utan att ge något själv.



Älskar att vara hemma från skolan och bara göra saker som känns rätt. Idag har jag till exempel städat upp lite på mitt rum, färgat och satt i nytt löshår -vilket iofs blev lite fel färg, men ni som träffar mig får ignorera det- och lagat god mat åt mig själv. Imorgon vankas det festligheter, det är ju Valborg. Dock är jag nog lite för peppad, vilket inte är bra eftersom för höga förhoppningar aldrig håller. Så, ska försöka peppa ner lite och titta på Vampire Diaries som börjar snart. Fast det kommer väl bara få mig mer upp i varv antar jag!

think I need it too.

Har lite ont i magen! Fast det mesta har gått över nu. Vet inte riktigt varför. Ida2 tror att jag behöver bajsa, men jag tror magontet beror på att jag är trött på skolan och vill bara vara hemma och sova för tillfället! Har fått hem de klänningar jag beställde med. 1 var på tok för stor, såg ut som en full kvinna i den på ngt sätt. Med dem andra var fina och jag vet inte riktigt vilken jag borde välja. I-lands problem alltså.

glöm allt jag sa, jag mår bra.

Är aningen rastlös idag. Tror att jag egentligen är trött, men det har liksom övergått till någon sorts rastlöshet och enbart adrenalin. Imorgon har jag kanske ett förhör om betydelsefulla personer inom religionerna. Vilket jag verkligen behöver träna på, men åh vad tråkigt det är att lära sig saker just nu! Jag skulle helst av allt vilja sova hela dagen och äta massa massa mat med massa massa salt och fett. Men på fredag är det valborg, då jag planerar att dricka massor och på så vis få äta allt det där dagen efter... Fick även besked om antagningsprov till ljudteknik idag med. Blir i Stockholm den 14 maj, klockan 13.00. Står i brevet att jag ska ta med miniräknare... Bådar inte gott.

Vill inte ha lugg längre! varför kan inte hår på huvudet växa fortare?

att se som i slow-motion.



Så var en till helg i princip slut. Och inte heller den här helgen har jag fått sova hur länge jag vill på morgonen. Det stör mig lite såhär på söndagskvällen faktiskt. Jag borde också kolla över naturkunskapen, men det stör mig ännu mer, så det blir nog inget. Men helgen har varit bra ändå, i fredags var jag hos Ida och vi hade det mysigt som vanligt. Lördag spenderades i Linköping tillsammans med Kajsa för att hitta studentklänning åt henne, vilket lyckades. Sen åkte Kajsa hem och jag gick då och fikade jag med Anna en stund. På kvällen var det klassfest, som blev relativt lyckad ändå. Vilket lämnar idag, då jag bara jobbat hos pappa.

Är 19 år och kan fortfarande inte måla naglarna utan att måla utanför.

german boy.



Tänkte att jag skulle vara lite PK och odla mustasch för prostatacancern också. Men förutom mustasch-odlandet har jag idag också rensat ut (och som fortfarande ligger ute i rummet) alla kläder på översta hyllan i min garderob. Det var nostalgiskt, har hur mycket som helst där uppe. Bland annat all merch, bland annat Håkan. Så den har jag numera som gosig P'J.

there must be steroids in macaronis.

Jag tycker så mycket om filmen Benchwarmers. Den går på 6an just nu, det är anledningen till att jag säger det. Har nästan glömt bort lite vad rolig den är! Plus att jag tror att jag och Clark måste våra släkt på något sätt... Fast kan dock inte se slutet på filmen eftersom True Blood börjar klockan 22. Mitt liv kretsar kring min TV.



shaking hands on a sinking ship.



Det regnar utanför mitt fönster idag, vilket jag gillar. Känns mysigt och ack vad jag gillar mys. Men nu är klockan snart åtta och jag har inte pluggat något på provet till Människan Socialt och Kulturellt imorgon. Bättring på den fronten.


no, this light is too bright.

Idag var ingen vidare dag i skolan, det resulterade i att jag skippade sista lektionen och drog hem till min balkong i stället. Där lade jag mig i bikini på en filt och somnade nästan direkt. It was awesome! Men sedan blev jag ju självklart lite trött och kollade lite på TV och då kom också mamma hem med pizza till mig, vilket gjorde mig ännu mer trött när den var uppäten. Så nu sitter jag här och försöker göra en redovisning om Bo Widergren till filmkunskapen och en bokrecenssion till naturkunskapen. Vilket inte går sådär jättebra.
Snart ger jag upp, slutar skolan, blir prostituerad och lyckas riktigt bra. Men för nu, får té duga som tröst.

sorry, I cannot hear you, I'm kinda busy.



Ont i min handled har jag idag. Kan vara för att jag spenderat dagen med att knippsa sly och såga ner träd i pappas trädgård. Men jag fick i alla fall lite pengar för det - vilket är mer än bra just nu. Igår, lördag, var jag, Elin, Kajsa, Jessica och Mathilda i Gränna och var mysiga men också mycket kulturella. Där vi firade att Jessica äntligen blivit 20 år. Det var en väldigt fin, mysig och rolig dag, trots svårparkerade torg och sittplatsdispyter.
Annars? Är det relativt bra. Men skulle, för en gång skull i mitt liv, kunna vara hundra procent säker på saker och ting.


full of life and possibly, the most positive fields of energy.

Vill ju så gärna berätta om vad jag har gjort idag efter skolan. Vill så gärna visa med bilder också! Men det finns en anledning till varför jag inte kan göra det. Imorgon är Jessicas överaskning och allt hänger liksom ihop, hehe. Så får hålla på mina hemligheter en liten stund till. Och istället sitta och undra över var man kanske kan ta vägen i höst...


instead I'm just crazy, I'm totally mad.



