som om jag inte lyssnade längre.

Ledig dag idag. Men tyvärr inte lika ledig som jag skulle vilja. Fotouppgifterna vi fått gör inte sig själva precis. Så idag har jag varit på sjukhuset och fotograferat städerskor, vilket var jättekul. Men något som inte var lika kul var ljuset. Jag trodde verkligen det skulle vara lite bättre ljus där inne, men okej, gjorde vad jag kunde. Så nu sitter jag i skolan och försöker redigera lite. Det är faktiskt roligt det med.

dermal anchor.


Idag kände jag att det var dags för en till piercing. Så jag gick och fixade det. Det belv en dermal anchor, som jag velat ha rätt länge nu. Det var den minst smärstsamma grej jag gjort faktiskt så, win!

things I've been up to lately have kept me from seeing clear.

Ikväll har jag bakat paj, helt på egen hand. Jag är stolt över mig själv eftersom den blev väldigt god! Det var banan- och chokladpaj med vaniljglass (är godare än vad det låter), om nom. Imorgon åker Rebecca till Barcelona och lämnar mig och Ida2 kvar i Sverige, men det kommer nog inte bli så dumt ändå - för på fredag är det dags för Motala igen. Kommer nog bli bra. Det är ju faktiskt fem veckor sen sist!


1503

Nu väntar seminarie med grupp A, om retorik i dokumentärfilm... Eller dylikt. Kan bli spännande! Nu är jag i alla fall nästan klar med min photoshopuppgift, vilket känns awesome.

i brist på en kavel:


kan man använda en flaska rödvin - mycket effektivt när man gör egna piroger.

don't come closer or I'll have to go.



Varvar mellan att läsa samt ta kort på allt jag kan komma på.

with a thunder strike.

Så var månadens hyra betald och jag samlar mer vuxenpoäng för varje dag. En synundersökning har jag också bokat, så jag hoppas att det kommer bota min regelbundna galna huvudvärk. Nästa vecka ska jag också förhoppningsvis få fota städerskor på sjukhuset här i Skövde - till min första riktiga fotouppgift. Stay tuned.


tell no one about tonight.

Det här är vad jag har fått fram genom studion och mina basic kunskaper i photoshop.

0847

Har workshop i photoshop CS5 nu. Vi har precis fått lära oss hur man använder "patch tool" och "healing brush tool". Den takten jobbar vi i. Produktivt... Men sen blir det studion.

when you think more than you want, your thoughts begin to bleed.


Har set Låt Den Rätte Komma In nu i alla fall. Var på tiden! Köpte den faktiskt när vi handlade mat förut. Som någon sorts kompensation mot godis, eftersom vi bestämt är förbjudet den här veckan. Fan för fläsk! Men i alla fall, filmen var absolut ingen besvikelse. Så kommer säkert bli en ny favorit på dagar som dessa. Alltså relativt händelselösa och grå.


2 cool 4 school.


Sitter vi här igen då. Ingen kan photoshop förutom Evelina. Så hon får i stort sett göra allt...

1326

Sitter i skolan och leker med datorerna. Tanken är att jag ska jobba med min uppgift i photoshop, men jag har fastnat. Så kanske hem och laga lite mat i stället?

my lungs, they start to ache.


pic: Nan Goldin


it never ends.

Är verkligen besviken på valet. Är besviken på svenska folket. Usch. Det är i princip allt jag har att säga om den saken.

american925.


Hoppas jag kommer hitta den här i mitt brevinkast den kommande veckan. Har beställt den, men jobbigt nog tar ju sån tid för Modekungen att packa sina varor. Men den som väntar på något gott...

min röst går till.


Idag röstade jag - jag fick göra det här även fast jag inte var skriven här än. Awesomeness! Och det blev självklart Miljö Partiet. Det enda rätta liksom, hehe. Ändå är jag ganska nervös över morgondagens resultat. Menar, än så länge bådar det inte gott! Sverigedemokraterna in i riksdagen? KOM IGEN SVERIGE?! Det är ju så man skäms...

here to fall.

Sitter i lägenheten själv eftersom mina roomies utforskar Skövde @ night. Men inte jag, för jag är troligtvis bakfull. Är faktiskt rätt skönt, att vara ensam. No offece Rebban och Ida2, men när man har haft ont huvudet hela dagen känns det skönt med lite lugn och ro. Note to self - Absinte och öl är ingen bra mix. Ska nog snart bädda ner mig i sängen, för imorgon ska jag övertala Skövdes kommun att jag ska rösta här och inte i Borensberg.

you're stuck in my mind, all the time.

Fredag, igen. Fast här känns det i och för sig som helg varje dag. Så sådär överdrivet lycklig som man ibland kan vara för att det är fredag, är jag inte riktigt. Men vad har jag lust med att göra? Vet inte. Vet verkligen inte alls vad jag vill eller har lust med att göra. Kanske åker hem, till Borensberg? Hälsar på mamma och mina katter? Jag vet inte. Inget känns riktigt bra. Jag kommer sakta men säkert förvandlas till husdamm.

boxes.


