?


Vill krypa in i min nya väska och lyssna på Bon Iver hela natten. Ska nog ge det ett försök. Hatar kylan, hatar känslan.

provide the inspiration.

Tog lite bilder på luciatåget i morse och tänkte redigera dem lite här i skolan. Men så har jag ju självklart glömt usb-sladden. Orkar heller inte leta reda på en annan. Så, har lyssnat på radiosändning från 1983 i stället. Galet spännande, verkligen. Nu ska jag hem och äta efterlängtad linssoppa.

no regrets, no second chance.

Vaknade i morse och trodde att jag mådde skapligt bra, men efter att ha följt Elin till tåget så kom jag på att jag inte mådde så bra i alla fall. Men julbord med klassen visade sig vara rätt kul ändå, så det var nog värt en seg dag med huvudvärk och lite illamående. Riktig mysig 3e advent. Men nu snart ska jag nog sova, igen. För imorgon ska jag upp tidigt och kolla på Luciatåg, mysiiigt!

love, game, fame.


Idag köpte jag skor - med klack. Trodde aldrig att den dagen skulle komma... Men dem är inte överdrivet höga. Och när jag ändå är lång, varför inte köra på mer liksom? Snart är de dags att göra sig iordning lite inför kvällen. Det är julbord + fest med klassen + Elin.

exklusivt.


Syns det bättre nu kanske? Vet inte... I alla fall, dags för ett till träningspass med tränaren och efter det ska jag minsann till tågstationen och hämta Elin.

om det är så låt mig veta.

Idag har jag haft den mest sinnessjuka träningsvärken någonsin tror jag. Kan bero på att jag och Evelina provade core igår, då vi fick studsa runt på alla möjliga fysiskt krävande sätt. Har aldrig varit så medveten om min rumpa innan tror jag, känns i den med varenda steg jag tar... Nu ligger jag i sängen med min kära vetekudde och ska precis snart sova. Imorgon ska Elin komma och hälsa på på drottninggatan med, det blir bra! Och kul att få visa hur vi bor. Hittills är det ju bara Unni som varit här liksom (Ja, det var en pik till alla mina andra vänner).

1728

Om man är duktig ser man det på bilderna. Jag rakade av mig lite hår igår kväll... Ska färga håret sen klippa lite mer. Men efter det får det nog växa ut igen.

let me know for sure this time.

Idag har jag inget vettigt att komma med.


Edit 18:17
Men så tänkte jag - när har jag någonsin något vettigt att komma med? Jag vill blogga! Jag har två texter att läsa till seminariet imorgon. Kanske ska göra någon sorts special o'boy/varm choklad, sätta mig till rätta i sängen, tända lite ljus och läsa dem där texterna of d00m. Måla lite emellanåt och samtidigt mysa med Parkway Drive. Mhm, rysningar i benen.

kill the light.


Klockan börjar bli mycket. Eller i alla fall med tanke på att jag har en föreläsning som börjar imorgon klockan 8. Så ska nog förflytta mig till sängen ändå. Fast jag vet att jag inte kommer kunna sova efter en halv dag som spenderats i sängen tittandes på diverse filmer som till exempel Jurrasic Park och The Lost World.

0015

Hittills idag har jag, Ida2 och Rebecca tittat på sådär ca 7 filmer tror jag vi kom fram till. Fast det är klart, inte hela filmer. Sen inte så mycket mer. Bakfyllan är i alla fall över, träningsvärken känns lite mindre som träningsvärk, men förkylningen blir bara värre. Typiskt.

today's special.

dagens humör: relativt glad, hoppfull
dagens mående: aningen förkyld
dagens borde: laga mat
dagens frisyr: ingen än så länge, men fixas förhoppningsvis snart
dagens smink: se ovan
dagens klädsel: för tillfället morgonrock 
dagens planer: inflyttningsfest och kir
dagens materiella vill ha: en jättefin julstjärna till mitt fönster
dagens fundering: det faktum att jag funderar för mycket
dagens beroende: lipsyl 
dagens tråkigaste: för mycker snor i näsan
dagens längtan: Elin kommer hem
dagens superlängtan: Elin kommer hit
dagens bok: läser inte idag
dagens låt: I Don't Want To Set The World On Fire - Horece Heidt

a flame in your heart.

Känns som helgen är över, som söndag. Känns som om tiden går mycket fortare än vad den egentligen gör. Eller långsammare, jag är inte riktigt säker! Kan bero på att min helg började redan i tisdags. Rutiner som inte håller i sig gör mig lite orolig skulle jag tro. Men imorgon är det den officiella starten på mitt nya lite nyttigare liv - jag har nämligen skrivit in mig på FeelGood. Det innebär att jag nu kommer träna med en personlig tränare i ca en månad framöver. Jag kommer bli så läskigt välformad!

sober girls.

Rakade av mig halva ögonbrynet förut. Men det funkar faktiskt rätt bra! Nu ska jag ta på mig kläder, ta en öl och sen - 19-årskalas på kurortsvägen ftw.

baby.


Jag må vara efter, men den här får mig att gråta.