twistin' the night away.


Okej då har man alltså börjat sin studentvecka. Än så länge har det helt klart varit över förväntan - vilket är helt galet positivt i det här fallet. Började på Harry's i fredags då vi alla var lite extra finklädda. Sedan var det lördag vilket firades med att vara pirater på Hugo's. Igår, söndag var jag klädd i svart soppsäck-jumpsuit och tanken var att det skulle spelas ölbrännboll, men för mig blev det bara öl. Men vad händer idag då? Jo, det är sjukhustema på Hugo's, men jag är inte den som är den, utan jag chillar hellre vid Varamon med en engångsgrill och fina klassisar.

Idag tog jag också bort stygnen på ett av mina sår. Det var roligt och såret ser ut som en stjärt. Men jag kan dock inte visa med bilder för det sitter massa plåster över just nu.

size does matter.


Hoppla, har 3.2 mm i min näsa nu. Känner mig nöjd eftersom det inte gjorde sådär apont den här gången! Men jag ser lite ut som ett murveldjur på långt håll... Nu är jag i alla fall hungrig och ska väl göra lite mat. Men först Vampire Diaries som äntligen är tillbaka!

inga toner kan förklara hur jag mår.

Har lämnat nyckeln till mitt skåp i skolan idag. Mitt skåp som jag haft sedan 2007. Känns lite svårt att lämna skåpeliskåpet och att sluta Platen, uscha. Men jag ska väl komma över det någon gång hoppas jag. Är i alla fall glad över att det ser ut som sommar utanför mitt fönster. Känner också att jag inte är överdrivet bitter över att jag inte packar min festivalväska nu heller. Får hoppas att helgen är värt det.

so you want me to bleed?


Då har man legat vaken på operationsbordet. Och det var inte trevligt ska jag säga er. Under plåstret på bilden satt förut ett födelsemärke, som nu är borta. Men då satt det på revbenen och lungan ungefär. När jag fick lokalbedövningen där kändes det ungefär som om läkaren stack hål på lungan. Så idag har jag mest legat och tyckt synd om mig själv plus gråtit en skvätt med. Men jag kan inte riktigt komma på om det beror på smärtan eller att jag såg på Ciderhusreglerna. Men mindre pointilistisk än såhär kommer jag inte bli i alla fall, fy tusan vad ont det gör ibland.

green, green grass.

Så är en helg till slut. En helg närmare studenten. Det skrämmer mig så otroligt, mest eftersom jag inte vet hur det blir i höst tror jag. Får hoppas på det bästa! Igår var jag i Vadstena hos Oscar på chillgrillning, fezt, samkväm osv. Det var jättemysigt tycker jag och det tror jag alla andra tyckte med faktiskt. Tjatar på Elin att jag ska få alla bilder, så jag kan visa här. Men det blir då, nu ska jag äta upp min morot och sen förhoppningsvis göra klart någon läxa. Får inte bli för nervös för morgondagen heller.

sweet dreams that leave all worries behind you.

Är lite smått sur på det faktum att det är fint väder ute och jag måste sitta inne, vid datan. Tanken är att jag ska göra klart mitt mini-projektarbete till engelskan, så att jag sedan kan ta studenten. Men just idag är det svårt att koncentrera sig på skolarbete. Igår var jag på det så kallade musikcaféet. Det var mysigt med fin musik och fina män i skor. Efter det åkte vi hem till Jessica och drack té.

was looking for love - any love from anyone.


Usch vad jag är uttråkad just nu. Ända sen jag kom hem, vid ca 12.00, så har jag suttit vid min data och gjort skolarbete. Visst har jag fått mycket gjort, men nu är jag trött på det och jag är inte ens klar med hälften. Det värsta är att allt blir relativt dåligt med. Jag kommer skämmas över det jag lämnar in de sista veckorna nu. Fast i och för sig har jag nog gjort det hela året. Känner att jag hellre skulle vara ute idag och åka longboard, även om jag inte har någon. Men jag är inte den som är den. Idag har jag namnsdag kom jag på förut när jag kom hem. Det är Karolina idag, vilket jag bland annat heter i andranamn.


yours to keep.

             

Planerar på att lägga mig tidigt idag. Inte för att sova, utan för att kolla lite på TV, dricka té och ha allmänt mysigt on my own. Det är ju tydligen säsongsavslutning på True Blood idag med sa Mathilda till mig. Känner att det krävs noggrant tittande, jag menar det är ju det 6igaste jag upplever om dagarna nu för tiden, heh. Har börjat få lite second thoughts om hösten med. Tänk om det är så att jag faktiskt inte kommer in på någon av de utbildningar jag sökt? Vad tusan ska jag göra då? Det är ju i alla fall tur att jag får göra en redovisning om Bob Dylan på Kultur- och idéhistorian, så jag får en anledning till att sitta och titta på massa fina bilder på mannen. Satt och tröck i duschen förut och det funkade - jag fick igenom 8 mm spiralen i öra, w00t!


once you cross the line, will you be satisfied?

Alltså, hur underskattat är det inte att dansa? Jag menar dans som man utför ensam i sitt rum då ingen ser. Då man faktiskt vågar dansa precis så som man har lust att göra. Det är så underbart roligt och jag tycker att folk bör göra det mer. Men anyway, idag var ju jag på besök hos min doktor. Jag kollade upp ca 3 av mina 1782 födelsemärken. Det resulterade i att jag på måndag ska ta bort dem 3... Jag trodde verkligen inte att det skulle hända så snart! Hade fått för mig att väntetider på sånna här grejer kan ta ett tag, men icke! Kommer vara skapligt nervös. Annars har jag lite ångest för imorgon med, då jag ska ha terminsprov i engelska C. Samma terminsprov som jag helt glömt och som jag också glömde böckerna till i skolan, heheh. Jag känner att jag är på topp! Men nu ska jag äta rabarberpaj som mami gjort.

Här är föresten en väldigt bra låt att dansa ohämmat till, klick!

today, in pictures.





I didn't go to see the city, I went to see it around you.

Sitter och näst intill panikskriver ett inlämningsarbete om dokumentärfilm. Det skulle visst vara klart absolut senast imorgon och jag hade helt glömt bort det tills igår. Men det går faktiskt rätt bra, det är ju liksom inget tråkigt ämne tycker jag. Annars har jag bara njutit av att vara ledig även idag, kollat lite på film och försökt plugga så mycket jag kan utan att överanstränga min hjärna (och min nacke för den delen). Och, jag menar, det är väl studera man ska göra på en studiedag?

Promnight.










Och så vidare, och så vidare...

a very scientifically advanced hot mama.


Igår var en lång dag - fast på ett bra sätt. Det var ju faktiskt bal och dagen blev, enligt mig, bättre än väntat. Vi var galet snygga och galet trevliga. Ska göra ett till inlägg ikväll med bara bilder så alla kan se och bekräfta i alla fall våran snygghet. Så den här bilden är bara en teaser. Älskar min väldigt seriösa ansiktsmin och det faktum att man kan se min underbara solbränna på armen. Men vad hände under kvällens gång då? Jo, man gjorde av med pengar i baren, man åt en massa mat, man dansade, fick veta att Soran Ismail är väldigt trevlig och sånt som anses vara vanligt för the prom night.
Idag det varit en kort dag. Jag har tittat på filmer med Ida, och kom hem för en stund sen. Green Street Hooligans och Rädda Willy 2 blev det denna gång + lite om nom nom från affären. Och det är i princip allt jag gjort.

sadface.


Okej, nu är dem borta dem små banden - allihopa! Känns tomt på armen, och väldigt vitt. Kommer säkert sluta med att jag syr fast dem igen... Annars så har jag liten sån lagom ångest inför balen imorgon. Jag kommer säkerligen göra bort mig på minst ett sätt. Så det känns ju roligt. Ungefär lika roligt som det var att göra antagningsprovet idag. Helt galet svårt! Om det är det där dem menar med grundlig behörighet så tror jag att jag kommer sitta hemma i höst.

this is not a sad song, it's a celebration.


Ska snart packa min väska och åka till Ida2, för imorgon bär det av till Stockholm igen. Dock inte för att strosa runt och kolla på roliga killar, utan för ett antagningsprov. Och inte vilket antagningsprov som helst utan ett troligen rätt svårt prov för att visa om man passar att gå ljudteknik i Piteå till hösten. Så, wish me luck!

54.



Här är några få bilder från Stockholm igår. Det var fint. Fint väder, fin dag - trots trötthet och dåliga lokalsinnen. Magnus Betnér var inte fel heller, är fast besluten att han och jag skulle vara perfekta för varann om jag var sådär en 10 år äldre och 20 centimeter kortare. Efter en relativt irriterande bussresa hem var jag ganska trött vilket resulterade i att ag försov mig i morse. Tog då beslutet att dissa skolan helt. Känner mig nu ganska så ensam faktiskt. Men det kanske blir så efter en hel dag av nacksmärtor och TV-tittande... Men hade fått ett mail från hultsfred X igår som gjorde mig på lite bättre humör; bara 55 dagar kvar till festen.

don't let those bastards reel you in.


Imorgon åker jag, söt_tjej #1, tillsammans med söt_tjej #2 till Stockholm och roar oss på skolans bekostnad. Gonna be awesome hoppas vi.

birthday-cat.


Kom ju på att lilla fröken Busa blir två år idag. Värt ett inlägg, inte sant?

if I were a fish and you were a puddle.



Har lämnat in mitt slutgiltiga projektarbete nu. Det var inte så kul. Eller det var väl inte tråkigt heller, men jag menar att det kändes som jag var klar första gången jag lämnade in det (hoppas någon fattade det jag just försökte beskriva). Annars peppar jag huvudstad på tisdag och opeppar skrivandet av engelskaessä imorgon. Har varit hos pappa i helgen, försökt jobba ihop lite pengar. Lyckades dock inte så bra som jag tänkt mig på grund av regn, men lite cash blev det väl. Lagom lång summering på lagom lång helg. Nu ska jag laga lite svartavinbärsté och sedan, dricka upp det. Och just det, jag har bäddat nytt i min säng - om nom nom.


finn ett fel.


(ignorera the fact att jag ser ut som en 12-årig pojke)

I can not go where I don't belong.

Blev så ledsen för en stund sen. Vet verkligen inte varför, för jag har inget att vara ledsen över. Skäms på mig!

I have been told, that I must take the unforsaken road.

Jag gillar det där med att Elin har tagit körkort, men jag tänker såhär; när ska jag få uttnyttja det? Hoppas det blir snart va? Idag har dagen gått långsamt. Anledningen till det kan vara att jag hunnit göra relativt mycket. Jag har tittat på musikal, jag har gått på lektion, jag har stekt i solen, jag har väntat, jag har åkt till Linköping, jag har köpt skor, jag har gjort läxor... Jaa, vi lämnar det där för ikväll.

jumping rooftops.

Klockan är 20:50 och det är fortfarande inte mörkt ute. Nu skulle det verkligen passa med en burk bearnaisesås!

good morning starshine.





Idag har det känts som vår, trots halvmulet väder. Jag och Elin åkte hem till Mathilda i morse på våran sovmorgon och åt en väldigt god frukost med henne och Jessica. Vi plockade vitsippor, klappade gosiga katter och trallagick genom gräset på vägen till skolan. Och jag har även fått mitt första myggbett.

monsters.

Idag när jag, Elin och Mathilda satt och bläddrade i våra kalendrar så märkte Mathilda att det bara är en månad kvar till studenten imorgon. Det känns bra! Men också skrämmande. Jag borde skaffa ett sommarjobb känner jag och det är mycket skolgrejer som bör göras innan också. Får försöka fixa det någon dag.

30-04-10


Vi började med att grilla våran mat

Jag och Ida var "the hostesses" och gick verkligen in för den rollen

Unni och Filip

Stefan Salvatore och Calle (the dog)


Blev också en hel del dans från min och Idas sida, men dem bilderna visas inte för allmänheten. Så, dessa får duga som sammanfattning på hur kvällen var från att vi kom till att vi gick in till stan och fortsatte där.

just don't need it anymore.

Har legat ute på balkongen ett tag och dregglat på den trejde Harry Potter boken, som jag bestämt mig för att läsa igen. Fast blev kanske inte så mycket läsa eftersom jag somnade där i solen. Men i alla fall, Valborg i fredags, vilket var mysigt! Jag lyckades nog nå upp till mina rätt höga förhoppningar genom att inte tänka på det så mycket. Ska lägga ut lite bilder sen med, som jag snor från Elins kamera som ligger här brevid mig. Men det får bli i ett eget inlägg tror jag. Känner mig dock inte så pepp på att gå till skolan imorgon för att ha naturkunskap i två timmar och engelska i två timmar och fler lektioner. Men får lägga fokus på att längta till veckan med två Stockholmsbesök och en dag då jag får springa runt i balklänning och dansa.