Everything is backwards now, like out there is the true world and in here is the dream.







Åh, vad jag tycker om victoria secret fashion show! Alla kläder är så snygga och alla modeller är så snygga. Jag ska nog sätta det som ett mål med mitt liv; att någon gång vara med där (i alla fall i publiken). Annars har det avrit en rätt jobbig dag, massa tjat och skit. Men igår var däremot en bättre dag, jag och Ida 2 var äntligen och kollade på Avatar. Den var helt galet bra, kan nästan inte beskriva. Kan bara säga att nu vill jag väldigt gärna vara blå, ca 4 meter lång, ha en svans och bo i ett träd på Pandora.
Och imorgon, om jag hinner, ska jag nog sammanfatta mitt år i bilder. Som alla andra redan gjort.


I am the cosmos, I am the wind.

Dagen har tillbringats i Linköping med Kajsa. Först ett minst sagt knasigt, men dock relativt spännande studiebesök på Victory Bibelcenter och efter det en tur i stan för att kolla in mellandagsrean. Jag köpte lite grejer (ett smakprov på bild nummer deux) och jag fick Kajsa att köpa ett plagg som i alla fall liknar en klänning. Jag känner mig nöjd med det jag gjort. Nyårstemat är bestämt och det blir tydligen "lyx". Ska försöka göra mitt bästa eftersom jag efter lite dricka bäst lyckas med "white trash".




From a mess to the masses.

Jaha, då har det varit julafton osv osv. Känns helt okej att det är ett år kvar till nästa jul. Idag har jag inte varit på topp minsann. Så nu orkar jag inte med detta skrivande längre.


Det jag kan acceptera, det är redan förändrat.


Imorgon är det alltså julafton, äntligen. Fast när jag tänker efter kan jag inte påstå att jag har gått och längtat precis! Men i alla fall, imorgon är det alltså julafton. Idag var jag och Elin i Linköping med min mamma. Vi handlade lite kläder till nyår. Då det föresten vankas trerättersmiddag hos Mathilda. Men nu ska jag gå och träna på att göra mina ögon sotiga.
Jo, när jag öpnade lucka 20 i min julkalender fick jag nog beviset på hur dålig min humor är - som förklaring till bild #1.




Mistletoe.



Börjar med en bild på min finaste LP (efter min BD). För att ge lite julstämning. Inte för att det fattas någon sådan, den har snön redan fixat. Imorgon är det äntligen julavslutning i skolan, vilket ska bli så otroligt skönt. Jag tror jag ska tillbringa större delen av det med att titta på film.
Idag var inte Elin i skolan och det var synd för henne, för vi hade en mycket rolig/mysig lunch. Vi tog nämligen en tripp till Mjölby! Skulle vara roligt att säga att anledningen till det var impuls, men inte. Vi åkte och hämtade Kajsas syster som satt fast där, ungefär.

Look beneath the floorboards, for the secrets I have hid.



Fredagen vecka 51 blev lugn, väldigt lung. Åt pizza och kollade på film med min mami. Idag har det inte hänt så mycket mer egentligen. Jag har färgat håret. Fast jag har ju faktiskt fått en för tidig julklapp med, en Hultsfredsbiljett. Känns awesome, kan knappt vänta till sommar nu känner jag. Men nu är det som det är. Måste börja spara lite pengar snart också, så jag någon gång kan fixa den där tatueringen. Den skulle passa så bra på stället tror jag.
Känner att mina inlägg är aningen tråkigare när jag inte har några bilder med i. Så jag får nog försöka ta mer kort tror jag. Jo, så är det ju också så att Unni har bytt blogg, vilket betyder att jag ändrar mina länkar.


Quieres pippa?

Så skön och lagom dag i skolan idag. Började klockan 8, hade 2½ lektion och slutade sen klockan 12. Helt perfekt. Nu har nästan alla besök av varsin liten spanjor, utom jag och Jessica. Jag gillarT, dom är så söta och jag kommer nog sakna dom lite när dom åker hem igen! Speciellt Elins spanjor, hon ser ut som en liten björn.
Snart ska jag sätta mig och titta på House of Wax. Kanke en av världens sämsta skräckfilmer, men ändå, jag gillar ju sånt. Som ett avslut för den här dagen - Grattis till Fippe, som blir 20 år idag.

Oh, you're so silent.

