1309

Om cirkus en timma börjar jag, Elin och Unni resan mot Brighton. Flyget går i och för sig inte förrän klockan 18 eller liknande så det blir en del dötid på skavsta innan - woho! Underbart kul. Nu ska jag stoppa lite mat i magen för att sedan påbörja min resa. Gott nytt år och så.

i'm not an asshole, I just don't give a fuck a lot.


Har idag varit på något jag vill kalla släktrunda. Jag har varit med min mamma och syster, först hos min morfar och ätit frukost, sedan till farmor och farfar för lunch. Och efter det blev det fika med mina små kattkompisar. Alltså, Jessica, Elin, Mathilda och Kajsa. Vi drack té och pratade om vad som hänt i våra liv sedan vi sågs sist. Det var himla mysigt och jag känner mig ganska mycket gladare, trots skolarbete som vägrar göra sig självt. Måste hinna klart till imorgon, då går liksom ju flyget...

it's only a final and plus it's borin', however.

Jag sitter hemma hos min mamma, julen är i stort sett slut (jag ska visa bilder från hur jag firade den någon annan dag) och jag borde skriva på mina skolarbeten. Men det gör jag inte, så i stället ska jag in till city om en stund och gå lös på mellandagsrean med Unni. Hoppas bara man kan hitta en shysst nyårsoutfit, yeah. Stay tuned.

i alla fall...


love can hardly leave the room.

Sitter och läser mail från skolan, vilket gör mig ganska deprimerad. Jag är trött och vill ta en paus från skolarbete, men det går då inte - har kompletteringar upp till öronen, igen. Om fyra timmar sitter jag på ett tåg mot Stockholm. Där ska jag möta min pappa och min syster för att sedan ta båten till Estland. Ska fita jul där i år, om jag inte sagt det innan. Ganska udda, men ändå ganska skönt. Slipper hela svensk-jul-tjatet osv osv. Sen är det ju Linköping och Brighton och allt det som gäller. Kommer inte tillbaka till Skövde på nästan 3 veckor. Kommer sakna min lägenhet, att sova i en riktig säng. Kommer sakna Daniel.

1759

Sitter och testar make-overs i väntan på studiemotivation. Får inte ideer till något förutom hårfärger. Skulle kunna visa men det gör jag inte. Ska nog laga lite mat och sedan se lite på film eller liknande i väntan på att Daniel ska kalasa klart.

what you are looking for.

Känner mig överdrivet lat idag, men gör inte riktigt något åt det. Har kollat på gamla Kalle och Chokladfabriken och gosat med James och Lina. Tror Tim Burtons version av filmen är att föredra faktiskt. Ska kanske försöka lämna soffan och göra något produktivt. I alla fall borsta mina tänder... Dagarna går för fort!

Ingen annan skulle förstå och ingen annan skulle gå en meter för mig, jag behöver dig.

Misslyckades helt med min mannagrynsgröt i morse. Tror jag hade för mycket mannagryn och för lite mjölk, som förresten var sur. Men med äpplemoset jag köpte igår så blev det ändå ätbart. Älskar äpplemos. Nu ska jag lyssna sönder Jonathan Johansson och städa. Sen, kanske jag kan skriva lite på min utställningsidé - aka skoluppgift.

förra veckan...

besökte jag ett antal olika städer, där jag bland annat gick på ett antal olika museer, bakade ett antal lusse- och saffransbullar samt gick på den som troligen blir det sista 20-årskalaset för i 2011.

0935

Gick på lite Luciafirande i morse. Det var så fint så.

1202

Har ont i min ena hjärnhalva, lite så. Nackproblem idag igen alltså. Så just nu orkar jag inte lägga upp alla bilder som jag tänkt visa, utan det får helt enkelt vänta ett tag. Nu ska jag tvinga på mig lite smink och dylikt, sedan ska jag ha handledning och efter det kanske jag kan "få tummen ur röven" och göra lite kompletteringar.

I believe you took the best of me.

Är på så himla jobbigt humör idag. Sammanfattning - opepp och väldigt bra på att tycka synd om mig själv. Hatar det humöret. Det gör mig så trött i hjärtat. Försökt muntra upp mig själv med en svensk-pop-spellista(Inte bandet Svensk Pop då, utan landet jag bor i plus musikgenren). Okej, det funkar lite men ger ändå inte det resultat jag önskat. Jag ska testa att slänga ihop en spenatsoppa. Om inte det funkar så tror jag tyvärr det är hopplöst.

nu när helgen v 48 tagit slut.

Helgen vecka 48 blev kanske inte lika festlig som den ska vara. Ida blev sjuk och kunde inte komma hit. Unni var trött och ville inte komma hit. Så det blev kanske inte så pepp. Men Evelinas 20-årskalas hände ju i alla fall, och det var ju trevligt och festligt. Just nu, såhär måndag morgon, sitter jag och äter risgrynsgröt och ska snart klicka upp SVTplay och se senaste avsnittet av julkalendern, som i år faktiskt är helt okej bra än så länge. Klockan 8.00 börjar skolan och en ny kurs som det inte finns någon absolut motivation till. I alla fall inte från min sida.

2057

Jag har lämnat in hemtentan. Jag har lämnat in det praktiska transmediala uppgiften. Jag är första reserv för utlandsstudier i Kanada. Känns helt okej bra med skolan nu. Imorgon har Evelina dagsfest för att fira sina 20 fyllda år. Imorgon kommer Ida2 hit, men även Unni. Aa, känns bra helt enkelt. Helgen V.48 is on!