Den här dagen har varit både bra och dålig. Det började med några timmars sittande i ett klassrum aka opponerningar. Vilket inte är så kul när man har ont i huvudet. Men efter ett par långa timmar så bar det av till Linköping med min lilla kulturklass för att se Vildanden, en teater. Men väl där ser man att den är inställd så det blev tyvärr inget med det, utan istället gick alla och fikade. Ibland gillar jag min klass så mycket! Kommer sakna dem tror jag.

bad things.



Idag fick jag lite grejer på posten. Det är alltid roligt tycker jag. Har skickat in alla siesta-affischer för den här gången också, så nu är det bara vänta på nästa omgång som borde komma snart dem med. Men nu ska jag återgå till opponeringen och True Blood.

got my hands on a miracle.

Är nog redo för att dö nu tror jag. Har precis skrivit klart mitt personliga brev till Ltu och analysen om Franz Kafkas Förvandlingen. Men så kommer jag på att jag måste fixa min redovisning om surrealismen till kultur- och idéhistorian imorgon med. Har börjat torka ut i munnen på grund av att jag är så utmattad, så ja, snart så dör jag nog.

toothpaste kiss.

Jag kollade nyss upp symtom för pollenallergi. Av den anledning att jag tror jag idag utvecklat en svår pollenallergi. Jag fick svaret; "Vanliga symtom för pollenallergiker är nysningar, klåda, nästäppa och rinnsnuva", vilket är precis det jag gjort idag - nyst, haft klåda i näsan, haft täppt näsa och haft rinnsnuva. Jag menar, det är ju givet?

öppna dina trötta ögon och släpp ut det.


we'll do the things that lovers do.


you never can tell.

Ska strax hoppa på buss 520 för att åka till Motala, idag igen. Blir en fika för att fira dem som gjort högskoleprovet. Alltså inget firande för min egen del. Har aningen ont i varenda muskel i kroppen för tillfället, tecken på en kul kväll igår antar jag?

synthesize me.



Har klippt en sån där lugg också. Funtar dock på att låta den växa ut igen. Kan inte hantera det.

här finns inga brustna hjärtan, alla ser likadana ut.



Den här dagen har varit händelselös. Riktigt händelselös. Jag har i stort sett bara gått upp ur sängen och spelat sims2 med Abba. Jag gillar att det regnar idag. Får inte så mycket skuldkänslor av att vara inne framför datan då. Funderar på att ta en kort promenix snart. Kankse gå ut och slänga sopporna, det skulle nog bli lagom. Fast nu kom jag på att jag faktiskt gjort en nyttig grej idag. Jag har skickat in lite ansökningar till olika högskolor.

vet inte hur man gör.



Jag har inget att göra. Har även beslutsångest inför kvällen. Då jag har tre olika val, i två olika städer. Har också blivit förkyld igen, vilket inte är något jag gillar speciellt mycket. Har så mycket att tänka på nu som bara förstörs när huvudet är fullt av snor. Önskar att jag kunde få ett facit till vissa saker faktiskt.

think I want you still, but it may be pills at work.

Jag började tänka på en sak precis nu. Egentligen en ganska ointressant sak, men det brukar mest vara ointressanta saker jag tänker på. Jag säger så mycket. Jag menar saker som vid tidpunkten är något jag verkliglen tycks stå för, men efter en tid så är mina åsikter helt annorlunda. Jag ska ge er några exempel.

Exempel 1 - Runt åren 2004, 2005 tyckte jag att den bästa "frisyren" som fanns var något i stil med blont slingat hår som man med handen drog bakåt längs huvudet på ett smått stekigt sätt.

Exempel 2 - Vid samma årtal som ovan tyckte jag också att de bästa byxorna man kunde äga var ett par crocker originals.

Exempel 3 - Som många av mina närmare vänner knappt kunnat undgå, tyckte jag också för inte så länge sedan att bloggar och bloggskrivning inte var någonting för mig, inte alls.

Exempel 4 - Antar att det var åren som jag tar upp i exempel ett och två, kanske senare, då jag också påstod att jag aldrig blev bakfull.

Och det är ändå bara fyra exempel på hur jag har ändrat mig och mina åsikter. Kanske börjar bli äldre? Kanske lite visare? Måste vara något åt det hållet i alla fall.

hands remember.

Jag älskar vädret nu. Gillar läget så att säga! Igår gick jag hem från farmor till pappa vilket är ungefär 4,5 kilometer. Fast stannade dock för att leka lite i bäckarna längs vägen. Men idag ska jag nog sätta mig på balkongen med mina katter ett tag för att sedan åka in till Ida och ha någon sorts myskväll.

caution.

Jag tror jag har klurat ut hur jag ska göra med Siesta och studentveckan nu. Det bli Siesta.

ever so cool.



Såhär får det se ut ikväll tror jag. Min tattoo syns dock inte så bra, men håll till godo. Jag lovar att fler bilder kommer!

april, april




Okej, det är inget aprilskämt, även om jag kanske fick det att låta som så på översriften. Men i alla fall, jag var och gjorde mina rosor idag, vilket gick bra! Det är konstigt, men det gjorde faktiskt ondare med massage, precis som Unni sa. Dock är plasen kvar på bilden som ni kanske ser, och det måste den vara över natten också. Men frukta icke, fler bilder kommer komma med tiden. Som läget är nu är roserna rätt mörka, men ska tydligen blekas aningen sen när jag tvättar av den och den får läka lite.
Och så var jag bara tvungen att visa lite grejer som jag handlade idag med!