Home.

Den här helgen har jag åkt Vättern runt. Började med att åka, via Hallsberg, till Motala på fredagen. Halloween firades och jag fick träffa hela min fina Motala-crew. På lördagen åkte jag till min mor och syster i Linköping, sov i soffan och myste med katter och hundvalp. Söndagen bestod mest av att promenera med Simon i Linköping. Till kvällen hoppade jag på en buss till Jönköping och därifrån åkte jag med Daniel hem till Skövde. Där har ni min helg - i ganska ihoptryck format. Nu ska jag börja läsa texter på ca 100 A4 till nya kursen som började idag.

En liten film.

Här är en liten film jag slängde ihop nyss. Det är inte tillåtet att klaga på kvalité, format eller något annat - okej? Bra.

2246

har snart internet hemma igen. snart. då ska jag uppdatera - med bilder.

1154

Har då alltså fyllt i min tatt på axeln, belv galet mycket bättre och är ganska mycket nöjd. Nu sitter jag i skolan och bloggar och ska snart äta. Har ju inget internet hemma längre, men när det är fixat så ska det visas lite bilder på vad jag och Unni gjorde i helgen. Spännande.

jag är lady gaga.

Sitter och bedriver tiden med att ta kort på mig själv. Underhållande like hell. Ska snart, eller om ca en timme åka iväg till Unni i Tidaholm. Vi ska ha en så kallad kreativ helg, och vad det innebär kommer jag visa på kanske söndag med hjälp av bilder och dylikt.

without you is a waste of time.

Har spenderat den senare delen av den här torsdagen framför datorn skrivandes rapport. Men det är inte allt! Jag har multi-taskat och samtidigt druckit rödvin med Evelina och Rebecca. Det var en bra kombo. Jag tror jag har fått gjort vad jag skulle göra. Den som lever får se.

can you play the game.

Har precis ätit en av top 5 bästa middagarna någonsin. Spenatsopa och bröd med stekt ägg, grillkrydda och mjukost. Allt låter ju ganska galet äckligt, men det är det inte. Eller så är det bara jag som har knasig smak. Ingen vet.

I want to change the world, instead I sleep.

Har lagt upp lite bilder som jag tycker symboliserar min helg. Mycket fin helg för övrigt. Färgerna är fina i Värmland. Jag har, som redan sagt, firat Kajsas födelsedag, träffat nytt fint folk, men även fint folk jag redan innan kände, rökt tobak, druckit kir och ja, haft det sådär bra man kan ha det ibland. Nu försöker jag hitta ork till att hoppa in i duschen för att sedan gå till skolan. Inte så kul. Har väldigt ont i mina visdomständer idag igen.