Har massa levande ljus i mitt rum, riktig mysbelysning är det. Jag tycker om det, känner mig till freds med livet. Jag måste verkligen börja med min svenskauppgift nu. Men eftersom jag inte vet hur jag ska börja, börjar jag inte alls, som vanligt. En annan sak som skulle hjälpt var nog att ha läst ut boken som arbetet ska handla om... En sak som känns lite jobbigt den här julen är att jag inte har fått någon chokladkalender. Och nästa vecka är det julafton sa Unni till mig precis.


Golden cage.

Just nu är det så fint utomhus. Det är kallt så det glittrar och inget äckligt slask. Snö på ett bra sätt helt enkelt. Idag är det ju Lucia med. Den har jag spenderat hos Kajsa där hon, jag och Jessica gjorde klart våran redovisning om Nordpolen. Sen tittade jag och Kajsa på en julkonsert i ca 10 min innan min buss gick.
Resten av helgen har i alla fall varit jättebra. I fredags firade vi Fille, som var mysigt och allt sånt. Lördag gick jag + fler på bio och såg 2012. Alla tycker den är dålig förutom jag och Ida. Vet inte riktigt vad det säger om oss... I alla fall, det beskriver min helg rätt bra tror jag. Nu ska jag nog sova, fast egentligen har jag lust att titta på Tonari No Totoro. Får väl göra det imorgon i stället.

When the night turns cold.

När jag var liten hade min familj rätt många djur. Bland annat en get, som tydligen hette Hjalmar. Det sa min mamma förut idag när vi satt och åt. Jag tyckte det var värt att berätta tydligen... Ikväll kanske Unni, Ida och Towe blir rika och imorgon ska det firas Lucia på Platen. Ska bli mysigt tycker jag. Idag fyller Fille 18 år också, grattis till honom. Så imorgon blir det feZtligheter. Hoppas jag i alla fall.
Jag har börjat sakna mina marsvin så mycket med! Jag älskar gnagare. Dom är underbara.


Vipps.

Radio Euphoria.

Som jag önskade igår fick jag vara hemma idag. Jag vaknade med migrän och kände att det inte var dags att gå upp. Så istället har jag sovit större delen av dagen, men jag har också tittat påde första 12 avsnitten av Mysteriet på Greveholm. Ska nog fortsätta se resten någon dag. Imorgon tror jag att jag ska köpa nya lösögonfransar. Man vill ju vara lite fin på fredag! Men nu ska jag gå och göra en överraskning till min klass tills imorgon...

Och tystnaden ger mig inga svar.

Ikväll känns allt så jobbigt. Tror det kan bero på att jag har sovit för dåligt inatt och kanske på att jag därför har aningen ont i huvudet. Skulle vara härligt att vara hemma imorgon. Kanske kolla på film och bara ligga i sängen hela dagen. Men jag får ju så dåligt samvete.



I hate waiting and longing for you.

I helgen har jag hunnit med rätt mycket ändå; kollat på 3 mycket bra konserter (Bergmál, Kommun och makthaverskan), ätit julgodis, varit med om mitt livs roligaste taxiresa, fått komplimanger för mina nya strumpbyxor, tagit sönder mina nya strumpbyxor, och hittat på den officiella "pyssla-om-Ida2-dagen", och så lite till.
Idag har jag också längtat så otroligt mycket efter sommaren, fint väder och festival. Och just nu känns det som om nästa sommar kommer vara helt fantastisk. Vet inte riktigt varför jag känner så, men så kan det ju vara ibland. Tror jag ska sätta ihop en ny spellisat till min lilla Ipod här brevid också!


Live like you learn.

Mami och jag tittade på en lägenhet idag. I Linköping. Det såg väl bra ut antar jag, lite halvtråkig toalett bara, fula tapeter och dörrar. Så nu är vi osäkra på om vi ska tacka ja eller inte. Föresten så har jag fått torrhosta och så kliar det på hakan. Konstiga symptom, men det kan vara från järn-tabletterna kom jag på idag. Annars är allt lungt. Prov imorgon som jag inte kommer få godkänt på. Måste klippa håret snart med, börjar se ut som en "modebloggare".

Min katt - Abba

Glam tights 20.

Efter en lektion och lunch i skolan åkte jag en sväng till Linköping. Med mig hem fick jag en skjorta och ett par srumpbyxor. Jättefina (tycker både Unni och jag...) Jag träffade också Hanna och Kajsa på myrorna, jättefina dem med! Just det, mina stretching pins kom idag med. Provar dem lite, som känns kan jag säga. Nu sitter jag och lyssnar på Thåström, otippat som tusan. Och snart ska jag packa lite för att åka till Jessica och njuta av att ha FF.