for the times they are a-changin.

Idag har jag, Elin och min mor varit på loppis. Inte för att köpa grejer - det är ju kul. Utan för att sälja. Lite av min pappas saker. Och på en sådan här varm dag kan man säga att det inte är så underhållande. Nu ska jag äta ostfralla och dricka te, sen typ se film? Peppar i alla fall lördag, då jag och Elin lite spontant bestämde oss för att besöka våran hat-festival Peace & Love. Allt för Dylan, så att säga.

the worst combination.

Trött, rastlös och orkeslös. Allt på samma gång!

there's another round for you.

Hemma igen efter Hurricane och Tyskland och det. Eller, jag är i Linköping igen. Men i alla fall, i Sverige och så. Det har varit jättefint och helt klart värt två bussresor a 12 timmar! Fint sällskap och fina band. Lägger upp en liten film, i brist på annan media från festivalen. Inte så överdrivet kul, men hoppla vad stort det var.

idols and anchors.

Snart kommer nog Ida2 hit, fniss. Då ska vi fixa lite, sen är det dags. Tar tåget till Borås och möta Filip och sen bär det av till Tyskland och Hurricande festival. dördördör lite. Ska försöka att inte få ehec.

2352

Ligger i min tältsäng hemma hos mamma och försöker vara tyst. Ska upp tidigt imorgon hade jag tänkt, för att hinna packa innan tåget hem till Skövde går. Men jag är inte så trött, så sitter uppe. Men ja, imorgon ska jag hem till Skövde, packa upp och packa om innan det är dags för Tyskland. Känns bra. Det mesta känns bra! Ska försöka bli av med förkylningen jag fått med, sen ska nosen fixas!

neverending.

Så var det fredag hemma i östergötland och dags att fira studenterna. Och dricka kir, såklart.

1414

Gulligaste rumpan som stack ut under soffbordet. Om nom nom, mina katteeeeer.

1131

Blir ganska tråkiga inlägg nu, orkar inte lägga in bilder. Är inte ens min data liksom. Men kommer läga upp bilderna jag tagit här när jag kommer tillbaka till Skövde. Igår kväll var jag med Greta med flera i trådgårn och grillade lite och hade allmänt mysigt, väldigt bra kväll. Nu ska jag duscha och fixa lite för att senare titta på vattenkrig och fika med Anton.

1313

Så var det Håkan på Slottsvallen igår - helt underbart fint. Lång spelning med fina låtar och raketer, jag menar hur fint blev inte det. Lycklig tjej, ungefär. Nu har jag, Mathilda och Filip precis vaknat och ska väl äta lite frukost. Har haft en fin helg i Göteborg med mina kissar (minus Kajsa fast plus Filip). Halv fem bär det var hem till Linlöping - då är det fest.

excuse me, what did he say?

Igår var jag, Daniel, Filip och Kratz aka Kvinnodjuret, Twoshoes, Ryssen och Krattan och bowlade. Trots en fet förlust från min sida så var det ändå trevligt, jag är inte den som är den liksom. Nu håller jag mest på att packa min resväska eftersom jag ska iväg mot Göteborg vid ungefär 16.00. Så blir det ju Håkan imorgon och på söndag tar jag och Elin swedbussen hem till Linköping. Där kommer jag stanna i ca två veckor, för att sedan åka till Hamburg och Hurricane Festival. Ja, ungefär så ser de närmsta dagarna ut för min del.

1614

En till dag spenderad vid stranden med Evelina och Ida2. Skrev tenta innan det och klarade det kanske, hoppashoppas. Nu ska jag fixa med lite saker sen bär det av till the faggotcave och dricka rödvin och äta jordgubbar med männen.