Signs of spring.

Då har man alltså påbörjat livet som 19åring och som min överskrift lyder så har också solen börjat skina och påbörjat att smälta bort snön. Vilket känns mer än helt okej x2. Fast än sålänge har jag bara varit förkyld och liggandes snorig och uschlig i min säng. Fast i lördags, aka födelsedag, pallrade jag mig i alla fall upp ur sängen och åkte in till Motown där det skulle bli partybowling. Tanken med partybowling är att man ska bli full och bowla, samtidigt. Och för min del, som aldrig bowlat tidigare, så gick det förvånansvärt bra måste jag säga... En strike det första jag gjorde och på slutet, två strikes på rad, så är lagom stolt över mig själv nu!
Eftersom det var min födelsedag fick jag ju också lite presenter av folk, jag fick massa pengar som jag kan spendera på olika saker, en välbehövlig massage, inte en liten flaska jäger, en asläcker bh, öl och ett hockeykort.
Det blev, trots fetaste förkylningen, en jättefin födelsedag och det tror jag är tack vare mina små vänner och kanske lite tack vare Mathildas må-bra-piller.
Jo, just det, en sak till. Jag ville bara berätta att nästa datum jag ser fram emot är 25:e mars. Inte på grund av att det är Marie bebådelsedag, nej, utan faktum är att det är våffeldagen då med! Och jag har bestämt att den dagen är värd att fira - så hoppas bara att det är någon som är up for våffelfezt.

Kommentarer
Postat av: unni

jag är upp! har une våffeljärn om det behövs hihi

2010-03-08 @ 20:29:09
URL: http://svefn.blogg.se/
Postat av: hanniz

jag är lätt på

2010-03-08 @ 20:33:43
URL: http://goodmorningscarecrow.blogg.se/
Postat av: elin

pepp på voffel

2010-03-09 @ 19:13:39
URL: http://hungruandalone.blogg.se/
Postat av: Filip

Jag är up 4 Våffeldag. då kan du få din jaegerflaska också!

2010-03-13 @ 15:22:44
URL: http://horizon.blogg.se/
Postat av: panda

jag vill ha våfflefezt!

2010-03-16 @ 18:47:08
URL: http://pandawhore.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback