1430

Är i skolan och tanken är att jag ska skriva på min uppgift, men gör jag det? Nej. Cruisar mest på facebook och lite sånt onödigt. Gick på ordetligt träningspass förut med Evelina och åkte skridskor i lördags med Daniel - välkomnar en aktiv livsstil. Kommer väl hålla i ca två veckor. Om jag har tur.

1646

Fattar inte alls det här med sjalar i håret. Menar inte på dett sånt sätt där jag inte gillat det, nej tvärt om - tycker det är jättefint. Men vet ju inte alls hur man gör. Så det stör jag mig lite extra på idag. Annars köpte jag precis Way Out West biljetter till mig och Daniel. Blir nog bra! Nu är det Hultsfred kvar att köpa vad jag vet, för Emmabodafestivalen kan ta sig i röven. Den blir nog aldrig mer som den varit.

walk to own.

Sitter och tittar på Project Runway. Är ganska trött på det programmet, men tittar visst ändå. Senare idag ska jag in till stadens kärna och träffa Rebecca för att äta "lunch". Igår var jag och tränade lite med, kändes faktiskt jätteskönt och jag peppar lite för att gå dit imorgon igen. Måste ju försöka förbereda mig inför MRL (mage, rumpa, lår) passet som jag lovade Evelina att följa med på på måndag.

like a raven she goes.

Har nu varit i skolan ett tag och hittat 3 texter som jag förhoppningsvis kan jobba med i våran nu pågående kurs Vetenskaplig text. Den är ungefär så underhållande som den låter. Sedan har jag köpt ett par nya byxor. Bara helt vanliga svarta. Ser ut som byxor liksom. Tänkte att jag behövde ett par nya eftersom de gamla (bästa byxorna jag ägt, någonsin) knapt kan kallas för byxor längre. Nu ska jag göra en pan pizza och läsa dessa mer och mindre intressanta texter.

det går bra nu kompis.

Känns helt okej bra.

1604

Mehehe, för exakt ett år sedan satt jag och Kajsa hemma i hennes förra lägenhet och rökte vattenpipa. Tänkte bara säga det. Nu - tvättid!

Mmmm.

Har blivit sjuk. Hosta och feber är det som gäller. Har inte haft feber idag, vilket är ganska skönt men har dock haft det i två dagar innan dess. Men ja, kul fakta - Kalles Klätterträd finns på SVTplay!! Fick se det och skickade direkt en länk till Elin som jag vet skulle bli lika lycklig som jag när hon såg det. Så förutom att ha varit på sökverkstad i skolan idag så har jag tittat på det, finns 12 underbara avsnitt om Kalle och hans träd - älskar det.

1403

Och så var det måndag igen. Känns dock som söndag, mest på grund av att jag och Daniel var bakfulla och halvdöda igår. Som tur är behöver ju en annan inte gå till skolan förrän imorgon.

bilder som beskriver mitt december, Pt 2.

Som lovat, lite bilder från min vistelse i Brighton. Dock inga från själva nyårsfirandet, men så kan det gå.

bilder som beskriver mitt december.

Som lovat, lite bilder från min jul i Tallinn.

väntan, alltid denna väntan från vitt, till grått, till svart.

Här, en bild på mitt hår som det ser ut nu. Lite kortare, lite ljusare och ganska så mycket skönare. Någon gång ska jag visa hur det ser ut när jag också har smink på mig. Det brukar bidra till att själva helheten blir bättre. Fick present av Evelina idag med,  finaste cykel-ring-klockan! Den ska skruvas på och invigas snarast. Tack så mycket Evelina!

1313

Hemma i Skövde nu. Hemma hos Daniel. Så finns det en massa snö nu med. Allt skulle kännas jättebra om det inte vore för att jag missar min presentation i skolan idag och anledningen till varför jag missar den. Har haft så cepe pnt i magen. Fattar inte riktigt var den kommer ifrån. Nu börjar det i alla fall kännas mer som det ska - hoppas det stannar så, jag har mycket att göra. Fast nu ska jag nog bara ta det lugnt med film och sims tills Daniel slutar jobbet.

kill 'em all, fuck em' all.


Har kommit på att jag tycker det är ganska jobbigt att läsa blogginlägg som är väldigt långa och detaljrika om egentligen ingenting, så ska försöka att inte göra samma grej själv. Innte så stor risk egenltigen. Men tänkte bara meddela att jag är i Linköping nu igen. Brighton äger på nyårsfirande och kollektivliv säger jag bara. Idag har jag spenderat hela min förmiddag hos frisören och resultatet blev mycket bra, ska visa bilder ngn gång när jag orkar vara lite snygg och så. PS - KanInteSlutaLyssnaPåLåten.