Här är dagens nya tröja. Syns inte så bra. Men den är svart, stickad och stor. Ganska så bra mix om jag får säga det själv. Så har vi fått boxer till lägenheten nu med, tack vare Ida2 som varit och hämtad den i Motown city, men nu är hon alltså hemma hos mig och Rebecca igen.

in weakest moments I weep, 'cause I like the way tears fit my cheek.



Tänkte bara visa två av mina bilder till första fotouppgiften i skolan. Men nu ska jag återgå till den rödgröna utfrågningen och sedan - sömn.

we don't waste no precious time.


Idag har jag namnsdag igen, jag och Ida2 och alla andra Idor. Idag är jag väldigt trött i huvudet och stel i nacken - ingen bra mix. Så ska nog sova en timme eller så för att sedan läsa två texter till seminariet imorgon.

the calm of emptiness duetted with my body heat.


Såhär spenderar man en måndagskväll på drottninggatan. Väldigt trevligt, lite pundigt. Men, jag gillart!

somehow everything I own smells of you.

En sak är säker - mitt lilla kollektiv och jag är inte bra på att tvätta. Eller skyller nog det mesta på tvättmaskinen, som gjorde mest som den ville. Och just det, jag har tagit hand om utväxten. Den drastiska förändringen fick vänta, jag kommer vara mörkbrunhårig ett tag till.

Nu ska vi ha tjej-mys med popcorn och film.

hold me closer, tiny dancer.

Idag har vi haft bakis-dag på drottninggatan (vilket innebär onlinepizza, ett antal filmer, bakisångest osv), och imorgon ska jag tvätta för första gången, helt själv. Wish me luck...

love cats.



Jag saknar mina katter.

1451

Jag vet verkligen inte vad jag ska blogga om idag. Inte ens en vettig överskrift kan jag komma på. Jag har inte gjort något speciellt roligt, har inte hänt något speciellt roligt... Så vad finns det kvar? Jo, jag köpte en ny piercing till septum. Men jag får inte bort den gamla, så kan inte byta. Där har vi min dag i stort sett.

2128

Idag har vi gått i skolan från klockan 13 till klockan 18. Vi har haft en föreläsning om fotohistoria och sett två dokumentärer - Nanok of the north och Man with a camera. Så nu är jag skapligt trött, equals sova!

hundratusen röster skriker efter något mer.

 
Funderar lite på ny hårfärg. Funderar lite på ny piercing. Ska bara spara lite pengar först.

kommer aldrig mer bli dig själv.

Gamla brända popcorn är inget jag föredrar, men det är just det jag sitter och äter just nu. I brist på annat. Ska börja laga mat åt mig och Rebecca strax. Tänkte att hon skulle få testa min (rätt ofta) underbara brunsås och makaroner. Kan vara gott såhär efter en skoldag med mac/nikon-introduktioner och skapandet av optiska illusioner.

and now, deluxe edition.


Okej, här kommer en liten rundvandring i våran än relativt ofixade 3a - exklusivt.

En del av våran hall, som fortfarande består mest av flyttkartonger.

Mini-toaletten. Väldigt liten och inget fungerande lås, men fin ändå.

Här bor alltså Ida2 och Calle, hunden.

Ett hörn i vardagsrummet/tv-rummet och Rebecca. Valde att visa den fina delen där vi faktiskt har möbler.

Sen kommer man till mitt rum, vilket ser ut att tillhöra en 12-åring.

Sist men inte minst har vi köket, där jag också väljer att bara visa den delen som är städad för tillfället.

Så som ett avslut på detta inlägg vill jag bara säga att om ni vill se mer, är det bara att hälsa på.

will you tell me once again?


Så lagade jag mat också. Purjolök- och potatissoppa plus pannkakor blev det. Har också följt Ida2 till tåget som var försenat, så nu är det bara jag och Rebecca kvar på drottninggatan.

1251

Har precis gjort mig klar och är redo för föreläsning. Börjar 13.15 och slutar 15.00. Helt lagom dag tycker jag! Ikväll åker Ida2 hem till Motala för att kastrera sin hund (äntligen) och för att köra halkan. Så man får väl hoppas att det går bra - båda delarna.


doors slam, lights black, you're gone.


Det här är mitt fönster, eller ja, ett av mina fönster. Min favoritplats i hela lägenheten, trots mina 12-åringsöverkast. Det är också bästa stället att sitta och tänka över saker på. Känns som om jag är inne i en sådan period igen.

step, step.

Åh vad jag saknar att ha katt! En liten kisse att mysa med. Men inget sånt, jag förblir ensam. Nu ska jag, Ida2 och våran nya roomie laga fredagsmat och sedan ska vi bli fulla, igen.

get it poppin'.

Så har man äntligen tillgång till internet i lägenheten! Som de flesta säkert förstått så har jag alltså flyttat nu. I lördags mer exakt, efter världens bästa konsert med Henrik Berggren fredagen innan förståss. Men nu är väl allt rätt fixat tror jag. Har tänkt att visa lite bilder från mitt nya fina boende, men inte idag - för idag är det fest!